-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.761
Maşalllah canım benim hayılrı olsun Allahım keseyi görmeyide kalp atışını duymayıda nasip etsin inşallahYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Simdi gonul rahatligiyla bir idrar testi yap canım hatira kalsinTesekkur ederim kizlar insallah burasi pozitiflerle dolar tasar
İnşallah canım güzel haberlerleAy aynı gün oluyoruz Allahın izniyle inşallah canım
Bekle bence daha erken sanki ben yarın vericem daha kanBenimde 6 Ekim'de 3. Gün iki embriyo transferim oldu. Bu gün dayanamadim kan verdim 0.3 çıkmış
Benim ilk günlerde kasıklarımda ağrı oldu şimdi yok ama 3 tane test yaptım bugün aynı marka olanlarda silik çıktı farklı marka da bişey çıkmadı yarın kan vericem tabi dayanabilirsem yarına kadarHayirlisi olsun cnm gunlerimiz ayni sayilir bende 4 ve 6 si transfer oldum.sende varmi belirti ? Benim hic bi belirtim yok .bugun test yaptim idrarda silik bile cikmadi .bi tık uzuldum
Canim kacinci gunun testlerin fotograflarini atma imkanin varmiBenim ilk günlerde kasıklarımda ağrı oldu şimdi yok ama 3 tane test yaptım bugün aynı marka olanlarda silik çıktı farklı marka da bişey çıkmadı yarın kan vericem tabi dayanabilirsem yarına kadar
33 ama 10 tanesi boş çıktı 11 tanesi tek dollendi 5nci gune 2 tane tek kaldiSende kaç toplanmıştı
Allah sağlıkla kucağına almaýi nasip etsin kaçıncı gün embriyo bide tek miydi bide çok soru olacak ama tup bebek yapma sebebiniz neydiYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
İnsallah hayırlı sonuçlar alırsın. Kaçıncı günün senin bu gün bı de kaçıncı gün embriyosuBekle bence daha erken sanki ben yarın vericem daha kan
5 ekim transfer günümdüCanim kacinci gunun testlerin fotograflarini atma imkanin varmi
5 ekim transfer günümdüCanim kacinci gunun testlerin fotograflarini atma imkanin varmi
Testler bozuk olabilir mi ya da cok mu damlattınız acaba5 ekim transfer günümdü
5 ekimdi transferim 5. Gün embriyosu. Hep beraber güzel sonuçlar alalım inşallahİnsallah hayırlı sonuçlar alırsın. Kaçıncı günün senin bu gün bı de kaçıncı gün embriyosu
Benim öyle olmadı hiç. Kaç yumurta toplandıSelam hanımlar ben yumurta toplamadan sonra ilk adetimdeyim bu üçüncü gün aşırı derecede belim ve kasiklarim agriyo ama gerçekten çok şiddetli aranızda ben8m gibi yaşayanlar varmi
Çok damlatmış olabilirimTestler bozuk olabilir mi ya da cok mu damlattınız acaba
Yaa çok sevindim canımYaptim canim sonucum cikti pozitif cok sukur 231 degerim
Canım sanirim cok idrar damlatmissin renkler kaymis belkide var kaydigi icin görünmüyor twsti tekrarla markasi neydi5 ekim transfer günümdü
33 yumurta toplandi 5 güne 2 tane tek kaldı doktorumu aradım böyle durum var diye dedi acile git igne yapsinlarBenim öyle olmadı hiç. Kaç yumurta toplandı
Yaptim bile hatiralik kalsinSimdi gonul rahatligiyla bir idrar testi yap canım hatira kalsin