2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar kalp atışı duyduk güm güm maşallah çok güzel dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar bakacağız Allah herkese nasip etsin kızlar çok heyecanlı bu arada ben bugün 7+0 dım ama 7+2?çıktı bu defada doktor hiç önemli değil 7 gün ileri veya geri olur hep değişecek bu dedi progestan ı bitirdim şimdilik içmeyelim dedi kanama alanı yok dedi

harika sağlıkla büyüsün inşallah

Tebrik ederim darısı herkesin başına Kalp atışını karından ultrason ile mi duydunuz acaba?

Maşşallahhh darısı bizlere inşallahh

Kızlar bu süreçte spor yapıyor musunuz ne kadar hareket edebiliyorsunuz merak ediyorum.
Ben çalıştığım için günlük en fazla 6 bin adım atabiliyorum spora yazıldım ama henüz gidemedim. Neler önerirsiniz?

benim sancım çok oluyor siz ne durumdasınız. dün gece resmen kıvrandım gaz sancısı mı başka bişeymi anlamadım ama beni yordu ağrı

benim sancım çok oluyor siz ne durumdasınız. dün gece resmen kıvrandım gaz sancısı mı başka bişeymi anlamadım ama beni yordu ağrı
Kaç haftalıksın canım benim, benim de 5. Haftaya kadar dediğin gibi gaz sancım oluyordu çok 6 . Haftaya girdim bu hafta azaldı arada çok ayakta durduğumda sadece oturduğum an kasıklarımda bi baskı hissediyorum o kadar

Sporu 4.aydan sonra öneriyorlar ben spora gidiyordum bıraktım hamile kalınca. Bu ara yormayın pek kendinizi bence.

Doktora sorduklarımı yazayım size kızlar , Spor sadece yürüyüş, ağır kaldırmak hoplamak zıplamak yok 3 ayı atlatalım tekrar konuşuruz bunu dedi, akşamları gaz oluyor birde bazen azıcık bir şey yiyorum taş gibi oturuyor dedim normal dedi 3 aydan sonra bunlarda geçecek dedi, mesela oturdum kalkerken bıçak saplanır gibi oluyor dedim normal dedi rahimde alta doğru baskı hissediyor musun diye sordu bende yok dedim böyle işte kızlar aklıma gelirse yine yazarım

Bende geçer yatarken hapşurdum nasıl ağrı saplandı anlatamam sanki bişey koptu bende çok korkmuştum

Canım 7 haftalık ama inan kaç gündür öyle değişik sancı giriyor ki dün resmen Allah korusun düşük yapıyorum zannettim. Kanamam filan hiç olması şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…