- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Yok olmaz kuzum benimde yanımdaydı eşimOoo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olmaz kuzum benimde yanımdaydı eşimOoo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor
5+0 da karından gördüm canımMerhabalar kızlar yarın benimde kontrol olacak inşallah keseyi kaçta gördünüz karından acaba bunu merak ediyorum
Yok canım bende böyle bir şey söylemedi ay ikiz mi acaba ultrason görüntüsü var mı atsanaİyi akşamlar hanımlar 7+4 haftalık gebeyim dün bebeğin kalp atışını gördük ama doktor iki bebek olabileceğini söyledi ama ikinci bebek olarak gördüğü şeyin bebeğin eşi olabileceginide söyledi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Merhaba iki günde bir %60 yeterli sizinki de makul hayırlısı olsunKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Bazen yolk saç gec kaybolabiliyor onu tek yumurta sanabiliyorlarmis ama hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar hanımlar 7+4 haftalık gebeyim dün bebeğin kalp atışını gördük ama doktor iki bebek olabileceğini söyledi ama ikinci bebek olarak gördüğü şeyin bebeğin eşi olabileceginide söyledi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Merhaba bence gayet iyi şu an aynı yerde iki gün sonra tekrar verin sağlıkla ilerleyecektir inşallah hayırlı olsunKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Maalesef ultrason görüntüsü yok kendi doktorum değildi zaten annemlerdeydim şiddetli ağrım olunca yakındaki bir hastaneden randevu almıştım kendi doktoruma pazartesi günü gidicemYok canım bende böyle bir şey söylemedi ay ikiz mi acaba ultrason görüntüsü var mı atsana
Pazartesi netleşir o zaman canım sağlıkla gelsin bebişlerimizMaalesef ultrason görüntüsü yok kendi doktorum değildi zaten annemlerdeydim şiddetli ağrım olunca yakındaki bir hastaneden randevu almıştım kendi doktoruma pazartesi günü gidicem
Amin canım çok teşekkür ederimPazartesi netleşir o zaman canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Amin inşallah Evet doktorda net konuşamadı zatenBazen yolk saç gec kaybolabiliyor onu tek yumurta sanabiliyorlarmis ama hayırlısı olsun inşallah
1 haftaya kadar sürebilir diye biliyorum canım. Hakkında hayırlısı olsun. Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama bendeki bariz belirtiler adet günümden 1 hafta 10 gün kadar önceden her an adet olacakmış gibi sancılar olması ve yumurtlamadan hemen sonra başlayan göğüs hassasiyeti. Normalde adete 1-2 gün kala başlardı hassasiyet.Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı
Canım korkma seninki üç günde güzel artmış benim 2 günde bir yaptırdığım değerler 86, 121,197,337,817 bu şekilde sonradan artışa geçmişti tam ümidi kestiğim anda ama seninki gayet güzel artık yüzde 66 artması yeter diyorlar stres yapmamaya çalışKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Canım doktora gösterdinmi sonuçları çok teşekkür ederim ya içime su serptinCanım korkma seninki üç günde güzel artmış benim 2 günde bir yaptırdığım değerler 86, 121,197,337,817 bu şekilde sonradan artışa geçmişti tam ümidi kestiğim anda ama seninki gayet güzel artık yüzde 66 artması yeter diyorlar stres yapmamaya çalış
HormonlarrrrrKızlar az önce yavru şempanzenin annesine kavuşma anını izleyip ağladım
Normal bence de.. Sağlıkla ilerlesinn inşallahKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Bence yükselisi gayet güzel massallah sağlıkla gelsin hayırlı olsunKızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir