Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Kızlar tüp bebek doktorunuz size decavit ilaç vermiş miydi ben içiyordum da takipi mi yapan doktor o çok eski ilaç onu bırak dedi başka ilaç verdi ne yapmalıyım sizce

Kızlar tüp bebek doktorunuz size decavit ilaç vermiş miydi ben içiyordum da takipi mi yapan doktor o çok eski ilaç onu bırak dedi başka ilaç verdi ne yapmalıyım sizce
Bana 8. Haftadan sonra folbiol yerine ona gececegiz dedi. Eski olmasinin ne gibi bir sakincasi varmis?

Kızlar merhaba 11 kasım pztesi test günümdü 12.gün 194 çıktı bugün tekrar test verdim 14.gün yani 488 çıktı beta sizce iyi mi? Doktorum haftaya kontrole gel dedi gayet iyi gidiyor diye ama ben yinede kimyasal gebelik vs olur diye korkuyorum.

Çift embriyo transferi oldum bide ikiz tutsaydı değer daha yüksek olurdu sanki? 😊

Gözün aydin Allah devamini erdirsin sağlıkla 🙏🏻 her yerde yapilan test kitleri farkli oluyor degerler cok degisiyor ona takilma bence , haftaya insallah ikisini de görürsün🙏🏻🧿🌸
Kızlar merhaba 11 kasım pztesi test günümdü 12.gün 194 çıktı bugün tekrar test verdim 14.gün yani 488 çıktı beta sizce iyi mi? Doktorum haftaya kontrole gel dedi gayet iyi gidiyor diye ama ben yinede kimyasal gebelik vs olur diye korkuyorum.

Çift embriyo transferi oldum bide ikiz tutsaydı değer daha yüksek olurdu sanki?

Çift embriyo transferi oldum bide ikiz tutsaydı değer daha yüksek olurdu sanki? 😊
gözün aydın 😍 hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 😍 değerin iki katından fazla çıkmış daha ne istiyorsun 😂 doktor sana iyi gidiyor demiş ne hemen karamsarsın böyle.
benim 12. gün değerim 2795 idi 😅 14. gün teste gerek yok dedi tüp bebek merkezi. değer çok yüksek dedi. testten 1 hafta sonra ciddi yoğun bir kanamam oldu, hastanede gözetimde tuttular 1 gün. çıkışta iki kese olduğunu öğrendik😅 cok erken olduğu için keseler boş idi. 3 gün sonra kontrolde keseleri dolu gördük. senin tek olabilir ama şunu da deyim ikiz tam bir başa bela. çifte risk var. bakkala gitmeyi bile özledim 😂 çift embriyo konmuştu bana da. hormonlardan hiç bahsetmeyeyim çifte telli atıyor. arada kolbastıya geçiyor. 😂 üşüme alıyor gün içinde veya uykuda. kalkıp hırka alıp oturana kadar sırılsıklam terliyorum. uykuda hele yorganı açıyorum donuyorum, örtüyorum başım, boğazım, kafam (yorgan örtmediğim yerler) ter içinde kalıyorum. vücudumun ısı ayarı bozuk 3 haftadır.

Canım bize eşimle bana genetik testler yapıldı hiçbirşey çıkmadı. Kürtajı Karyotipe gönderdiler kromozom anomalisi çıktı . Sağlıksızmış . Ama kürtajdan sonra hamile kalamadım . Çikolata kisti çıktı . 1 kere devlette aşılama oldum o bile yorucu bir süreçti . Sonra tüp bebeğe başladık hamdolsun süreç iyi ilerledi . İlk transferimde bir kızım oldu . Kalanı dondurduk . Yine korunmadan denedik ama olmadı gebelik . Geçen sene dondurulmuş transfer oldum beta hcg gördük ama sağlıklı yükselmedi . Düşük oldu . Şimdide bakalım iki embriyo transfer oldum . Değer katlandı inşallah sürecimiz sağlıkla geçer
Merhaba kimyasal gebelik mi geçirdiniz, benimde 7 Kasım'da beta hcg 135 çıktı, 12 Kasım'da beta hcg 223 çıktı doktor sağlıklı artış olmamış dedi Perşembe günü tekrar kan verecem yükselecek mi bakılacak, benim yükseleceğine umudum yok ama Allah bilir,
Sizin nasil olmuştu değeriniz??

