2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benim de transferime tahmini 8-9 gün kaldı doğal olacağı için tam belli değil pozitifler görünce mutlu oluyorum umut oluyor bana da inşallah buralar pozitif haberlerle dolar taşar
Merhaba ben de doğal olacağım konuşmuştuk sizle Benim bugün belli olduğu haftaya cuma olacakmış

Transferden sonra aslında çok içmek gerekiyormuş canım
İlaçların etkisi nedeniyle kabız olma riski artıyormuş en azından 1 litre içmeye çalış bir de hep sabahları 1-2 adet kayısı tüket

Transferden sonra aslında çok içmek gerekiyormuş canım
İlaçların etkisi nedeniyle kabız olma riski artıyormuş en azından 1 litre içmeye çalış bir de hep sabahları 1-2 adet kayısı tüket
Günde 5-6 kayısı yiyorum iki lt su içiyorum bana mısın demedi. İlaçların nasıl bir etkisi varsa artık. Duphalac aldım ben de

Bişey sorcam kızlar ananas iyidir diye okudum ama transferden önce yedim sonra kasılmaları arttırır diye okudum bi yerde yemiyorum artık. Faydası varsa yiyeyim neye inanacağım şaşırdım

Bişey sorcam kızlar ananas iyidir diye okudum ama transferden önce yedim sonra kasılmaları arttırır diye okudum bi yerde yemiyorum artık. Faydası varsa yiyeyim neye inanacağım şaşırdım
Benim de bildiğim kadarıyla transfer öncesi yemek gerekiyormuş transfer sonrasında önerilmiyor onun yerine çiğ kabak çekirdeği badem ceviz fındık tüketebilirsin

Kızlar bi şey sorcam transferden sonra sanırım uzun yolculuk olmaması gerekiyormuş benim evle tedavi gördüğüm yer 6 saat mesafede sizce dinlenmek mi gerekir yoksa yola çıkabilir miyim yada dinlenilirse kaç gün olması gerekiyor

Bence 2 gün en azından orda kalmaya çalış mesafe varmış canım riske atma

Arabalar sarsıyor kolay bişey değil bende konaklamanı öneririm.kasislerden endişe ediyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…