2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de hem de çok ama bazen korkuyorum ya inşallah sağlıkla doğsunlar bu sefer Kese ve beta heyecanları var bi de
Acaba tutmama ihtimali ne kadardır. Önüme gelen hemşireye soruyorum. Böyle olanların ikinci denemesi nasıl sonuçlanıyor diye . Oda bana yani rahmin kabul etmiş bu olumlu bir durumdur falan diyor.

Acaba tutmama ihtimali ne kadardır. Önüme gelen hemşireye soruyorum. Böyle olanların ikinci denemesi nasıl sonuçlanıyor diye . Oda bana yani rahmin kabul etmiş bu olumlu bir durumdur falan diyor.
Var ya artık embriyoda sorun varsa gidecekse hiç tutmasın diyorum Allah bi daha göstermesin ya

Ben de hem de çok ama bazen korkuyorum ya inşallah sağlıkla doğsunlar bu sefer Kese ve beta heyecanları var bi de
Ben muayeneden ilk çıktığımda lavaboya gidip ağlamıştım. Sonra bi kız geldi yaşı benden küçüktü. Niye ağlıyorsun benim 4 seferim olacak diğer üçü tutmadı bile . Sonra yüzümü yıkayıp çıkmıştım . Demek ki rahmin kabul etmesi önemli bir durummuş

Tabi ki tutunması çok iyi bi şey hiç olmasa daha kötü olabilirdi bu sefer kucağımıza alıcaz inşallah transfere az kaldı

Kızlar bir de şunu sorucam 1 hafta kaldı benim transfere . Transferden önce ve sonra destekleyici olarak birşey yediniz mi ?
Çiğ kabak çekirdeği çiğ badem fındık ceviz
Balık protein ağırlıklı beslenin derler
Avokado yumurta 2,5 litre su meyve kefir

Çiğ kabak çekirdeği çiğ badem fındık ceviz
Balık protein ağırlıklı beslenin derler
Avokado yumurta 2,5 litre su meyve kefir
Siz hemşireydiniz. Yanlış hatırlamıyorsam. Şöyle ki idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı. Doktor bol su içmemi söyledi. Çok su içen birisi değilim . İçtikten sonra da ishal oldum .üç gün sürdü suyu azaltıncada kabız oldum .transferime de az kaldı . Ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…