- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 40
Ben 1 kez kan verdim tahlil için o kadar. Bende mide bulantısı yok umarımda olmaz. Siz ne sıklıkla tahlil yaptırıyorsunuz?Merhaba kızlar mide bulantısı olmayanlara sormak istiyorumbeta hcg yine 2 kat artıyor mu acaba takip ediyor musunuz ?
Benim beta çok az %20 %30falan artıyor 2 günde.
bulantım az, 2 kattan fazla artmıştı benim, kaçıncı gün bugün?Merhaba kızlar mide bulantısı olmayanlara sormak istiyorumbeta hcg yine 2 kat artıyor mu acaba takip ediyor musunuz ?
Maşallah canım
Canım az kaldı sabret miniğini görceksin inşallahMaşallah canımbenim görüş günü Salı sabırsızlanmaya başladım şimdiden
Benim en başından beri çok az az arttrığı için takip etmemi istedi doktor 7 8 kez falan verdim heraldeBen 1 kez kan verdim tahlil için o kadar. Bende mide bulantısı yok umarımda olmaz. Siz ne sıklıkla tahlil yaptırıyorsunuz?
7hafta 6 gün kalp atışı var ama çok tedirginim inşallah sağlıklı ilerlerbulantım az, 2 kattan fazla artmıştı benim, kaçıncı gün bugün?
Anladım.. yarın 6+0 olacağım sadece 1 kez tahlil verince ben mi yanlış ilerliyorum acaba dicektim. Umarım bir sonraki tahlilde istediğin değerlere ulaşırsın.Benim en başından beri çok az az arttrığı için takip etmemi istedi doktor 7 8 kez falan verdim heralde
Ayyy maşallah.. sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi insallah
İnşallah sağol..Anladım.. yarın 6+0 olacağım sadece 1 kez tahlil verince ben mi yanlış ilerliyorum acaba dicektim. Umarım bir sonraki tahlilde istediğin değerlere ulaşırsın.
amin inşallah7hafta 6 gün kalp atışı var ama çok tedirginim inşallah sağlıklı ilerler
Çok amin kuzumAyyy maşallah.. sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi insallah
Evet kalp atışı var çok şüküramin inşallahkalp atışını duydunuz o zaman ?
Bende doğumdan hemen sonra 39 olucam, aynı burcumu doğururken inşallahMaşallah 9 hafta için darısı başımıza diyelim:)) Ben de 39 yaşındayım sanırım o ekstra kan testi gen testini kapsıyor. Ahh tatlı değil ama canım iglo çekiyor niyeyse
Hiç güvenemiyorum böyle şeylere yaaNormal zamanda bende hem tatlı hem ekşi herşeyi severim ama oğluma hamile iken tatlıdan tiksinmiştim şimdi bayılıyorum galiba kız
Canım doktor tekrar bakmadı HCG ye dolayısıyla bilmiyorum ama doktorun daha doğru cevap verir tabi bir yorum yaptı mıMerhaba kızlar mide bulantısı olmayanlara sormak istiyorumbeta hcg yine 2 kat artıyor mu acaba takip ediyor musunuz ?
Şafak 7 ,Maşallah canımbenim görüş günü Salı sabırsızlanmaya başladım şimdiden
Bebek oturup kalkınca hareket edince bitiyor zaten güvenli olmuyor kuzu anne yanları o yüzden geçici bişey al yani, ama çok sık uyanacağın için konforlu da olsunAnne yanı derken küçüklerden mi? Park yataklarda bazı ahşap beşiklerde anne yanı olabiliyor zaten ya. direk en minik anne yanı olanlar 6 8 aydan sonra sığmıyormuş çocuk. Bizim ikimizde uzun boyluyuz eşimle çocuk uzun olursa bizim 6 ayı bile bulmaz :) Bende anne yanı olan park yatak yada anne yanı olan beşik olsun diyom...
Beşikler daha şık ama park yatak daha kullanışlı diye duydum da :/
Ayy hadi hayirlisiBende doğumdan hemen sonra 39 olucam, aynı burcumu doğururken inşallah