KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hiç evde test yapmadinmi belirti varmıydı peki sende 5 ci gün embriyosu erken belli oluyor diyorlar
Ben yaptım beşinci günden itibaren test yapıyorum bu da dokuzuncu gün olarak bugünkü testim
IMG_0859.jpeg

İlişki yasak değil aslında.

Eğer taze transfer yapılacaksa 5. günden sonra birlikte olmayın diyorlar, sperm kalitesi için.
Opudan 4 gün önce birlikte olmamızı bizzat istediler hatta. Uzun süreli perhiz de istemiyorlar çünkü. Yumurta toplamadan sonra birkaç gün enfeksiyon ihtimaline karşı istemiyorlar. Ama sonrası için sert olunmadıkça bi sıkıntı olmuyor. Bizim hocamız “Birlikteliği normalde yasaklamam, ama çiftler olumsuz sonuç aldıklarında ona bağlıyorlar, kendilerini suçluyorlar, bu yüzden bu süreçte ilişkiye girmeyin” diyoruz şeklinde açıklamıştı. Biz şahsen eşimle transferden 5 gün sonra birlikte olmuştuk, bir de 9. gün..

Ve sonucumuz çok şükür pozitif çıktı. Demem o ki aslında rahat olmak lazım bu süreçte, diğer türlüsü bizi yoruyor
Doktor bizede yasak gibi bişey söylemedi. Ama istemsizce şuan ilişkiyi ikimizde istemiyoruz. Hem riske atmama durumu hemde zaten psikolojik anlamda stresli bir süreç olduğundan dolayı.
Transfer sonrası için nasıl olur bilmiyorum ama benim doktorun bugün dedi ki transferden çıkıp spora giden hastamda oldu sadece yatan hastamda oldu. Spora gideninki tutmuş diğerinin tutmamış.

Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak
Evet evet sağlıklı besleniyorum zaten tek sıkıntı Spor yapmak oldu

Ooo baya detaylı. Sen olabildiğince sağlıklı beslenmeye bak. Ben hergün olmasa bile düzenli bir şekilde avokado yemeye çalışıyorum muhtemelen opudan sonra daha dikkatli olurum. Acaba ilişki neden yasak
Bilmiyorum canım bana yasakladı yani herkesin doktoru farklı şeyler söylüyor ama belki döllenme durumu olmasın diye mi acaba İnan hiçbir fikrim yok çok soru sordum daha da soramadım 😂

Süper hayırlı olsun 🧿🧿 tek embriyo mu bende yapsammi 5 ci gün cesaret edebilirsem tabi
Benim çift embriyo transferi oldu. inşallah sağlıkla devam eder🥰
Bana sorarsan beşinci günden başlama benim bu altıncı denemem fazlasıyla tecrübem vardı ne çıkacağını belirtileri her şeyi bildiğim için yani vücudumu tanıdığım için diyim.
ben erken başladım ama yine de kafam karıştı testler bir türlü koyulaşmadı strese girdim yapacaksan da 7.8.9. günlerde yap zaten sonra kan vereceksin

Doktor bizede yasak gibi bişey söylemedi. Ama istemsizce şuan ilişkiyi ikimizde istemiyoruz. Hem riske atmama durumu hemde zaten psikolojik anlamda stresli bir süreç olduğundan dolayı.
Transfer sonrası için nasıl olur bilmiyorum ama benim doktorun bugün dedi ki transferden çıkıp spora giden hastamda oldu sadece yatan hastamda oldu. Spora gideninki tutmuş diğerinin tutmamış.
Valla ben transfer sürecinde evet ağır iş yapmadım ama yatmadım da. Çıktım alışverişimi de yaptım, yemeğimi de yaptım, yürüyüşümü de yaptım, arkadaşlarımla kahve içmeye de çıktım.

Tutunmaya dair ne bir kaşık ağrısı ne bir meme hassasiyeti, hiçbir belirti de yaşamadım, ara ara endişem olmadı değil tabi. Ama inandık olacağına. Ve çok şükür ki ilk denemede pozitif sonucu aldık 🌸❤️🙏🏻 Darısı isteyen herkesin başına olsun 🙏🏻

Cetrodite ne zaman kullanacakmışsın? Senin ilaçlar uyguna gelmiş valla biz şimdiden 50 küsür bin sadece ilaçlara verdik. Yasak listesi gibi bişey demedi doktor bana sadece sigara ve alkol yasak dedi. Birde sebzeleri iyi yıkamamı söyledi
Doktorunuz soylemistir ama ben de eklemek istedim. Opu sirasinda taki olmamasi oje, parfum vs gibi kokulu seyleri de surunmemis olmaniz gerekiyor. Kontaminasyonu engellemek icin 💐

5 gün sonra kontrol var o zaman bilgilendireceğim dedi. Rapor ve sigorta karşılıyor ya canım. Bana uzun bir liste verdi Eki Görüntüle 3511081
Mesela bana da transferden sonra bitki kurlerini yemeyin ve bitki cayini icmeyin dediler ama burada okumustum bazi arkadaslarimiz ihlamur icmisti mesela. Yine ananas bazi arkadaslarimiz tuketmisti. Kucuk degisiklikler oluyor sanirim 😊

Mesela bana da transferden sonra bitki kurlerini yemeyin ve bitki cayini icmeyin dediler ama burada okumustum bazi arkadaslarimiz ihlamur icmisti mesela. Yine ananas bazi arkadaslarimiz tuketmisti. Kucuk degisiklikler oluyor sanirim 😊
Herkesin değerlerine döngüsüne göre değişiyor diye düşünüyorum 🧡

Evet merkezden mesaj geldi reçete yazmışlar. Cumartesi gecesi lavman ve 2 tanede fitil. Anlamadım neden. Ameliyat mı yapcaklar acaba 😂😂
Bazılarında çok kabızlık oluyormuş ondan mı acaba kızlar gördüğüm herkesin süreci çok farklı ilaçlar aynı bir tek😂

X