-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.941
İnşallah sağlıkla ilerlesin canım ama dikkat et dinlen Günlük 7 buçuk saatten fazla çalıştırmaları yasal değil hamile kişileri istersen iş yerinle görüşMerhabaBenim bugün 10+5 oldu. Sabah bulantım yok ama akşam reflü gibi yediklerim ağzıma geliyor. Gün içinde de su içince midem bulanıyor. 12. Hafta itibariyle azalıyormuş onu bekliyorum. 8-6 çalıştığım için uyku durumu biraz zorluyor beni. Öğleden sonra çok uykum geliyor.
Folik asit ve prolutex kullanıyorum. Prolutexi 12.hafta itibariyle bırakacağız sanırım. Onun dışında iyiyim dün bebeği görmeye gittim birkaç günde bile baya büyümüş bebek şeklinde gözüküyor ultrasonda artıkDoktor erkek olabileceğini düşünüyorum dedi. 10.haftayı bir dönüm noktası olarak alıyoruz dedi bundan sonra düşük olma ihtmali %2-3 dedi. 1 hafta sonra nipt testi yaptıracağım inş o da iyi gelirse rahatlayacağım artık.
Yılın başında 8.haftada bir kayıp yaşamıştım o yüzden hep yüreğim ağzımda. Bu sefer çok şükür her şey iyi gidiyor hiç kanamam da olmadı
200 tl civarı bence ama sanırım ödüyor devlet sağlık güvencen varsa biz o şekilde almıştıkÇok pahalı mı canım o hap
Evet o ucuz alabilirim iğne olsa süper olurdu200 tl civarı bence ama sanırım ödüyor devlet sağlık güvencen varsa biz o şekilde almıştık
İş yerindekilerle paylaşmak istemiyorum şuan canım. 4 ayı geçince belki bildiririmİnşallah sağlıkla ilerlesin canım ama dikkat et dinlen Günlük 7 buçuk saatten fazla çalıştırmaları yasal değil hamile kişileri istersen iş yerinle görüş
Benim de çok bulanıyor ama günde 2-3 kez çıkarmadım hiç o nedenle şimdiye kadar ilaç almadan direndim tabiki en iyisi kullanmamak canım inşallah biraz daha dayanabilirim son çare düşünmüştüm geçmezse veya artarsa diyeÇok oluyor ama ben ilaç kullanmak istemiyorum canım ama eğerki günde 2 3 kere istifra etseydim mecbur kullanırdım canım. Çünkü doktorum günde 3 kere istifra edersen serum takılması gerekli demişti
220 tlÇok pahalı mı canım o hap
Ödüyor ama ben günde 3 tane içiyorum bi kutu 8 gün yetiyor devlet 2 adet veriyor gerisini sen mecbur almak zorundasın tabi içtiğin sayıya da bağlı bana yetmiyor200 tl civarı bence ama sanırım ödüyor devlet sağlık güvencen varsa biz o şekilde almıştık
Daha önce pıhtılaşmadan bebek kaybettin mi acaba? Doktorun neden kesmiyor hala oksaparı anlamadım. Benimki ilk kanamada kesti bi daha başlamadıKızlar 2 gün önce yine kanamam geldi kanamam gelince doktorum oksaparı bırakmamı istedi ve 2 gündürde lekelenme veya kanamam gelmiyor ama az önce kasıklarım ağrıdı gibi biraz korktum bende 9+5 im normalmi bu ağrılar
Ben de bu tedavimde hiç kan sulandırıcı kullanmadım. Endişelenme o yüzdenKızlar 2 gün önce yine kanamam geldi kanamam gelince doktorum oksaparı bırakmamı istedi ve 2 gündürde lekelenme veya kanamam gelmiyor ama az önce kasıklarım ağrıdı gibi biraz korktum bende 9+5 im normalmi bu ağrılar
