2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Geçmiş olsun bir kere olduysa tekrar olur daha sağlıklısı olur inşallah çünkü vücut bir kere öğrendi gebeliği… Yolun açık olsun arkadaşım, yaşadığın en büyük ve son acı bu olsun..

Canım özel değilse neden menopoz bekliyordun yaşla mı alakalı hem kaç ki yaşın :) Bide bu bebiş sürpriz mi oldu yoksa istiyor muydunuz sürpriz bebekleri çok severimde

İnşallah daha sonra sağlıklı bir evladın olur.
Çok üzüldüm
Dr Bana eğer bebek sağlıksız yada kromozom bozukluğu var ise kendi kendine düşük yapıyor demişti sen kendini üzme vardır Allah'ın bı bildiği

İnşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bunlar bizim imtihanımız yaşamamız gerekiyor ve yaşıyoruz aynı süreçlerden bende geçtim içini ferah tutmaya çalış Rabbine sığın daha güzelini Rabbin yazacaktır

Canım özel değilse neden menopoz bekliyordun yaşla mı alakalı hem kaç ki yaşın :) Bide bu bebiş sürpriz mi oldu yoksa istiyor muydunuz sürpriz bebekleri çok severimde
Günaydınlar...12 yillik evliyim ve hiç hamile kalmamıştım. Yaşım 39 belki hiç dogum yapmadığım için her nedense erken menopoz olurum diye düşünürdüm. Sonrasında dogum yegenimi kaybettim korkunç bir haberdi şoka girdim hatta depresyona yurt dışında yaşıyorlar hemen vize işlemlerimi başlattım çünkü gömuldugunde orda olmak istedim. Sonra
Merhabalar, daha önce hiç hamile kalmadım ve yigenimi ocak ayında kaybettim. O üzüntü ile leke gelmeye başladı. Depremin bir haldeydim ve 1 hafta sonra Dr. Gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bu arada Yaşım 39 oldu ocak ayında. Aslaaa beklemiyordum.

Canım senin mucizen ne kadar güzel sağlıkla kavuşalım bebişlerimize çok duygulandım dualarım seninle

afiyet olsun, yalnız bu benim ara öğün
Ahhaahaa harikasin Kahvaltı menün nasıl? Bu arada normal günlük süt biraz gaz yapıyor bende. Laktozsuz süt içmeye başladım. Peynir konusunda biraz endişeliyim pınar süzme yiyorum günde 1 kalıp siz hangi peynir yada peynirleri yiyorsunuz? Hergun aynı peyniri yemek sıkıcı olabiliyor.

bende pınar süzme yiyorum şimdilik haklısın ua her günü aynı peynir yenmiyor cidden, pastorize başka peynirlerde bakacağım

bu da benim menü 1 kızarmış ekmek , avokado ile süzme peyniri karıştırdım, üstüne 1 yumurta, ceviz her sabah 3 4 adet yiyorum, yumurtayı değişik şekillerde yiyorum tiksinmemek için

Eklentiler

• Snapchat-661812013.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 48
Ben fermente yiyorum. Yani bildiğin sert kalıp beyaz peynir.. taze peynirlerde süt iyi kaynatılmazsa diye korkuyorum. İyi markalar tabiki uyuyordur ama içim elvermiyor. Doktorumda sert peynir ye demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…