2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba kızlar mide bulantısı olmayanlara sormak istiyorum 😓 beta hcg yine 2 kat artıyor mu acaba takip ediyor musunuz ?
Benim beta çok az %20 %30falan artıyor 2 günde.
Ben 1 kez kan verdim tahlil için o kadar. Bende mide bulantısı yok umarımda olmaz. Siz ne sıklıkla tahlil yaptırıyorsunuz?

Merhaba kızlar mide bulantısı olmayanlara sormak istiyorum 😓 beta hcg yine 2 kat artıyor mu acaba takip ediyor musunuz ?
bulantım az, 2 kattan fazla artmıştı benim, kaçıncı gün bugün?

Teyzelerim ben geldim herşey yolunda dedi doktorum 8+6 dan hepinize selamlar :KK9:
IMG-20230203-WA0004.jpeg
:KK9:

Canım doktor tekrar bakmadı HCG ye dolayısıyla bilmiyorum ama doktorun daha doğru cevap verir tabi bir yorum yaptı mı 😔

Anne yanı derken küçüklerden mi? Park yataklarda bazı ahşap beşiklerde anne yanı olabiliyor zaten ya. direk en minik anne yanı olanlar 6 8 aydan sonra sığmıyormuş çocuk. Bizim ikimizde uzun boyluyuz eşimle çocuk uzun olursa bizim 6 ayı bile bulmaz :) Bende anne yanı olan park yatak yada anne yanı olan beşik olsun diyom...
Beşikler daha şık ama park yatak daha kullanışlı diye duydum da :/
Bebek oturup kalkınca hareket edince bitiyor zaten güvenli olmuyor kuzu anne yanları o yüzden geçici bişey al yani, ama çok sık uyanacağın için konforlu da olsun 🤌 😁 2. El bile alabilirsin temiz ben park yatağa bı bakacağim o olmazsa konforlu, bi anne yanı alabilirim 2. El temiz

X