-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.901
Benim doktorum sıradan testler istedi tam kan sayımı açlık şekeri tsh idrar test idrar kültürü falan. Öyle ayrıntılı bir şey yoktuMerhaba kizlar nasılsınız ..bugün kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda idi..
Doktordan çıktıktan sonra kafama takılan doktorum bnden herhangi bir tahlil istemedi..
Sağlık ocağı bir kaç tahlil istemişti ama doktor klinik olduğu için bunları görmüyor zaten..sizler hangi tahlilleri yaptırdınız ..doktorunuz özel olarak bir şey istedi mi sizden
Hmm anladım ..bakayım gidip kendi başıma yaparım belki ..en azından enfeksiyon ve ya başka birşey varsa erken ogreniririm ..Benim doktorum sıradan testler istedi tam kan sayımı açlık şekeri tsh idrar test idrar kültürü falan. Öyle ayrıntılı bir şey yoktu
Bende henüz test yaptırmadım hiç bugün kalp atışını duyduk çok şükür tüp bebek doktorumuzla vedalaştık yeni bir doktor araştırıyorum bir dosya verdi sadece durumumla ilgili gittiğim doktora bildirmem için sonraki aşamada bu doktor test falan ister diye düşünüyorum ama sizin öyle olmadimi ?Merhaba kizlar nasılsınız ..bugün kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda idi..
Doktordan çıktıktan sonra kafama takılan doktorum bnden herhangi bir tahlil istemedi..
Sağlık ocağı bir kaç tahlil istemişti ama doktor klinik olduğu için bunları görmüyor zaten..sizler hangi tahlilleri yaptırdınız ..doktorunuz özel olarak bir şey istedi mi sizden
maşallah ..inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur ..Bende henüz test yaptırmadım hiç bugün kalp atışını duyduk çok şükür tüp bebek doktorumuzla vedalaştık yeni bir doktor araştırıyorum bir dosya verdi sadece durumumla ilgili gittiğim doktora bildirmem için sonraki aşamada bu doktor test falan ister diye düşünüyorum ama sizin öyle olmadimi ?
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallahMaşallah canım..çok sevindim..Allah'ım saglikla kucağına almayı nasip etsin..
Maşallah canım..sağlıkla.dewam eder inşallahBen de bugün gittim yine doktora tam 10 haftalık olmuş. Ultrasonda kıpırdıyordu gerçekten çok değişik bir hisKolları bacakları belirginleşmiş.
Geçen hafta benden rutin gebelik tahlilleri istemişti. İdrarımda enfeksiyon çıkmış onun için tek kullanımlık bir şase verdi. Toksoplazma antikorum da negatif gelmiş o yüzden kedimin tuvaletini ben temizlemeyeceğim artık. İyi pişmiş et ve yumurtayı sulu yememeye de dikkat etmem gerekiyormuş
Merhaba canım genelde önerilmiyor ama bazı doktorlar birden bırakmayı da önermiyor azaltın deniliyor ..bir arkadaşım tamamen birakmisti ama etkilenmiyordu ..etkilenecek kadar iciliyorsa azaltın deniliyor ..Merhaba kizlar aranizda sigara kullanan veya tedavi de birakan birakamayan varmi
Ben transfer günü itibariyle günde 3 e indirmiştim ama 6. Haftada mide bulantısından sonra komple bıraktım şuan kokusundan bile tiksiniyorumMerhaba kizlar aranizda sigara kullanan veya tedavi de birakan birakamayan varmi
Geçen tatile gitmeden doktora sordum ne zaman endişelencem diye. Sen hayatına normal devam edeceksin dedi. Zaten düşük olursa anlarsın kanamaları da takmayacaksın dedi. Kalp vs durması durumunda da elinden bir şey gelmeyecek. Olursa üzülürsün olmayan şeye şimdiden üzülmen sadece zarar verir dedi ben de saldımKuzum geçende de böyle oldu sadece aspirini bırak diğerlerine devam dedi ama ben bu korkuyu atamıyorum içimden çok üzüldüm gece tansiyonum düştü terler bastı görsen çok korktum Allahıma emanetler ama bu hissi atamıyorum içimden
Ben de oldum burnum tıkandı çok fena biraz da boğazım ve kötü bir hapşırıkKizlar nezle olmuşum ..sürekli hapsiriyorum ..sıkıntı yaratmaz inşallah..
Ben tedaviden önce nargile içiyordum her gün 2 tane. Karışan herkese de verdiğim örnek hep aynıydı. “Uyuşturucu bağımlılarının keşleri. Çocuğu oluyor benim sigaram mı sorun şimdi” diye. Sonra bıraktım. Tüp bebek doktorumun da ilk sorduğu soruydu. Ama hamileyken çok ayrı bir konu. Zaten zar zor elde ettiğimiz bebeklerimiz için amuda kalkıp yürü böyle tutunacak deseler yapacak durumdayız hala bırakamıyorum demek çok saçma. Ayrıca ilkokulda çok yakın arkadaşım vardı. Astım hastası ki basit versiyonuydu. Kız her gün okula gelmeden sabahları iğne oluyordu. Ben 9 ay sigara içcem diye çocuğumun bunları çekmesini asla istemem. Çok sert yazmışım gibi oldu öyle yazmak istemedim ama Lütfen sigara içmeyin.Merhaba kizlar aranizda sigara kullanan veya tedavi de birakan birakamayan varmi
Bende yok ne yazıkki. Yok mu piyasada yineKızlar elinde gonalf 450 ve diğer tüp bebek tedavisi ilaçları olanlar var mı acaba
Var da maddi olarakBende yok ne yazıkki. Yok mu piyasada yine
11+3 teyim canım ben. Tam anlamıyla geçmedi ama azaldı çok şükür. Bende neredeyse iki haftadır kalça ağrısı var. Bıçak gibi saplanıyor yürüyüş yapamıyorum o yüzden ne zaman geleceği belli olmuyor ağrınınKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
Çok şükür canım maşallah bebiş baya büyümüş senin birkaç haftaya hiç kalmayacak belki bulantin.. benim kalp atışından sonra çok daha arttı 8+2 yiz şuan çok zorlandigim oluyor koku ve yemek konusunda özellikle sizlerin bulantıların geçtiğini duymak iyi geliyor sürekli yatmak insanın psikolojisini bozuluyor hamileliğin tadını cikardigimiz günlerde gelsin inşallah11+3 teyim canım ben. Tam anlamıyla geçmedi ama azaldı çok şükür. Bende neredeyse iki haftadır kalça ağrısı var. Bıçak gibi saplanıyor yürüyüş yapamıyorum o yüzden ne zaman geleceği belli olmuyor ağrının