Bence normal bendede oluyor bazen bide belki uykuda ani hareket falan etmişsindir fark etmedenKızlar ben bugün sol kasıkta bir sancıyla uyandım ya ;( 7+1im bugün.. 4 ve 5 haftada oluyordu. Özellikle akşam saatlerinde oluyordu günün yorgunluğundan herhalde. Ama bu sabah bir sancı var. Bacağımla gövdemin birleşme yerinde tam.
Maşallah kuzulara Allah nazardan korusun aminTeyzeleri tanıştırayım benim ikizler
MaşallahTeyzeleri tanıştırayım benim ikizler
Benimde dün akşam aşağı basınç oluyormuş gibi ağrı oldu adet olucak mış gibi hergünü farklı yaşıyorum umarım herşey yolundadır kuzumKızlar ben bugün sol kasıkta bir sancıyla uyandım ya ;( 7+1im bugün.. 4 ve 5 haftada oluyordu. Özellikle akşam saatlerinde oluyordu günün yorgunluğundan herhalde. Ama bu sabah bir sancı var. Bacağımla gövdemin birleşme yerinde tam.
Erken duymuşsunuz siz maşallahcanım herkesin gebeliği farklıdır ben 5. haftada gittim hem keseyi hem bebeği gördüm. 6. haftada da gittim kalp atışını duydum . bana soracak olursan okadar bekleme Allah korusun aksi bir durum filan olur erkenden müdahale çok önemli
miyom bebeği tehdit ediyor mu ne dedi doktorun
Evet canım biraz erken öğrendim çok şükürErken duymuşsunuz siz maşallahben 5+5 te gittim sadece kese gözüktü , herkesinki farklı oluyor heralde ,
Benim teyzemin kızındada miyomu vardı sağlıklı doğurdu iki bebeğinide , içinizi ferah tutun o bişey değil diye biliyorum ben , dr bendede iki büyük kist gördü ama patlar dedi zamanla , inşallah öyle olurCanım doktor sıkıntı yok demişti bende sana ek umursamadım şimdiye kadar büyük ihtimal Doğumla patlayacak demişti. Senin doktor ne dedi
Oy maşallah sağlıklı olsunda yeterliBenimde alttan muayene ile gördü banada gösterdi ekrandan 2.bebek yada bebeği n eşi olabilir emin degilim dedi.Benim gebeliğim geç döllenme adet gecikmesinin 10. günü ilk değer 38 çıktı 3 gün sonra 370 pazartesi kendi doktoruma gidince netleşir durum herhalde
Maşallah sağlıkla gelsin , benim annemde kardeşime hamileyken sizin gibi erken duymuştuk kalbinin sesiniEvet canım biraz erken öğrendim çok şükür
Amin inşallah canım benim, hiç beklemiyorduk sürpriz oldu bizim için deOyyy maşallah çok sevindim kuuzm sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahsayfamız dahada güzelleşti
Canım genelde doğumda inşallah şeninde öyle olurBenim teyzemin kızındada miyomu vardı sağlıklı doğurdu iki bebeğinide , içinizi ferah tutun o bişey değil diye biliyorum ben , dr bendede iki büyük kist gördü ama patlar dedi zamanla , inşallah öyle olur
Amin inşallah canım benimMaşallah kuzulara Allah nazardan korusun amin
Bende ikizŞimdi sayfamızda kaç ikizimiz oldu
İnşallah valla önce korkuttu dr 2 büyük kist var dedi sonra hiç sorun değil dedi , inşallah bişey olmazCanım genelde doğumda inşallah şeninde öyle olur
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza o yeter. Allah isteyen herkes de versin kimseyi kimsenin kucağına baktırmasın aminMaşallah sağlıkla gelsin , benim annemde kardeşime hamileyken sizin gibi erken duymuştuk kalbinin sesini
Bende BAT'a bir gün kala 56 ile öğrendim.Canım ben bata bir kala öğrendim 191 ile bir haftada 6300 küsür oldu değerim.
Aminnnn , Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahSağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza o yeter. Allah isteyen herkes de versin kimseyi kimsenin kucağına baktırmasın amin
Benimde 13 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi doktorumBende ikiztabi şuan sadece keseyi gördük , kalp atışı 11 gün sonra