- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.881
İdrar kültüründe üreme var sizde. Yani bir enfeksiyon var antibiyotik verir büyük ihtimalleBaya farkli degerlendirilmis anlayamadim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar kültüründe üreme var sizde. Yani bir enfeksiyon var antibiyotik verir büyük ihtimalleBaya farkli degerlendirilmis anlayamadim bende
Gebelikte tehlileki biseymi acaba doktora attim ama daha donmediİdrar kültüründe üreme var sizde. Yani bir enfeksiyon var antibiyotik verir büyük ihtimalle
Malesef benimde kötü canım tost ekmek en yakın dostum oldu kuru şeyler ağzıma çok güzel geliyorMide bulantılarınız ne durumda kızlar 8.haftam benim sabahtan akşama kadar devam çok iyi beslenemiyorum Buda modumu kaçırıyor
Maşallah canım benimm sağlıkla büyüsün doğsun inşallah şu cinsiyet öğrenip bir şeyler almaya başladığımız günlerin hayaliyle yanıp tutuşuyorumSelam kızlar bende bugün doktoruma gttim kanama nedeniyle hiç bişey çıkmadı çok şükür Allahıma oksapardan şüpheleniyo yine gelirse biraz ara vereceğiz dedi onun dışında herşey çok güzel gözüküyor maşallah 8+5 olmuşuz teyzeler
Mide bulantısına çubuk kraker ve susamli kraker iyi geliyorZaten hafif şeyler giyebiliyorum ona ramen midem bulandğı halde hep midemde boşluk hissi oluşuyor oda acaip hiç bşy yememiş gibi oluyorum sürekli
İnşallah canımm Allahım o günleride göstersinMaşallah canım benimm sağlıkla büyüsün doğsun inşallah şu cinsiyet öğrenip bir şeyler almaya başladığımız günlerin hayaliyle yanıp tutuşuyorum
Neredesin canım benimde doktorum bugün bana açıkladı biraz fetal dna ve ikili test için gittiğimde kontrole kesinleştirelim düşünün dediKızlar nipt veya diğer adıyla fetal dna testi yaptıracak mısınız? Doktoruma sordum yaptırma demem çünkü her şey çıkıyor dedi. Önerdiği yerden sordum fiyat aldım tüm hastalıkların taraması 350 euro dediler doktoruma özel daha indirimli fiyat. Kan fransaya gidiyormuş 10-12 günde sonuç çıkıyormuş. Kısmetse 12. Haftada yaptıracağım
İstanbuldayım. Bunu yaptırırsam ikili ve dörtlü teste gerek kalmıyormuş. Sadece down sendromu olarak düşünmemek lazım bir sürü genetik hastalık var. Sosyal medyada takip ettiğim bir anne doğumdan sonra bebeğini 1 hafta sonra trizomi 18 sebebiyle kaybetti mesela. Allah korusun yürek dayanmaz sonrasında. Baştan bilip önlem almak daha doğru diye düşünüyorumNeredesin canım benimde doktorum bugün bana açıkladı biraz fetal dna ve ikili test için gittiğimde kontrole kesinleştirelim düşünün dedi
Benimkide öyle dedi yaş olarak riskli gebelik grubunda değilsin ama bunu yapınca herşey çıkıyor dedi ben zorlamam ded tercih meselesi maddiyata bakıyor dedi bende ikiliyi yapalım ona göre karar versek olmazmı dedim olur dedi fiyat al araştır dedi bakalımİstanbuldayım. Bunu yaptırırsam ikili ve dörtlü teste gerek kalmıyormuş. Sadece down sendromu olarak düşünmemek lazım bir sürü genetik hastalık var. Sosyal medyada takip ettiğim bir anne doğumdan sonra bebeğini 1 hafta sonra trizomi 18 sebebiyle kaybetti mesela. Allah korusun yürek dayanmaz sonrasında. Baştan bilip önlem almak daha doğru diye düşünüyorum
10-14. Haftalar arasında yapılıyormuş. İkili testi de yaptır tabi canım ama adı üstünde onlar tarama testi. Belli bir oran usülüyle işliyor. Genetik testlerin %99.9 doğruluk payı var. Aklımızda acaba mı kalmaması için maddi imkan varsa yaptırmak gerekiyor. Bence tabiBenimkide öyle dedi yaş olarak riskli gebelik grubunda değilsin ama bunu yapınca herşey çıkıyor dedi ben zorlamam ded tercih meselesi maddiyata bakıyor dedi bende ikiliyi yapalım ona göre karar versek olmazmı dedim olur dedi fiyat al araştır dedi bakalım
Ben de Memorial Ataşehir den fiyat aldım. Sizin yaptırmak için sorduğunuz yer neresi acabaKızlar nipt veya diğer adıyla fetal dna testi yaptıracak mısınız? Doktoruma sordum yaptırma demem çünkü her şey çıkıyor dedi. Önerdiği yerden sordum fiyat aldım tüm hastalıkların taraması 350 euro dediler doktoruma özel daha indirimli fiyat. Kan fransaya gidiyormuş 10-12 günde sonuç çıkıyormuş. Kısmetse 12. Haftada yaptıracağım
Benimde doktorum ikiz gebelikte 2li test önermiyorum karışıyor sonuçlar ddi ondan fetal dna yaptırcam sanırım o güvenilir ddi10-14. Haftalar arasında yapılıyormuş. İkili testi de yaptır tabi canım ama adı üstünde onlar tarama testi. Belli bir oran usülüyle işliyor. Genetik testlerin %99.9 doğruluk payı var. Aklımızda acaba mı kalmaması için maddi imkan varsa yaptırmak gerekiyor. Bence tabi
Eurofins diye bir şirketten aldım. Doktorum piyasadaki en iyisi bu dedi. Ben Acıbadem çalışanıyım çok daha uyguna yaptırabiliyorum normalde. Ama tercih etmeyeceğimBen de Memorial Ataşehir den fiyat aldım. Sizin yaptırmak için sorduğunuz yer neresi acaba
Maşallah canım..çok sevindim..Allah'ım saglikla kucağına almayı nasip etsin..Selam kızlar bende bugün doktoruma gttim kanama nedeniyle hiç bişey çıkmadı çok şükür Allahıma oksapardan şüpheleniyo yine gelirse biraz ara vereceğiz dedi onun dışında herşey çok güzel gözüküyor maşallah 8+5 olmuşuz teyzeler
Yani fetal DNA yaptırmayı mi tercih etmeyeceksin yoksa Acıbadem de yaptirmayimiEurofins diye bir şirketten aldım. Doktorum piyasadaki en iyisi bu dedi. Ben Acıbadem çalışanıyım çok daha uyguna yaptırabiliyorum normalde. Ama tercih etmeyeceğim
Acıbademde yaptırmayacağım. Çünkü bu firmanın testi piyasadaki en iyisiymiş %99.9 olarak doğru çıkıyormuşYani fetal DNA yaptırmayı mi tercih etmeyeceksin yoksa Acıbadem de yaptirmayimi
Ben cuma günü doktora gideceğim 12. Haftadayiz bana da yapılacakKızlar nipt veya diğer adıyla fetal dna testi yaptıracak mısınız? Doktoruma sordum yaptırma demem çünkü her şey çıkıyor dedi. Önerdiği yerden sordum fiyat aldım tüm hastalıkların taraması 350 euro dediler doktoruma özel daha indirimli fiyat. Kan fransaya gidiyormuş 10-12 günde sonuç çıkıyormuş. Kısmetse 12. Haftada yaptıracağım