- 4 Mart 2023
- 550
- 468
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.841
Aminnn inşallah hepimizin kucakları dolarKızlar benim de transferime tahmini 8-9 gün kaldı doğal olacağı için tam belli değilpozitifler görünce mutlu oluyorum umut oluyor bana da inşallah buralar pozitif haberlerle dolar taşar
Merhaba ben de doğal olacağım konuşmuştuk sizleKızlar benim de transferime tahmini 8-9 gün kaldı doğal olacağı için tam belli değilpozitifler görünce mutlu oluyorum umut oluyor bana da inşallah buralar pozitif haberlerle dolar taşar
Al canım kullan rahim kalınlığına göre bilmiyorum ama nar suyu içen çoktuAlayım canım 1 hafta kaldı şimdiden başlıyım diyorum anca etkisi olur
Transferden sonra aslında çok içmek gerekiyormuş canımSiz hemşireydiniz. Yanlış hatırlamıyorsam. Şöyle ki idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı. Doktor bol su içmemi söyledi. Çok su içen birisi değilim . İçtikten sonra da ishal oldum .üç gün sürdü suyu azaltıncada kabız oldum .transferime de az kaldı . Ne yapsam bilemedim.
TeşekkürlerTransferden sonra aslında çok içmek gerekiyormuş canım
İlaçların etkisi nedeniyle kabız olma riski artıyormuş en azından 1 litre içmeye çalış bir de hep sabahları 1-2 adet kayısı tüket
Ayy gayet belli canımm
Günde 5-6 kayısı yiyorum iki lt su içiyorum bana mısın demedi. İlaçların nasıl bir etkisi varsa artık. Duphalac aldım ben deTransferden sonra aslında çok içmek gerekiyormuş canım
İlaçların etkisi nedeniyle kabız olma riski artıyormuş en azından 1 litre içmeye çalış bir de hep sabahları 1-2 adet kayısı tüket
Bende 5.Gunle bunla öğrenmistim
Ne zaman adet olmuştun canım hayırlı olsun bu arada inşallah sıkıca tutunur ve sağlıkla doğarMerhaba ben de doğal olacağım konuşmuştuk sizleBenim bugün belli olduğu haftaya cuma olacakmış
Yok testim zaten yapasım da yok pazartesiyi bekliycem bakalim inşallah değerim yükselircanım yerleşme kanaması olabilir
testin varsa bir yap bakalım belki çıkar inşallah öyledir
Evet canım o ilaç daha çok rahatlatırGünde 5-6 kayısı yiyorum iki lt su içiyorum bana mısın demedi. İlaçların nasıl bir etkisi varsa artık. Duphalac aldım ben de
Benim de bildiğim kadarıyla transfer öncesi yemek gerekiyormuş transfer sonrasında önerilmiyor onun yerine çiğ kabak çekirdeği badem ceviz fındık tüketebilirsinBişey sorcam kızlar ananas iyidir diye okudum ama transferden önce yedim sonra kasılmaları arttırır diye okudum bi yerde yemiyorum artık. Faydası varsa yiyeyim neye inanacağım şaşırdım
Teşekkürler tammdırBenim de bildiğim kadarıyla transfer öncesi yemek gerekiyormuş transfer sonrasında önerilmiyor onun yerine çiğ kabak çekirdeği badem ceviz fındık tüketebilirsin
Bence 2 gün en azından orda kalmaya çalış mesafe varmış canım riske atmaKızlar bi şey sorcam transferden sonra sanırım uzun yolculuk olmaması gerekiyormuş benim evle tedavi gördüğüm yer 6 saat mesafede sizce dinlenmek mi gerekir yoksa yola çıkabilir miyim yada dinlenilirse kaç gün olması gerekiyor
Arabalar sarsıyor kolay bişey değil bende konaklamanı öneririm.kasislerden endişe ediyor insanKızlar bi şey sorcam transferden sonra sanırım uzun yolculuk olmaması gerekiyormuş benim evle tedavi gördüğüm yer 6 saat mesafede sizce dinlenmek mi gerekir yoksa yola çıkabilir miyim yada dinlenilirse kaç gün olması gerekiyor
28 eylül’de adet olmuşum döngünün 23.gününde transfer olmuş olacak bir aksilik olmazsaNe zaman adet olmuştun canım hayırlı olsun bu arada inşallah sıkıca tutunur ve sağlıkla doğar
Dün gittiğim de 8 mm olmuştu normal iyi demişti doktornAl canım kullan rahim kalınlığına göre bilmiyorum ama nar suyu içen çoktu
Ben bugun kan verdim canim testim pozitif, bunu hatira olarak bugun yaptim 10. GunAyy gayet belli canımmkaçıncı günün bugün