- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.801
Hepimizz hepimizzz çiçeğimm herkes bu emojilerle dolsun taşsınCanııım hayırlı haberler ver inşallah çiçeğimm
Amiiin canım inşallahHepimizz hepimizzz çiçeğimm herkes bu emojilerle dolsun taşsın
Bende iki yildir hasrettim cicegim valla inşallah sende gorceksinYaa şöyle çizgilerin hastasıyızben öyle hasret kaldım ki yapıp yapıp evde çerçeve yapıp asacam yani
Canim artimed al cok hassas atim sanaİnternetten hamilelik testi sipariş vericem artık eczaneye yüzüm tutmuyor hangi marka alayım sizcee
Teşekkür ederim canımm bu son yaptığın artımed miiCanim artimed al cok hassas atim sana
Evet canım 5.Gunde bunla ogrenmistimTeşekkür ederim canımm bu son yaptığın artımed mii
Bi daha atsana o testiEvet canım 5.Gunde bunla ogrenmistim
Bu canim ustteki sabahti alttaki oglenBi daha atsana o testi
Tamam canım teşekkür ederim baya gözükmüşBu canim ustteki sabahti alttaki oglen
Ayy evet tam yengeç olduğumuzun kanıtıYengeç sorunsalı
Aynısı bende de olduu yumurtalarım nasıl boş mu dolu mu diye ağlıyordum
Ben erken gebelik testi yaptim normal teste baktim bozuktu hic bisi cikmadi bombostu tek cizgi de yoktu iki de. Sonrasinda evde erken gebelik testi vardi onu yaptim.Aaaa canim atsana bakiyim 200 lerde nasil gorunuyor test bende pazartesi kan vericem merak ettim10.Gun testim boyle benim Zuyalist
Evet canım baya hassas bence bu testten al sendeTamam canım teşekkür ederim baya gözükmüş
Tamam canım erkeni atBen erken gebelik testi yaptim normal teste baktim bozuktu hic bisi cikmadi bombostu tek cizgi de yoktu iki de. Sonrasinda evde erken gebelik testi vardi onu yaptim.
Ayy eklemistim eklenmemis, boyut buyuk diyor eklenmiyor ya allah allah.Tamam canım erkeni at
Canım screenshot alip fotografi oyle atmayi dene bideAyy eklemistim eklenmemis, boyut buyuk diyor eklenmiyor ya allah allah.
Eskiler sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy eklemistim eklenmemis, boyut buyuk diyor eklenmiyor ya allah allah.
Tamam canım sen erken test yaptın mıEvet canım baya hassas bence bu testten al sende
Tamam canım sen erken test yaptın mı