2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bebekle bi yere gitmek ne kadar zor ya taşınıyoruz sanki o kadar çok eşya almak zorundayım ki yanıma. İlk defa uzun yolculuk yapıcaz aşırı gerildim🤦‍♀️🤦‍♀️
Ayyy sorma ya ve hep bir şey unuttum kafası oluyor. Ben bir yere gitmeden 3 4 gün önce alacaklarımı notlara yazıyorum hem kendim hem bebek için ayrı ayrı aklıma geldikçe, en son valiz hazırlarken bakıp koyuyorum tavsiye ederim çok rahat oluyor

Prematüre bebeği olanlar, doğum zamanından sonra baş çevreniz kaç cm arttı? Bizim 3 ay oldu toplamda 6 cm artmış. Boy ve ağırlık iyi ilerliyor ama baş çevremiz çok geride. Bizim gibi olan var mı?
canım bizim baş çevresi anne karnında da biraz ileriden gidiyordu, doğunca da bir süre öyle gitti. senin bebeğin kaç haftalık doğdu? ona göre fark ediyordur muhtemelen. bu ay 1,5 cm artmış bizim. 33 haftalık 31,5 cm baş çevresiyle doğmuştu. şu an düzeltilmiş 80 günlük. toplam ne kadar arttığını aşı kartına bakınca yazayım sana. ama alt sınırdan düşük olsa doktor söylerdi? bişey söylemediler mi

Kızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.

Kızlar ya ben depresyonda falan mıyım acaba? Çocuk huysuz uyumuyor falan ben daha huysuz durup durup kocama çattım. Çocuk kolumda uyudu yerine koydum 5 defa uyandı. Durdum hüngür hüngür ağladım artık. Ağladım diye daha da pişmanlık çekiyorum. Yerimde olmak isteyen tonlarca insan var diyorum ama engel olamıyorum. Sanki herkes şu annelik işini beceriyor da bir tek ben böyle sabırsız tahammülsüz cadı oldum gibi. Aman ne bileyim ya.
Eğer bu depresyonsa bence hepimiz öyleyiz. En azından kendi adıma konuşursam ben kesinlikle öyleyim. Çocuk doğduğundan beri eşime gerekli gereksiz her konuda kızıyorum. Aslında onunla alakası olmayan şeylerde bile ona çatıyorum. Çocuk uyumayınca içten içe sinirleniyorum sonra sinirlendim diye kendime kızıyorum

Eğer bu depresyonsa bence hepimiz öyleyiz. En azından kendi adıma konuşursam ben kesinlikle öyleyim. Çocuk doğduğundan beri eşime gerekli gereksiz her konuda kızıyorum. Aslında onunla alakası olmayan şeylerde bile ona çatıyorum. Çocuk uyumayınca içten içe sinirleniyorum sonra sinirlendim diye kendime kızıyorum
Yani hiç iyi görmedim kendimi. Sabrım tahammülüm hiç kalmamış gibi. Hüngür hüngür ağladım ki ağlasam hala ağlarım öyle doluyum.

Kız bebek agladı mı ben de cinleniyom. Gecen gun aglarken babası ogluma sus oglum sen aglayınca ananında ayarı kaçıyo dedi. Resmen kavga ediyorum. Dün ateşlenincede öyle olduk. Biz evlilik hayatımızda etmedigimiz kavgayı bebenin basında edıyoz sanki

Yok hiçbirimiz beceremiyoruz üzülme :)

Kakası da çok kötü kokuyo bizim pek gaz sorunumuz olmamıştı ama iki gündür ıkınıyo kıvranıyo 😕
Bizimse aşılardan sonra hep öyle hem gaz hem kaka hem çok hem mukuslu hem sesli hepsi bir arada valla aşılar sonrası kakadan atiyormus öyle dedi doktoru ateş yapmadı bizde çok şükür

Yaa ben alından ölçüyorum daha az cıkıyo koltuk altı 38,5 ölçtüm en son. Genel olarak iyi gibi duruyo uyuyo 37,6 cıkıyo temassızda. Hangisini baz alsam bilemedim. Koltukaltını da ölçemıyorum uyanmasıın die. Ne yapmak lazım kaç derecede tekrar calpol vermeliyim acaba
En iyisi kulak içi dediler bize ama sen 38 ı görmeden verme ben e

Bebekle bi yere gitmek ne kadar zor ya taşınıyoruz sanki o kadar çok eşya almak zorundayım ki yanıma. İlk defa uzun yolculuk yapıcaz aşırı gerildim🤦‍♀️🤦‍♀️
Haahah canım sorma daha yeni İstanbul’a gittim Ankara’dan araba beyefendinin eşyalarıyla doldu taştı kendime bisi almadım doğru düzgün herkes dalga geciyor 😀😀😀

X