-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.921
İnşaallah canım yavaş yavaş geçecekÇok şükür canım maşallah bebiş baya büyümüş senin birkaç haftaya hiç kalmayacak belki bulantin.. benim kalp atışından sonra çok daha arttı 8+2 yiz şuan çok zorlandigim oluyor koku ve yemek konusunda özellikle sizlerin bulantıların geçtiğini duymak iyi geliyor sürekli yatmak insanın psikolojisini bozuluyor hamileliğin tadını cikardigimiz günlerde gelsin inşallah
Normal canım uyumanda bir sıkıntı yok inşaallah agirlarinda geçer.. senin haftanın belirtileri de kalça ağrısı belki beli ve sırtı agriyanlarda duyuyorum hafta hafta takipteyim bende...bir yandan da doktor araştırıyorum progestani 10.haftaya kadar kullanmak zorunlu dedi doktorum birde coaspin kullanıyorum bunlara ne zamana kadar devam ettin canım ? Neye göre birakacagim şimdiki doktor mu karar verecek ?İnşaallah canım yavaş yavaş geçeceksürekli yatmak gerçekten zor yaa benim uyku halim de geçmedi mesela daha.
Canım ben 10. haftada kestim iğneyi. Şu an sadece folik alıyorum. Ama iğneleri tüp bebek doktorumla devam ederken kestik. Sonra da asıl doktoruma geçtimNormal canım uyumanda bir sıkıntı yok inşaallah agirlarinda geçer.. senin haftanın belirtileri de kalça ağrısı belki beli ve sırtı agriyanlarda duyuyorum hafta hafta takipteyim bende...bir yandan da doktor araştırıyorum progestani 10.haftaya kadar kullanmak zorunlu dedi doktorum birde coaspin kullanıyorum bunlara ne zamana kadar devam ettin canım ? Neye göre birakacagim şimdiki doktor mu karar verecek ?
Anladım canım benim iğne değil progestan fitil tüp bebek doktorunu bu hafta bıraktık malesef dosyamda benimde 10.hafta yazıyorCanım ben 10. haftada kestim iğneyi. Şu an sadece folik alıyorum. Ama iğneleri tüp bebek doktorumla devam ederken kestik. Sonra da asıl doktoruma geçtim
MerhabaKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
Benim 11+5 oldu mide bulantisi ara ara yaşıyorum ama hen hic kusmadim sadece bazi kokulara dusuncelere oguruyorum halsizlik cok fazla heo yatiyrm ve 3 gundur mide yanmalari basladi surekli yatmaktan evde olmaktan cok sıkıldım insallah bu gunler guzel bi sekilde gecer giderKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
Maşaallah çok sevindim bu kez sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallahMerhabaBenim bugün 10+5 oldu. Sabah bulantım yok ama akşam reflü gibi yediklerim ağzıma geliyor. Gün içinde de su içince midem bulanıyor. 12. Hafta itibariyle azalıyormuş onu bekliyorum. 8-6 çalıştığım için uyku durumu biraz zorluyor beni. Öğleden sonra çok uykum geliyor.
Folik asit ve prolutex kullanıyorum. Prolutexi 12.hafta itibariyle bırakacağız sanırım. Onun dışında iyiyim dün bebeği görmeye gittim birkaç günde bile baya büyümüş bebek şeklinde gözüküyor ultrasonda artıkDoktor erkek olabileceğini düşünüyorum dedi. 10.haftayı bir dönüm noktası olarak alıyoruz dedi bundan sonra düşük olma ihtmali %2-3 dedi. 1 hafta sonra nipt testi yaptıracağım inş o da iyi gelirse rahatlayacağım artık.
Yılın başında 8.haftada bir kayıp yaşamıştım o yüzden hep yüreğim ağzımda. Bu sefer çok şükür her şey iyi gidiyor hiç kanamam da olmadı
Canım benim ki 6. Haftada basaldi az di ..7.8 de çok fazla idi ..8 den sonra bazen çok yoğun oluyor bazende az oluyor..şimdi 9+6 olduk ..çok şükürKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
En yoğun olduğu zaman di benim 7 ve 8Çok şükür canım maşallah bebiş baya büyümüş senin birkaç haftaya hiç kalmayacak belki bulantin.. benim kalp atışından sonra çok daha arttı 8+2 yiz şuan çok zorlandigim oluyor koku ve yemek konusunda özellikle sizlerin bulantıların geçtiğini duymak iyi geliyor sürekli yatmak insanın psikolojisini bozuluyor hamileliğin tadını cikardigimiz günlerde gelsin inşallah
Yani bu haftadan sonra azalmaya başlar belki o zamanEn yoğun olduğu zaman di benim 7 ve 8
Canım ben 9+5 im dün iki kere istifra attim bu iki oldu benim bulantı hapı verdi sağlık ocağındaki doktorum gece yatarken içiyorum sabah rahat uyanıyorumKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
10. Haftadayım benm 6. Haftadan beri hala aynı şekilde devam ediyor mide bulantılarım yağlı baharatlı yemekler yiyemiyorum çok yemek seçiyorum sürekli ne yicez modundayım insanın ne yiyeceğini bilmemeside zor valla doktorum 12. Haftada geçer diyor ama bakalım inşallahKızlar mide bulantısı tamamen geçen varmı ? Şu haftalarda neler yaşıyorsunuz nasılsınız ?
Canım ben 9+5 im dün iki kere istifra attim bu iki oldu benim bulantı hapı verdi sağlık ocağındaki doktorum gece yatarken içiyorum sabah rahat uyanıyorum
[/QUOTE
Hangi hapı kullaniyorsun bulantı için canım prilam mi ?
İnşallah canım az kalmış seninde10. Haftadayım benm 6. Haftadan beri hala aynı şekilde devam ediyor mide bulantılarım yağlı baharatlı yemekler yiyemiyorum çok yemek seçiyorum sürekli ne yicez modundayım insanın ne yiyeceğini bilmemeside zor valla doktorum 12. Haftada geçer diyor ama bakalım inşallah
Banada çok kötüysen kullan dedi doktorum aldım hapı ama hiç kullanmadım canımİnşallah canım az kalmış senindebende ne yiyeceğimi bilmiyorum akşamları özellikle et ve tavuktan falan da tiksindim ağır kokuyor herşey mide bulantısı için hap kullanmakla kullanmamak arasındayım
Neden kullanmadin peki ? Çok bulantin olmadimi canımBanada çok kötüysen kullan dedi doktorum aldım hapı ama hiç kullanmadım canım
Çok oluyor ama ben ilaç kullanmak istemiyorum canım ama eğerki günde 2 3 kere istifra etseydim mecbur kullanırdım canım. Çünkü doktorum günde 3 kere istifra edersen serum takılması gerekli demiştiNeden kullanmadin peki ? Çok bulantin olmadimi canım
Bende estrofem var canım bir kutu hiç açılmamış ama hangi şehirdesinKızlar elinde tüp bebek ilaçları olanlar varmı gonalf 450 esrrodem progesteron iğnesi
Çok pahalı mı canım o hapBende estrofem var canım bir kutu hiç açılmamış ama hangi şehirdesin