Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Merhaba kızlar benim negatif inşallah sizlerin pozitif olur, sağ salim kucağınıza alırsınız. 0.5 çıktı değer 9. Gün

Bazen belimde kasigimda hafif gerilme hissediyorum. Birkaç gündür de azıcık saydam akintim var. Transferden sonraki 9.günüm.
Bazen midemde garip bir hazımsıZlık bulantı oluyor . Kasıklarım ağrıyor . Bir de boyut olarak büyük bir çikolata kistim var 5 cm . O ağrı yapıyor . Fazla yürüyünce ya da ayakta kalınca sanki rahmim aşağı düşecek gibi oluyor . Ben de korkuyorum doğal yolla hamileliğimde 10. Haftada kalp durmasından kürtajım var . Bir de geçen seneden tutar gibi olup geri düşen değerim :KK43: inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . 🙏🏻

Bazen midemde garip bir hazımsıZlık bulantı oluyor . Kasıklarım ağrıyor . Bir de boyut olarak büyük bir çikolata kistim var 5 cm . O ağrı yapıyor . Fazla yürüyünce ya da ayakta kalınca sanki rahmim aşağı düşecek gibi oluyor . Ben de korkuyorum doğal yolla hamileliğimde 10. Haftada kalp durmasından kürtajım var . Bir de geçen seneden tutar gibi olup geri düşen değerim :KK43: inşallah sağlıkla kucağımıza alırız . 🙏🏻
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider 🙏 Ben daha önce hiç hamile kalmadım. 2kez aşılama yapıldı olmadı. 1.opudan sonra embriyo olmadı. 2.den sonra 3 embriyom oldu ama birisi cozulurken bozulmus 2.yi cozdurduler transfer icin. İlk transferim yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏

Bu arada kürtajdan sonra test yaptılar mı yani neden olduğunu söylediler mi?

Bu arada kürtajdan sonra test yaptılar mı yani neden olduğunu söylediler mi?
Canım bize eşimle bana genetik testler yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Kürtajı Karyotipe gönderdiler kromozom anomalisi çıktı . Sağlıksızmış . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Çikolata kisti çıktı . 1 kere devlette aşılama oldum o bile yorucu bir süreçti . Sonra tüp bebeğe başladık hamdolsun süreç iyi ilerledi . İlk transferimde bir kızım oldu . Kalanı dondurduk . Yine korunmadan denedik ama olmadı gebelik . Geçen sene dondurulmuş transfer oldum beta hcg gördük ama sağlıklı yükselmedi . Düşük oldu . Şimdide bakalım iki embriyo transfer oldum . Değer katlandı inşallah sürecimiz sağlıkla geçer

X