- 12 Mart 2019
- 14.374
- 33.695
Ben yaptım beşinci günden itibaren test yapıyorum bu da dokuzuncu gün olarak bugünkü testimHiç evde test yapmadinmi belirti varmıydı peki sende 5 ci gün embriyosu erken belli oluyor diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım beşinci günden itibaren test yapıyorum bu da dokuzuncu gün olarak bugünkü testimHiç evde test yapmadinmi belirti varmıydı peki sende 5 ci gün embriyosu erken belli oluyor diyorlar
Doktor bizede yasak gibi bişey söylemedi. Ama istemsizce şuan ilişkiyi ikimizde istemiyoruz. Hem riske atmama durumu hemde zaten psikolojik anlamda stresli bir süreç olduğundan dolayı.İlişki yasak değil aslında.
Eğer taze transfer yapılacaksa 5. günden sonra birlikte olmayın diyorlar, sperm kalitesi için.
Opudan 4 gün önce birlikte olmamızı bizzat istediler hatta. Uzun süreli perhiz de istemiyorlar çünkü. Yumurta toplamadan sonra birkaç gün enfeksiyon ihtimaline karşı istemiyorlar. Ama sonrası için sert olunmadıkça bi sıkıntı olmuyor. Bizim hocamız “Birlikteliği normalde yasaklamam, ama çiftler olumsuz sonuç aldıklarında ona bağlıyorlar, kendilerini suçluyorlar, bu yüzden bu süreçte ilişkiye girmeyin” diyoruz şeklinde açıklamıştı. Biz şahsen eşimle transferden 5 gün sonra birlikte olmuştuk, bir de 9. gün..
Ve sonucumuz çok şükür pozitif çıktı. Demem o ki aslında rahat olmak lazım bu süreçte, diğer türlüsü bizi yoruyor
Bu yasaklar ne için canım opu dönemi için mi yoksa opu‘dan sonra transfer dönemi için mi ?taze transfer mi olacaksın sen?5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi Eki Görüntüle 3511081
Evet evet sağlıklı besleniyorum zaten tek sıkıntı Spor yapmak olduOoo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak
Yok şu an daha iğnelerime yeni başladımBu yasaklar ne için canım opu dönemi için mi yoksa opu‘dan sonra transfer dönemi için mi ?taze transfer mi olacaksın sen?
Süper hayırlı olsun tek embriyo mu bende yapsammi 5 ci gün cesaret edebilirsem tabiBen yaptım beşinci günden itibaren test yapıyorum bu da dokuzuncu gün olarak bugünkü testimEki Görüntüle 3511097
Bilmiyorum canım bana yasakladı yani herkesin doktoru farklı şeyler söylüyor ama belki döllenme durumu olmasın diye mi acaba İnan hiçbir fikrim yok çok soru sordum daha da soramadımOoo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak
Hayir fitil de vermediler Neden ihtiyac duymuslar boyle bir seye soylediler mi?Fitil verdiler mi peki? Valla lavman olayı da hep korktuğum şeydi
4 opu oldum hiç böyle yasaklar konmadı şaşırdımYok şu an daha iğnelerime yeni başladım
Benim çift embriyo transferi oldu. inşallah sağlıkla devam ederSüper hayırlı olsun tek embriyo mu bende yapsammi 5 ci gün cesaret edebilirsem tabi
Insallah pozitifi gorursunuzBen de yarın sabah kan vereceğim 10. günüm
Valla ben transfer sürecinde evet ağır iş yapmadım ama yatmadım da. Çıktım alışverişimi de yaptım, yemeğimi de yaptım, yürüyüşümü de yaptım, arkadaşlarımla kahve içmeye de çıktım.Doktor bizede yasak gibi bişey söylemedi. Ama istemsizce şuan ilişkiyi ikimizde istemiyoruz. Hem riske atmama durumu hemde zaten psikolojik anlamda stresli bir süreç olduğundan dolayı.
Transfer sonrası için nasıl olur bilmiyorum ama benim doktorun bugün dedi ki transferden çıkıp spora giden hastamda oldu sadece yatan hastamda oldu. Spora gideninki tutmuş diğerinin tutmamış.
Ay ne buyuk bir indirim oluyormus rapordaBilgi isteyenler için yazıyorum üniversite hastanesi raporlu ilaçlar 17 bin tuttu hastaneye 40 bin yatirilacakmis
Ben de ilk defa duydum canım ama vardır bi bildikleri boşver bugün senin son kontrolün müydüEvet merkezden mesaj geldi reçete yazmışlar. Cumartesi gecesi lavman ve 2 tanede fitil. Anlamadım neden. Ameliyat mı yapcaklar acaba
Doktorunuz soylemistir ama ben de eklemek istedim. Opu sirasinda taki olmamasi oje, parfum vs gibi kokulu seyleri de surunmemis olmaniz gerekiyor. Kontaminasyonu engellemek icinCetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi
Mesela bana da transferden sonra bitki kurlerini yemeyin ve bitki cayini icmeyin dediler ama burada okumustum bazi arkadaslarimiz ihlamur icmisti mesela. Yine ananas bazi arkadaslarimiz tuketmisti. Kucuk degisiklikler oluyor sanirim5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi Eki Görüntüle 3511081
Dozla da alakalı olabilir gonalf pahalı sanırım kaç adet aldinizAy ne buyuk bir indirim oluyormus raporda
Herkesin değerlerine döngüsüne göre değişiyor diye düşünüyorumMesela bana da transferden sonra bitki kurlerini yemeyin ve bitki cayini icmeyin dediler ama burada okumustum bazi arkadaslarimiz ihlamur icmisti mesela. Yine ananas bazi arkadaslarimiz tuketmisti. Kucuk degisiklikler oluyor sanirim
Bazılarında çok kabızlık oluyormuş ondan mı acaba kızlar gördüğüm herkesin süreci çok farklı ilaçlar aynı bir tekEvet merkezden mesaj geldi reçete yazmışlar. Cumartesi gecesi lavman ve 2 tanede fitil. Anlamadım neden. Ameliyat mı yapcaklar acaba
Ay evet gonal f digerlerine gore cok pahali bir ilacDozla da alakalı olabilir gonalf pahalı sanırım kaç adet aldiniz