Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak

Kızlar ben cuma tekrar kan testi vereceğim bizim sağlık ocağında sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor cuma versem cumartesi çıkar mı sonuç sizce yoksa pztesine mi kalır? 🙃

Merhabalar araştırırken yorumunuzu gördüm. Bende şuan iki düşük yaşadım ve ankarada medicalparka gidiyorum. Kan pıhtılaşması testi ve genetik tarama yapılacak. Hacettepe de yaptırmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Randevu nasıl işliyor nereye başvuru yapıyorum. Açıkcası ben tedaviye özelde devam etmek istiyorum ama testleri devlette yaptırmak istiyorum. Siz nasıl ilerlemiştiniz

Kızlar merhaba 11 kasım pztesi test günümdü 12.gün 194 çıktı bugün tekrar test verdim 14.gün yani 488 çıktı beta sizce iyi mi? Doktorum haftaya kontrole gel dedi gayet iyi gidiyor diye ama ben yinede kimyasal gebelik vs olur diye korkuyorum.

Çift embriyo transferi oldum bide ikiz tutsaydı değer daha yüksek olurdu sanki? 😊
Benim değerim de 10. Gün 246 12. Gün 466 idi . Bugün iki kese gördük . Beta değerlerine göre belli olmuyor gerçekten o yüzden kese zamanını bekleyin

X