Canım kasik agein çok şiddetli olmaidig sürece korkma ..Kızlar 2 gün önce yine kanamam geldi kanamam gelince doktorum oksaparı bırakmamı istedi ve 2 gündürde lekelenme veya kanamam gelmiyor ama az önce kasıklarım ağrıdı gibi biraz korktum bende 9+5 im normalmi bu ağrılar
Halamdewam ediyor musun estrofeme ben 2 hafta önce bıraktım ..eczaneye borçlu olarak alıyordum ..Mart'ta yardiririm şimdi 2 tane tane borcum varÖdüyor ama ben günde 3 tane içiyorum bi kutu 8 gün yetiyor devlet 2 adet veriyor gerisini sen mecbur almak zorundasın tabi içtiğin sayıya da bağlı bana yetmiyor
Ben 9 ay kullanacam kan pihtilasma olduğu için ..o yüzden kanamalar olur demişti ..tüp bebek de kan pıhtısı olmasa bile bir çok doktor 3 ay kullandırıyirDaha önce pıhtılaşmadan bebek kaybettin mi acaba? Doktorun neden kesmiyor hala oksaparı anlamadım. Benimki ilk kanamada kesti bi daha başlamadı
Tavuk ve balıktan ben de tiksiniyorum. Et için sorun yok ama özellikle bu ikisi evde pişince sanki her yer balık ya da tavuk kokuyor gibi geliyor. Ben de aserme de başladı bu arada dondurma canım istedi geçen gün gece vakti :)İnşallah canım az kalmış senindebende ne yiyeceğimi bilmiyorum akşamları özellikle et ve tavuktan falan da tiksindim ağır kokuyor herşey mide bulantısı için hap kullanmakla kullanmamak arasındayım
Bebek kaybettim canım ama pıhtılaşmadan değildi bu sefer önlem amaçlı herşeyi kullandırıyor benimde kesti işte ama 3. Kanamadan sonra kesti her kanama sonrası muayene oldum gidip kesede bebekte sorun yok dedi kanama alanıda yoktu artık sonuncusu gelince kestiDaha önce pıhtılaşmadan bebek kaybettin mi acaba? Doktorun neden kesmiyor hala oksaparı anlamadım. Benimki ilk kanamada kesti bi daha başlamadı
İkinci aydan itibaren aşermeler başlıyormuş benimde canım çok şey istiyor ama yiyemiyorum ki zevkle midem çok fenaTavuk ve balıktan ben de tiksiniyorum. Et için sorun yok ama özellikle bu ikisi evde pişince sanki her yer balık ya da tavuk kokuyor gibi geliyor. Ben de aserme de başladı bu arada dondurma canım istedi geçen gün gece vakti :)
Evet canım ediyorum günde 3 tane içiyorum heralde son kontrolde bitirir diye düşünüyorum haftaya kontrolüm varHalamdewam ediyor musun estrofeme ben 2 hafta önce bıraktım ..eczaneye borçlu olarak alıyordum ..Mart'ta yardiririm şimdi 2 tane tane borcum var
Yok şiddetli değil kuzum ama huzursuz oluyorum tabiki korkuyorum Allahıma emanetler artık inşallah iyi olsunlar hepCanım kasik agein çok şiddetli olmaidig sürece korkma ..
Bnde de oluyor bazen kasık ağrısı ve bazen karnımin alt kisminda çekilmeler oluyor niye bilmiyorum ama diyorum herhlde bebek büyüyor ona yoruyorum..
Tamam canım ama her annkanama ve lekelenme gelecekmiş hissi gitmiyor içimden hemen bi akıntı geldimi wc koşuyorumBen de bu tedavimde hiç kan sulandırıcı kullanmadım. Endişelenme o yüzden
Bende geçende simit ve kumpir istedimTavuk ve balıktan ben de tiksiniyorum. Et için sorun yok ama özellikle bu ikisi evde pişince sanki her yer balık ya da tavuk kokuyor gibi geliyor. Ben de aserme de başladı bu arada dondurma canım istedi geçen gün gece vakti :)