2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde 13 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorum
Zaman geçmiyor ama sanki günleri sayıyorum kalp atışını duymak için , keseyi görmeye gittiğimde bile o kadar heyecanlıydım kalbim ağzımdaydı resmen , heyecandan konuşamıyordum , bi kalp atışı duysam biraz kaygılarımdan azalacak galiba

Bende BAT'a bir gün kala 56 ile öğrendim.
Sizin değerleriniz yüksekmiş, o yüzden erkenden bebeği görüp - duydunuz herhalde.
Maşallah Sağlıkla ilerlesin
Evet canım betam yüksek çıktı çatlatma iğnesi kullandım belki ondan yüksek çıktı gerçi iğnenin 16. günü yapmıştım test. İki buçuk gün sonra tekrar kan verdiğimde dört katından fazla yükselmişti. Avokado yüksek çok yedim ondan da olabilir avokado yükseltiyormuş değeri ama şimdi yiyemiyorum midemi bulandırıyor

Ben de bugün aynı durumdaydım canım ultrasonla bakınca doktor gözlerimi kapattım eşim keseyi gördüm sanırım dedi hemen açtım gözlerimi doktorum aaaa ikiz bunlar dedi şok oldum o an gözlerim doldu zaten

O kadar iyi anlıyorum ki , bende sadece ben öyleyim sanmıştım , hemen gözlerim doluyor

Insallah eylulde 2.melegime kavusurum 2014 eylul annesiyim insallah hayirlisiyla tekrar eylül annesi olurum

Beni ekler misin 2 çocuk 30 yaş sat 17 12 2022 Balıkesir tahmini doğum 23 09 2023

Keseyi görenler kaç haftalıkta gördünüz ben 5+1 gösteriyor şuan ama çarşamba randevum keseyi karından görür müyüm acaba ilk doktor kontrolüm olacak inşallah görürüm
Ben 5+3 te kese gördüm inşallah size de nasip olur ama içinde ne vardı tam belli değildi yolk sac görüşü daha çok hızlı gelisiyor görünür muhtemelen

İkiz anneleri , size bişey sorucam , ben ikizlerde erken doğumdan çok korkuyorum , rahim ağzı yetmezliği diye bişey varmış bazıları 12 haftada serklaj öneriyor , hiç duydunuz mu ? Tabi daha erken bunlar için ama , bi sorayım dedim

Ben 5+3 te kese gördüm inşallah size de nasip olur ama içinde ne vardı tam belli değildi yolk sac görüşü daha çok hızlı gelisiyor görünür muhtemelen
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bende 5+3de gittim keseyi görmedik. Bu cuma tekrar gideceğim 6+5 olacak inşallah keseyide görürüm kalp atışını da duyarım. Kalp atışını duysam herşey geçecek sanki. Bir ben böyle hissetmiyorumdur herhalde

Selam kızlar Bayadır bakamadım bende bulantılarım tavan yaptı dr prilam yazdı onu alıp içtim bi nebze rahatım yine bişey yiyemiyorum ama sizde durumlar nasıl

Yok bende öyle his ediyorum , bi kalp etışı bide 12 haftayı geçirsek inşallah gerisi daha kolay olacak , tabi benim ikiz olduğu için 6 aydan sonra yine risk başlıyor

Canım doktor sıkıntı yok demişti bende sana ek umursamadım şimdiye kadar büyük ihtimal Doğumla patlayacak demişti. Senin doktor ne dedi
Benim polip kesenin dışında tam yanında. İşte bebek büyüdükçe o küçülecek veya tam tersi olursa gebelik kaybı olur dedi doktor. Ama hemen panik yapmayın 12 haftalık gebeliğe ulaşmış gayet sağlıklı hastam var oda sizin gibiydi dedi. çok üzüldüm ama iyi düşünmeye çalışıyoru. nerden çıktı bu polip anlamadım önceki gebeliğimde yoktu doktorda sordu var mıydı diye hayır dedim oda şaşırdı

Keseyi görenler kaç haftalıkta gördünüz ben 5+1 gösteriyor şuan ama çarşamba randevum keseyi karından görür müyüm acaba ilk doktor kontrolüm olacak inşallah görürüm
Benim 5+6 ydi karından gördük iki keseyi de canım, bu arada ben idrara sıkışık gittim ama ultrasondan önce doktoruma dedim fakat doktorum gerek yok tuvalete git gel öyle bakalım dedi. İdrara sıkışık olarak bakmadı karından bilginiz olsun

canım içini ferah tut inan ben miyonum olduğunu bile unutmuştum doktor söyleyince aklıma geldi o da pek önemsemedi zaten hamilelikten de önce gidiyordum ara ara kontrole tüplerin önünü kapatmamış hiç bir sorun teşkil etmiyor ameliyat önermiyor doğumda patlayacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…