- 26 Aralık 2022
- 85
- 38
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.601
Insallah güzel dualarınız icinMerhaba benim arkadaşımın testleri normal çıkmıştı kalpte parlaklk var dediler doğdu kalbi delik ama başka sıkıntısı yok prof.e gidiyorlar takip ediliyor zamanla kapanacağını söylüyor doktoru hatta ozaman doğmadan öncede kapanabilir demişlerdi. inşallah doğmadan kapanır
InsallahCanım inşallah genetik bir rahatsızlık olmaz
InsallahCanım benim detaylıda doktor kalptr parlaklık var dedi. Böyle bir durumda biz diğer bulgulara da bakar ona göre down var mı yok mu bir şey söyleriz dedi. Diğer bulgularda sıkıntı olmayınca sen bu parlaklığı kafana takma dedi. Belki geçici bir şeydir zamanla kapanır
Benim kayınvalidemle kayınpederim de vardı. Ama her ultrasona herkes giriyor bizde sen hangi hastaneye gidiyorsun izin vermediler mi? Detaylı gerçekten çok güzel biz kahkaha atarak geçirdik ta ki sonuna kadarDetaylı oltrasyona giren arkadaslar acaba eşimizinde içeri girmesine izin veriyorlar mi eşimde görmek istiyor bebeği detaylı şekilde
A ne güzel bir aile tablosu sizinkisi maşallahBenim kayınvalidemle kayınpederim de vardı. Ama her ultrasona herkes giriyor bizde sen hangi hastaneye gidiyorsun izin vermediler mi? Detaylı gerçekten çok güzel biz kahkaha atarak geçirdik ta ki sonuna kadarallahtan o da tatlıya bağlandı
İzin verirler canım ben üniversitede özel hocaya gittim yanımda annem ve teyzem vardı hatta doktorun sekreteri siz de izleyebilirsiniz diye bizzat davet ettiDetaylı oltrasyona giren arkadaslar acaba eşimizinde içeri girmesine izin veriyorlar mi eşimde görmek istiyor bebeği detaylı şekilde
Ben özelde yaptırdım eşimi de içeri aldılar canımDetaylı oltrasyona giren arkadaslar acaba eşimizinde içeri girmesine izin veriyorlar mi eşimde görmek istiyor bebeği detaylı şekilde
Verirler verirler gerçekten hamileliğin en güzel ultrasonlarından biriymişA ne güzel bir aile tablosu sizinkisi maşallahben daha sormadım hastaneye bende özele gidicem üniversitesiye gidiyordum martın sonuna verdiler randavu kabul etmedim özelden haftaya randavu alicam inşallah
Sizlerin 8 haftalıkken kaç mm diMerhabalar ben yine moral bozukluğu ile geldim ve artık belirsizlikler beni çok yordu sizlerin bilgisine ihtiyacım var 8 haftalık olduk ultrasonda kalp atışı var fakat sesini duyamadık hala ve gelişimi çok yavaş 4.1 mm olmuş 8 haftalığa göre çok küçük
Kaçıncı haftada kanamaniz oldu kanama kırmızımiydiCanımm ne guzel cok sevındım bende kanamam olunca ona dua etmıstım ama malesef düşük yaptım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım ben bugün devlette çekildim tek olmamı istedilerDetaylı oltrasyona giren arkadaslar acaba eşimizinde içeri girmesine izin veriyorlar mi eşimde görmek istiyor bebeği detaylı şekilde
Tecrübeli kimse yok muKızlar merhaba. Formunuza yine ben geldim affola1 martta transfer oldum ikinci denemem. 2 adet 4aa 5. Gün embriyosu transfer edildi, 6 martta lekelenme yaşadım. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Tabi kesin bişey yok. Erken olduğunu bile bile dün öğlen erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Artık direkt kan vermeyi beklicem evde test yapmayı düşünmüyorum, asıl test günüm 12 mart ama yarın transfer günü hariç 8. Günüm oluyor. Baktırsam varsa kesin çıkar mı? Bu şekilde lekelenme olup idrarda negatif kanda pozitif alanlar var mı? Çok korkuyorum istemsizce
Canım benim transfer sonrası 9. Gün oldu lekelenmem 3. Gün embriyosuydu ama bende evde hiç test yapmadım direk kan verdim test günüm gelince o yüzden idrarda ne olur bilemedim ama varsa kanda çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah hakkındaTecrübeli kimse yok mu
Çok teşekkür ederim inşallah pozitif çıkarCanım benim transfer sonrası 9. Gün oldu lekelenmem 3. Gün embriyosuydu ama bende evde hiç test yapmadım direk kan verdim test günüm gelince o yüzden idrarda ne olur bilemedim ama varsa kanda çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah hakkında