umarım daha fazla olmazMigrenim var 2 kere tuttu benim de
Benimde migrenim var bir gün migrenim tuttu duvarlara kafa atacaktım nerdeyse sonra nane limon içtim biraz iyi geldibaş ağrınız oluyor mu kızlardün hafifti bugün feci zorluyor beni yemekten sonra daha kötü oldu
Önceden kanama alanı var mıydı pekiKızlar kalp atışı duyduk güm güm maşallah çok güzel dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar bakacağız Allah herkese nasip etsin kızlar çok heyecanlıbu arada ben bugün 7+0 dım ama 7+2?çıktı bu defada doktor hiç önemli değil 7 gün ileri veya geri olur hep değişecek bu dedi progestan ı bitirdim şimdilik içmeyelim dedi kanama alanı yok dedi
4+3 vajinal 5+4 karından 6+5 kalp atışı ve bebekMerhabalar kızlar yarın benimde kontrol olacak inşallah keseyi kaçta gördünüz karından acaba bunu merak ediyorum
İnşallah tutunur miniğinBugün aktif bir kanama yaşadım. Hemen doktora gittim kalp atışları devam ama miyoma çok yakın yerde tutunmakta zorlanıyor olabilir dedi. Öyle yatıyorum. Ya gidecek ya kalacak...
Canım bende böyle görünüyorYöneticimisss ilk sayfaya bi bakayım dedim de üç tane hatice var3. Hatice ben olmalıyım onlar benim bilgilerim karışıklık oldu heralde :))) NewMamaa
Telefondan yapınca sorun oluyor sanırım. Raporluyum da bu hafta. İnş. Bilgisayar bulunca bir düzenleyeyiö tekrarYöneticimisss ilk sayfaya bi bakayım dedim de üç tane hatice var3. Hatice ben olmalıyım onlar benim bilgilerim karışıklık oldu heralde :))) NewMamaa
Ooo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor4+3 vajinal 5+4 karından 6+5 kalp atışı ve bebek
Yanlış anlamazsınız bir yorumda bulunmak isterim ben adetten önce öğrendim 3 hafta daha bekledim 7+2 de gittik direkt kalp atışını duyduk kalbinizi ferah tutup iki hafta daha dayanabilirseniz bekleyip gidin ben öyle yapmıştım direkt kalp atışı duymuştukOoo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor
Estağfurullah neden yanlış anlayayım burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruzYanlış anlamazsınız bir yorumda bulunmak isterim ben adetten önce öğrendim 3 hafta daha bekledim 7+2 de gittik direkt kalp atışını duyduk kalbinizi ferah tutup iki hafta daha dayanabilirseniz bekleyip gidin ben öyle yapmıştım direkt kalp atışı duymuştuk
masaj yaptım bende akupunktur noktalarına dokunmaya çalıştım, bu arada 20 dk uyumaya çalıştım biraz iyi geldi , zerre uykum yoktu resmsn meditasyon yapıp daldım birazBenimde migrenim var bir gün migrenim tuttu duvarlara kafa atacaktım nerdeyse sonra nane limon içtim biraz iyi geldi
Canım bende 5+4 de gittim hem keseyi hem bebişi gördüm yarın inşallah sende görürsünOoo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor
İnşallah canım teşekkür ederim hepinize cevaplarınız içinCanım bende 5+4 de gittim hem keseyi hem bebişi gördüm yarın inşallah sende görürsün
bence cihaz çok önemli 5+3 te devlet hastanesi keseyi göremedi vajinal baktı gördü, ertesi günü özele gittim 5+4 karından yine sadece keseyi gördü, 6+2 de kalp atışı duyuldu karındanMerhabalar kızlar yarın benimde kontrol olacak inşallah keseyi kaçta gördünüz karından acaba bunu merak ediyorum
Canım benim tahmini doğum tarihi biraz öne alındı. 2 eylül yeni tarih. İstersen tabloyu güncelleyebilirsin.Canım bende böyle görünüyor
Yok sadece bir kere lekelenme olmuştuÖnceden kanama alanı var mıydı peki