2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım döngünün kaçıncı günü oluyor perşembe ve kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek
Canım ben 26 eylülde adet oldum 27sinde Estrofem e başladık 19 u 24. Gün oluyor embriyo 5.gün ve 6. Gün var doktorum tek transfer olsun diyor bakalım daha o belli değil peki ya senin canım?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-14-13-52-59-09_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4~2.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 48
Canım ben 26 eylülde adet oldum 27sinde Estrofem e başladık 19 u 24. Gün oluyor embriyo 5.gün ve 6. Gün var doktorum tek transfer olsun diyor bakalım daha o belli değil peki ya senin canım?
Benim son adet tarihi 5 ekim canım 15.gün perşembe son kontrol gibi gözüküyor transfer günü verilecek inşallah

Ayy ben de ilk anesteziden ağlarayarak uyanmıştım ama ağrım var diye değil. Neden ağladığımı da bilmiyorum doktor eşime diyorki niye ağlıyor eşim de diyorki o duygusal biraz ondandır
Yengeç sorunsalı
Aynısı bende de olduu yumurtalarım nasıl boş mu dolu mu diye ağlıyordum

Aaaa canim atsana bakiyim 200 lerde nasil gorunuyor test bende pazartesi kan vericem merak ettim 10.Gun testim boyle benim Zuyalist
Yaa şöyle çizgilerin hastasıyız ben öyle hasret kaldım ki yapıp yapıp evde çerçeve yapıp asacam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…