- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.081
Ben en son doktora gittiğimde keseler minicikti daha sanırım 5+3 falan bidaha gittiğimde sorcam tam olarak canım bide arada çok üşüme geliyor çok değişik şeyler yaşatıyor hormonlar vallaBenimde iştahım iyi ama miğdem bi değişik ağzımın tadı yok yediğimden içtiğimden zevk almıyorum tuhafım sen kaç haftalıksın canım
Selam canım..ben 5+6 yım bugün..randevum 23 KasımSelam kızlar bugün itibarıyla 5 + 6 günlük olduk çok şükür doktor randevum 22 Kasım’da fakat ara ara kasıklarımda ağrı oluyor sanki her an adet olacakmışım gibi tabii ki bir tedirginlik kaplıyor beni sonrasında kendimi avutmaya çalışıyorum normal olduğunu düşünmeye çalışıyorum ayrıca bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum böyle midem bulanıyor gibi bulanmıyor gibi ağzımın tadı falan bir değişik ve Dehşet derecede gündüzleri ayaklarım donuyor geceleri ayaklarım yanıyor aranızda böyle olan var mı
Ayy ben de bir an korktumDondurulmuş da ilişki yasağı olmuyor..taze tranafer de opu dan sonra yasak genelde..
Biraz erkem sank kalp atışı içinBenim yarın 5+4 kanamadan dolayı kontrole gitcem kalp atışı da görülür mü acaba?
Erken canım ..Benim yarın 5+4 kanamadan dolayı kontrole gitcem kalp atışı da görülür mü acaba?
günaydın ben de 5+3 teyim benimde azaldı hassasiyet alışıyor bence vucutKizlar 5+3 teyim. Dünden b ri göğüs hassasiyetim gitti. Goguslerimde dokunamazdim bile. Sonradan belirtileri kaybolan var mı ? Midem bulantım falan da yok. Şimdi doktora gitsem kalp atışını da duyamicam bana 24 kasima gün vermişlerdi gerçekten beklemek cok zormuş
Canım ne yaptın hayırlısıyla kalp atışını duydun muGöğüs hassasiyeti azalıyor ama sonra yine çıkıyor en azından ben de öyle oldu. Göğüslerim şişti ucları bile büyüdü resmen. Bana da çok erken geldi ama böyle böyle vücudumuzda değişiklikler olacak
Evet çok şükür duydukCanım ne yaptın hayırlısıyla kalp atışını duydun mu
Maşallah canım..darısı bilzlere olsun ..Evet çok şükür duydukher şey yolunda hamd olsun. Ultrasona göre 8+1 görünüyor ama +3-3 oynama olur dedi. İki hafta daha iğneleri kullanıp kontrole gidicem sonra yolları ayırıcaz doktorumla
Canım takılma.onlara benim süreklk inip sisigordu ama öyle bariz bir şişme de yok yani..6+0 bugün ..hala aynıKizlar 5+3 teyim. Dünden b ri göğüs hassasiyetim gitti. Goguslerimde dokunamazdim bile. Sonradan belirtileri kaybolan var mı ? Midem bulantım falan da yok. Şimdi doktora gitsem kalp atışını da duyamicam bana 24 kasima gün vermişlerdi gerçekten beklemek cok zormuş
Maşallah çok şükür Allah'ımaEvet çok şükür duydukher şey yolunda hamd olsun. Ultrasona göre 8+1 görünüyor ama +3-3 oynama olur dedi. İki hafta daha iğneleri kullanıp kontrole gidicem sonra yolları ayırıcaz doktorumla
İyi iyi kurtulalım şu ilaçlardan artıkMaşallah çok şükür Allah'ımabenimde 8 haftaya uyumlu dedi ve estrofemi bırak dedi onu bıraktım progestan fitil ve duphaston kullanıyorum onları da bittikçe bırak dedi
Canımm çoom sevindimm adet tarihine göre ne kadarlıkEvet çok şükür duydukher şey yolunda hamd olsun. Ultrasona göre 8+1 görünüyor ama +3-3 oynama olur dedi. İki hafta daha iğneleri kullanıp kontrole gidicem sonra yolları ayırıcaz doktorumla
Sağol canımCanımm çoom sevindimm adet tarihine göre ne kadarlık
Maşallah balım sağlıkla gelsin inşallahSağol canım7+5 canım
Yok canim benimde ilk alttan bakti sadece kese vardi bebek bile yoktu 6 haftalikda 10 gun sonra gittigimde hem bebek hem kalp atisi gorundu yine alttanAlttan bakıyor ya duyulması mi gerekiyor