Merhaba kimyasal gebelik mi geçirdiniz, benimde 7 Kasım'da beta hcg 135 çıktı, 12 Kasım'da beta hcg 223 çıktı doktor sağlıklı artış olmamış dedi Perşembe günü tekrar kan verecem yükselecek mi bakılacak, benim yükseleceğine umudum yok ama Allah bilir,
%60 artmis aslinda bence canini sikma benim de tam 2 kat değildi ama keseyi gördük, icini ferah tut ve umudunu yitirme sakin🙏🏻

%60 artmis aslinda bence canini sikma benim de tam 2 kat değildi ama keseyi gördük, icini ferah tut ve umudunu yitirme sakin🙏🏻
Ama kan testini 2 günde yapmadim ki tarihine bakıldığında arada 5 gün geçmiş değer düşük çıktı doktor sağlıklı artış olmamış dedi 😞😞😢😢

Hmm tarihe dikkat etmemisim direk 2 gun gibi düşündüm ama yine de net bir sey duyana kadar icini karartma bebegim kal benimle de 💕
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲 Allah neyi nasip etmişse onu yaşayacaz elimizden birşey gelmiyor duadan başka 🤲😞😔
Çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbime sığınıyorum herşeyde vardır bir hayır 🥹🥺🤲

gözün aydın 😍 hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 😍 değerin iki katından fazla çıkmış daha ne istiyorsun 😂 doktor sana iyi gidiyor demiş ne hemen karamsarsın böyle.
benim 12. gün değerim 2795 idi 😅 14. gün teste gerek yok dedi tüp bebek merkezi. değer çok yüksek dedi. testten 1 hafta sonra ciddi yoğun bir kanamam oldu, hastanede gözetimde tuttular 1 gün. çıkışta iki kese olduğunu öğrendik😅 cok erken olduğu için keseler boş idi. 3 gün sonra kontrolde keseleri dolu gördük. senin tek olabilir ama şunu da deyim ikiz tam bir başa bela. çifte risk var. bakkala gitmeyi bile özledim 😂 çift embriyo konmuştu bana da. hormonlardan hiç bahsetmeyeyim çifte telli atıyor. arada kolbastıya geçiyor. 😂 üşüme alıyor gün içinde veya uykuda. kalkıp hırka alıp oturana kadar sırılsıklam terliyorum. uykuda hele yorganı açıyorum donuyorum, örtüyorum başım, boğazım, kafam (yorgan örtmediğim yerler) ter içinde kalıyorum. vücudumun ısı ayarı bozuk 3 haftadır.
Amin teşekkür ederim ❤️ rabbim sizede kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🥰 ya karamsarlık değilde acaba moral bozmamak için öyle mi diyor yada sonradan düşüşe geçer mi diye değerler kendi kendime düşünüyorum😂 bende bi yorum görmüştüm geçen burda aynı çift transfer olan birisi 12. gün değerler 2000 falan çıkmış ikizmiş hamileliği bende de sanki tekmiş gibi görünüyor bu durumda 🤲🏼 inanırmısın bende transfer zamanı olur dedim yeterki ihtimal artsın tutsun ama gerçekten ikiz gebelik zor yani yazdıklarını okurken bile zor geldi 😂 belki bedenim kaldırmayacaktı bilemeyiz rabbim böyle istemiştir tek tutundu belkide rabbim hayırlısını versin ❤️

Canım benim değerim düşük başlamıştı . 55-87-geri düşmüştü .

X