2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam ben artık malesef aranizda değilim ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı ☺️ migreni olan çete baş ağrısı çekenlere şiddetle bunu öneririm fotoğrafını attım. Bunu şakaklarınıza sürüyorsunuz ve ağrıyı inanılmaz derecede azaltıyor ve mentollü olduğu için çok ferahlık veriyor ama dikkat göze yakın yere sürmeyin yakıyor 🤭 hamileler de kullanabilir içiniz rahat olsun doktoruma sormustum kullan iyi gelir demişti inşallah size de şifa olur ❤️

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-24-19-25-58-496_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-01-24-19-25-58-496_trendyol.com.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar kalp atışı duyduk güm güm maşallah çok güzel dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar bakacağız Allah herkese nasip etsin kızlar çok heyecanlı 🤩 bu arada ben bugün 7+0 dım ama 7+2?çıktı bu defada doktor hiç önemli değil 7 gün ileri veya geri olur hep değişecek bu dedi progestan ı bitirdim şimdilik içmeyelim dedi kanama alanı yok dedi
Önceden kanama alanı var mıydı peki

Ooo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor 😂
Yanlış anlamazsınız bir yorumda bulunmak isterim ben adetten önce öğrendim 3 hafta daha bekledim 7+2 de gittik direkt kalp atışını duyduk kalbinizi ferah tutup iki hafta daha dayanabilirseniz bekleyip gidin ben öyle yapmıştım direkt kalp atışı duymuştuk

Estağfurullah neden yanlış anlayayım burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz 😊çok iyi olur aslında ama d vitamini gerekli olabilir bide folik asiti değiştireceğim o yüzden gitmek istiyorum birazda ama sabırsızım açıkçası artık burada randevu bulmak biraz problem bulmuşken değerlendireyim diyorum🤣

Yanlış anlamazsınız bir yorumda bulunmak isterim ben adetten önce öğrendim 3 hafta daha bekledim 7+2 de gittik direkt kalp atışını duyduk kalbinizi ferah tutup iki hafta daha dayanabilirseniz bekleyip gidin ben öyle yapmıştım direkt kalp atışı duymuştuk
Estağfurullah neden yanlış anlayayım burada hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz 😊çok iyi olur aslında ama d vitamini gerekli olabilir bide folik asiti değiştireceğim o yüzden gitmek istiyorum birazda ama sabırsızım açıkçası artık burada randevu bulmak biraz problem bulmuşken değerlendireyim diyorum🤣

Benimde migrenim var bir gün migrenim tuttu duvarlara kafa atacaktım nerdeyse sonra nane limon içtim biraz iyi geldi
masaj yaptım bende akupunktur noktalarına dokunmaya çalıştım, bu arada 20 dk uyumaya çalıştım biraz iyi geldi , zerre uykum yoktu resmsn meditasyon yapıp daldım biraz ☺️

Ooo güzel teşekkürler cevap için benimde yarın 5+4 oluyor umarım görürüm bide eşimle gideceğiz sorun olmaz değil mi o da benim gibi merak ediyor 😂
Canım bende 5+4 de gittim hem keseyi hem bebişi gördüm yarın inşallah sende görürsün 🙏🧿 Özele gidiyorsan eşinizi alıyor odaya vajinadan bakarsa erkek doktorda almayabilir gerçi doktor benim arkadaşımdı son kontrolda önce karından baktı ikiz mi diye şüpheye düşünce alttan da baktı ama eşimi aldı içeri

Merhabalar kızlar yarın benimde kontrol olacak inşallah keseyi kaçta gördünüz karından acaba bunu merak ediyorum🤔
bence cihaz çok önemli 5+3 te devlet hastanesi keseyi göremedi vajinal baktı gördü, ertesi günü özele gittim 5+4 karından yine sadece keseyi gördü, 6+2 de kalp atışı duyuldu karından

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

X