- Konu Sahibi ananasmango
- #1.781
Belki çok yumurta toplandığı içindir. İğne vurul da geçer inşaallah33 yumurta toplandi 5 güne 2 tane tek kaldı doktorumu aradım böyle durum var diye dedi acile git igne yapsinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki çok yumurta toplandığı içindir. İğne vurul da geçer inşaallah33 yumurta toplandi 5 güne 2 tane tek kaldı doktorumu aradım böyle durum var diye dedi acile git igne yapsinlar
Canım ben 26 eylülde adet oldum 27sinde Estrofem e başladık 19 u 24. Gün oluyor embriyo 5.gün ve 6. Gün var doktorum tek transfer olsun diyor bakalım daha o belli değil peki ya senin canım?Canım döngünün kaçıncı günü oluyor perşembe ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
Evet tek embriyo, esimde varikosel bende rahim sekil bozuklugu vardi ameliyat olduk sonrasinda yine denedik ama olmadi amh im da dusuk cikti en son doktor tup bebek dedi.Allah sağlıkla kucağına almaýi nasip etsin kaçıncı gün embriyo bide tek miydi bide çok soru olacak ama tup bebek yapma sebebiniz neydi
İnsallah sonucun guzel olur canim yok surekli dinlemedim doktorum da dinlenme dedi ilk iki gun dinlendim sonra yavas yavas normal hayatima dondumYaa çok sevindim canım benmde ya 3. Gün ya 6. Gün embriyosu olacak işte bakalım heyecanlandım bende sürekli dinlendiniz mi neler yaptınız ?
Aaaa canim atsana bakiyim 200 lerde nasil gorunuyor test bende pazartesi kan vericem merak ettim 10.Gun testim boyle benim ZuyalistYaptim bile hatiralik kalsin
Maşallah Allah anacığına babacığına bağışlasın inşallahAaaa canim atsana bakiyim 200 lerde nasil gorunuyor test bende pazartesi kan vericem merak ettim 10.Gun testim boyle benim Zuyalist
Amin canım rabbim hepinize pozitif gormeyi nasip etsin inşallahMaşallah Allah anacığına babacığına bağışlasın inşallah
Benim son adet tarihi 5 ekim canım 15.gün perşembe son kontrol gibi gözüküyor transfer günü verilecek inşallahCanım ben 26 eylülde adet oldum 27sinde Estrofem e başladık 19 u 24. Gün oluyor embriyo 5.gün ve 6. Gün var doktorum tek transfer olsun diyor bakalım daha o belli değil peki ya senin canım?
19.20.gun gibi transfer olursun canımBenim son adet tarihi 5 ekim canım 15.gün perşembe son kontrol gibi gözüküyor transfer günü verilecek inşallah
Hayırlı olsunnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınKizlar herkese donemedim cok karisti yorumlar sagolun guzel dilekleriniz icin, insallah grubumuz guzel pozitif ilerler
Yengeç sorunsalıAyy ben de ilk anesteziden ağlarayarak uyanmıştım ama ağrım var diye değil. Neden ağladığımı da bilmiyorum doktor eşime diyorki niye ağlıyor eşim de diyorki o duygusal biraz ondandır
İnşallah güzel şeylere vesiledir kuzucumkızlar resmen adet sancısı gibi bir şey çekiyorum su an
Yaa şöyle çizgilerin hastasıyız ben öyle hasret kaldım ki yapıp yapıp evde çerçeve yapıp asacam yaniAaaa canim atsana bakiyim 200 lerde nasil gorunuyor test bende pazartesi kan vericem merak ettim 10.Gun testim boyle benim Zuyalist
Ben de öyle tahmin ediyorum kuzucum inşallah pazartesi ya da salı olacak gibi pozitif bulaştır bana19.20.gun gibi transfer olursun canım
Canııım hayırlı haberler ver inşallah çiçeğimmKızlar bende Kayseri’ye geldim Artık bu saatten sonra izinliyim
Pazartesi kontrolüm var inşAllah günüm belli olur
Bende de hiç yok kuzum doğru almamız lazımİnternetten hamilelik testi sipariş vericem artık eczaneye yüzüm tutmuyor hangi marka alayım sizcee