canım aynı durumu bende yaşadım ikiz olabilir dedi hatta sonra dur dedi alttan muayene edeyim dedi sonra yansıması dedi yanlış gördük dedi sonra ilerleyen haftalarda belli olur şimdilik bir tane dedi hayırlısı dedim. anlayacağın banada net konuşmadı. senin beta artışın nasıldı? sağolsun doktor arkadaşım 12. hafta görüşelim dedi yanından ayrıldıktan sonra eşim serzenişte bulundu 12. haftaya kadar hiç bişey yapılmayacak mı yok parasıyla deilmi neden bize 12. hafta gel dedi bende baktım herifim çok tır tır ediyor arada başka doktora gideriz dedim adamın yüzü güldü.İyi akşamlar hanımlar 7+4 haftalık gebeyim dün bebeğin kalp atışını gördük ama doktor iki bebek olabileceğini söyledi ama ikinci bebek olarak gördüğü şeyin bebeğin eşi olabileceginide söyledi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Gebeliği öğrendikten sonra ilk kadın doğum doktoruna mı 7+2 de gittiniz ?Yanlış anlamazsınız bir yorumda bulunmak isterim ben adetten önce öğrendim 3 hafta daha bekledim 7+2 de gittik direkt kalp atışını duyduk kalbinizi ferah tutup iki hafta daha dayanabilirseniz bekleyip gidin ben öyle yapmıştım direkt kalp atışı duymuştuk
canım bendede miyon var hatta ultrason görüntülerinde zorluk çektik baya Allahtan doktorun cihazları çok iyi .6+4 kontrolümde polip çıktı. Bebek gelişip onu küçültebilirmiş veya tam tersi. Bir hafta sonra tekrar çağırdı bakacağız dedi ağır iş yapma dedi
canım herkesin gebeliği farklıdır ben 5. haftada gittim hem keseyi hem bebeği gördüm. 6. haftada da gittim kalp atışını duydum . bana soracak olursan okadar bekleme Allah korusun aksi bir durum filan olur erkenden müdahale çok önemliGebeliği öğrendikten sonra ilk kadın doğum doktoruna mı 7+2 de gittiniz ?
O zamana kadar sağlık ocağında beta takibi mi yaptınız?
Erken görüp , duymuşsunuz sankicanım herkesin gebeliği farklıdır ben 5. haftada gittim hem keseyi hem bebeği gördüm. 6. haftada da gittim kalp atışını duydum . bana soracak olursan okadar bekleme Allah korusun aksi bir durum filan olur erkenden müdahale çok önemli
Geçen cuma keseyi ve yolku gördük Allahın izniyle.. Bu cuma da kalp atışı için çağırdı doktor. Ben de çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya duyamazsam diye endişeliyim açıkçası stres hiç bitmiyor.Canım doktora gösterdinmi sonuçlarıçok teşekkür ederim ya içime su serptin
Canım çok güzel geçecek inşallah bize haber verArkadaşlar 6+0 ım bugün saat 11 de ilk doktor randevum var bana dua edin olur mu içim kıpır kıpır inşallah çok güzel haberler duyarım️ ️ ️
Hadi inşallah güzel geçmiştir canım. Bize de haber verArkadaşlar 6+0 ım bugün saat 11 de ilk doktor randevum var bana dua edin olur mu içim kıpır kıpır inşallah çok güzel haberler duyarım️ ️ ️
Geçmiş olsun inşallah canım senin miyom bebeği tehdit ediyor mu ne dedi doktoruncanım bendede miyon var hatta ultrason görüntülerinde zorluk çektik baya Allahtan doktorun cihazları çok iyi .
Canım rahim büyüdüğü için bağları esniyor o yüzden olabilirKızlar ben bugün sol kasıkta bir sancıyla uyandım ya ;( 7+1im bugün.. 4 ve 5 haftada oluyordu. Özellikle akşam saatlerinde oluyordu günün yorgunluğundan herhalde. Ama bu sabah bir sancı var. Bacağımla gövdemin birleşme yerinde tam.
Benimde alttan muayene ile gördü banada gösterdi ekrandan 2.bebek yada bebeği n eşi olabilir emin degilim dedi.Benim gebeliğim geç döllenme adet gecikmesinin 10. günü ilk değer 38 çıktı 3 gün sonra 370 pazartesi kendi doktoruma gidince netleşir durum herhaldecanım aynı durumu bende yaşadım ikiz olabilir dedi hatta sonra dur dedi alttan muayene edeyim dedi sonra yansıması dedi yanlış gördük dedi sonra ilerleyen haftalarda belli olur şimdilik bir tane dedi hayırlısı dedim. anlayacağın banada net konuşmadı. senin beta artışın nasıldı? sağolsun doktor arkadaşım 12. hafta görüşelim dedi yanından ayrıldıktan sonra eşim serzenişte bulundu 12. haftaya kadar hiç bişey yapılmayacak mı yok parasıyla deilmi neden bize 12. hafta gel dedi bende baktım herifim çok tır tır ediyor arada başka doktora gideriz dedim adamın yüzü güldü.
Teyzeleri tanıştırayım benim ikizlerCanım çok güzel geçecek inşallah bize haber ver
Ay maşallah canım ya çok sevindim gözün aydın bir de ikiz oh bir taşla iki kuş vurmuşsunuz maşallah maşallahTeyzeleri tanıştırayım benim ikizler
Valla şok olduk canım hiç beklemiyordukAy maşallah canım ya çok sevindim gözün aydın bir de ikiz oh bir taşla iki kuş vurmuşsunuz maşallah maşallah
benimde orada oluyor hem de 2 tarafta oluyor, biraz ayakta kalsam kendimi yorsam oluyor, bence dinlenmene bakKızlar ben bugün sol kasıkta bir sancıyla uyandım ya ;( 7+1im bugün.. 4 ve 5 haftada oluyordu. Özellikle akşam saatlerinde oluyordu günün yorgunluğundan herhalde. Ama bu sabah bir sancı var. Bacağımla gövdemin birleşme yerinde tam.
Hay massallahTeyzeleri tanıştırayım benim ikizler
Oyyy maşallah çok sevindim kuuzm sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahTeyzeleri tanıştırayım benim ikizler
Canım ben bata bir kala öğrendim 191 ile bir haftada 6300 küsür oldu değerim.Erken görüp , duymuşsunuz sanki
Gebeliği ne zaman, hangi beta değeri ile öğrendiniz?