- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
- #1.021
Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha gebelik testi yapmadan midem bulanmaya,kusmaya başladım erken değil sanırım kişiden kişiye değişen birşey :)Arkadaşlar ben bugün yemekten sonra kusmaya başladım hala devam ediyor bulantım çok erken değil mi daha yarın 6 haftalık olucak
Benim değerim de 10. Gün 246 12. Gün 466 idi . Bugün iki kese gördük . Beta değerlerine göre belli olmuyor gerçekten o yüzden kese zamanını bekleyinKızlar merhaba 11 kasım pztesi test günümdü 12.gün 194 çıktı bugün tekrar test verdim 14.gün yani 488 çıktı beta sizce iyi mi? Doktorum haftaya kontrole gel dedi gayet iyi gidiyor diye ama ben yinede kimyasal gebelik vs olur diye korkuyorum.
Çift embriyo transferi oldum bide ikiz tutsaydı değer daha yüksek olurdu sanki?
Aynen öyleymiş sanırım. Çarşamba öğreneceğim bende inşallahBenim değerim de 10. Gün 246 12. Gün 466 idi . Bugün iki kese gördük . Beta değerlerine göre belli olmuyor gerçekten o yüzden kese zamanını bekleyin
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinAynen öyleymiş sanırım. Çarşamba öğreneceğim bende inşallah
Merhabalar 34 den sonra değeriniz ne oldu acaba benimde transfer sonrası 6. Gün 4.80 çıktı beta hcgKızlar transfer harici 7. Günümde değerim 4.31 cıkmıstı bugün 9. Günüm 34.14 cıktı sizce nasıl sağlıklı mıdır
Sonucunuz ne olduMerhabalar 34 den sonra değeriniz ne oldu acaba benimde transfer sonrası 6. Gün 4.80 çıktı beta hcg
6. Gün 4.80Sonucunuz ne oldu
Ayy hadi inşallah bana haber verin size dua edicem sonuç ne zaman çıkar6. Gün 4.80
8. Gün kan versim 25 olmuş
Bugün onuncu gün kan vericem inşallah güzel artar
Çok şükür hamileyim kalp atışını duydumMerhabalar 34 den sonra değeriniz ne oldu acaba benimde transfer sonrası 6. Gün 4.80 çıktı beta hcg
Çok sevindim canım inaşşah bende sağlıkşa alırom kucagıma benim değerler baya kötü gidiyorÇok şükür hamileyim kalp atışını duydum
Benim kötü çıkmış sana göreBenim 4.31, 34.14, 83.6, 214.15, 654.7, 1577 çıktı canım
Hanimlar aranız da prograf prednol kullanan var mı?
Bende ikisini de kullanmaya başladım transfere 5 gün kala. İkisi birlikte kullanılıyor mu acaba, yanlış ilaç yazılmadı bana inşallah.İlk iki transferde prednol kullanmıştım. Bu kez prograf kullanıyorum ben. Aslında hemşire ikisi de muadil gibi dedi ama eczacı etki açısından çok fraklı olduğunu söyledi. O yüzden prograf kullanmak daha çok içime sindi. Bir de prednol zehir gibi bir ilaç nefret etmiştim ondan.
İkisi de farklı etki ediyor sanırım. Ben ikisini aynı anda kullanmadım ama zaten ikisinde de gebelik elde edemedim. İlaçlara çok takılmıyorum o yüzden. Prograf umut vermişti ama ne yazık ki yine olmadı.Bende ikisini de kullanmaya başladım transfere 5 gün kala. İkisi birlikte kullanılıyor mu acaba, yanlış ilaç yazılmadı bana inşallah.
Nasıl ilerledi canım merak ettimBenim kötü çıkmış sana göre
6. Gün 5Nasıl ilerledi canım merak ettim