2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İyi akşamlar hanımlar 7+4 haftalık gebeyim dün bebeğin kalp atışını gördük ama doktor iki bebek olabileceğini söyledi ama ikinci bebek olarak gördüğü şeyin bebeğin eşi olabileceginide söyledi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Yok canım bende böyle bir şey söylemedi ay ikiz mi acaba ultrason görüntüsü var mı atsana

Bazen yolk saç gec kaybolabiliyor onu tek yumurta sanabiliyorlarmis ama hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Merhaba bence gayet iyi şu an aynı yerde iki gün sonra tekrar verin sağlıkla ilerleyecektir inşallah hayırlı olsun

1 haftaya kadar sürebilir diye biliyorum canım. Hakkında hayırlısı olsun. Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama bendeki bariz belirtiler adet günümden 1 hafta 10 gün kadar önceden her an adet olacakmış gibi sancılar olması ve yumurtlamadan hemen sonra başlayan göğüs hassasiyeti. Normalde adete 1-2 gün kala başlardı hassasiyet.

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Canım korkma seninki üç günde güzel artmış benim 2 günde bir yaptırdığım değerler 86, 121,197,337,817 bu şekilde sonradan artışa geçmişti tam ümidi kestiğim anda ama seninki gayet güzel artık yüzde 66 artması yeter diyorlar stres yapmamaya çalış

Canım doktora gösterdinmi sonuçları çok teşekkür ederim ya içime su serptin

Bence yükselisi gayet güzel massallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun

6+4 kontrolümde polip çıktı. Bebek gelişip onu küçültebilirmiş veya tam tersi. Bir hafta sonra tekrar çağırdı bakacağız dedi ağır iş yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…