- Konu Sahibi ananasmango
- #8.061
Karnimdan canım 7+3 dedi doktorum Rabb'im bekleyen herkesi sevindirsin inşallahGözün aydın cnm kaç haftalık ve karindan mi vajinadan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnimdan canım 7+3 dedi doktorum Rabb'im bekleyen herkesi sevindirsin inşallahGözün aydın cnm kaç haftalık ve karindan mi vajinadan mi
Alttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarınAyy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydı Perşembe doktora gidicem transfere göre 5+6 olacak da karından bi kıpırtı görünür mü acaba diye merak ettim
Teşekkür ederim canım benim Bekleme süreleri zor geçiyo endişe doluyo insan ya şu kritik günleri atlatsak inşallah bi rahat nefes alıcazAlttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarın
Hee iyi o zamanBalım benim iğnem değişti kalçadan verdi son gittiğimde doktor o yüzden almadım
Benim 5+5te karından kese göründü amaAlttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarın
Kalp atışı görülmedi dimi canımBenim 5+5te karından kese göründü ama
Yok canım. Kalp için iki hafta sonra gel dedi. Yarın sabah gidicez inşaallahKalp atışı görülmedi dimi canım
Keseyi demedim ekranda çıkan kalp atışını dedim benBenim 5+5te karından kese göründü ama
Merhaba kayseri acıbadem den memnun kaldınız mı? Lab ve emriyolog nasıldı?Ben de cuma günü transfer olacağım inşallah
Kayseri Acıbadem Hast.Mustafa Taş doktorum pko var
Bende 5+1 de gitmiştim canım 12 gün sonra gel dedi hesaplamama göre 7 haftalık oluyorum bende tam o zaman daha net olcak diye sanırım böyle çağırıyolar hayırlı haberler alalım inşallahVajinal ya da karından bakılması doktorun tercihine göre değişiyor bence. Benim doktorum vajinal bakmayı tercih etmiyor. 5+5te gitmiştik biz. Önce açıklama yaptı bugün göremeyebiliriz neden göremedik diye üzülmeyin dedi. Yarın da kalp atışı için gidicez. 7+5 olacak yarın
Benimde gittiğimde alttan bakmıştı canım 5+1 demişti haftaya perşembe bende kalp atışı için gideceğim tam 7 haftalık oluyoruz nasipse inşallah herşey güzel olurAlttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarın
Bende 5+6 oldum bugünYeminle aynı bu şekilde psikolojik sanıyodum boğazım tahriş oldu ondan dedim bugün artık inandım bebişten olduğuna Seninle aramızda bir gün var 5+5 oldum ben de
Aman sağlıklı olsunlar da biz okeyiz bulantıya
Canımm kalp atışı için ne zaman gidiceksinnBende 5+6 oldum bugün
22 Kasım’da gideceğim kuzum o zaman tam 7+0 hafta olmuş oluyor sen ne zaman gideceksinCanımm kalp atışı için ne zaman gidiceksinn
Ben de 6+4 te gidicem doktorum o tarihte gel dedi çok heyecanlı ve endişeliyim ya22 Kasım’da gideceğim kuzum o zaman tam 7+0 hafta olmuş oluyor sen ne zaman gideceksin
Hayırlısıyla herşeyn gönlünce olsun ❤Benimde gittiğimde alttan bakmıştı canım 5+1 demişti haftaya perşembe bende kalp atışı için gideceğim tam 7 haftalık oluyoruz nasipse inşallah herşey güzel olur
Güzel düşün güzel olsun canım moral motivasyon çok önemli inşallah güzel olacakBen de 6+4 te gidicem doktorum o tarihte gel dedi çok heyecanlı ve endişeliyim ya
Sanki ben yazmışım gibi hissettim bende aynılarını yaşıyorum bazen kasık ağrım öyle bir oluyor ki bütün modum kaçıyor agresfleşiyorum. Bide daha dün yazdım burda iştahım açık diye bugün mide bulantım başladı hafiftenSelam kızlar bugün itibarıyla 5 + 6 günlük olduk çok şükür doktor randevum 22 Kasım’da fakat ara ara kasıklarımda ağrı oluyor sanki her an adet olacakmışım gibi tabii ki bir tedirginlik kaplıyor beni sonrasında kendimi avutmaya çalışıyorum normal olduğunu düşünmeye çalışıyorum ayrıca bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum böyle midem bulanıyor gibi bulanmıyor gibi ağzımın tadı falan bir değişik ve Dehşet derecede gündüzleri ayaklarım donuyor geceleri ayaklarım yanıyor aranızda böyle olan var mı
Benimde iştahım iyi ama miğdem bi değişik ağzımın tadı yok yediğimden içtiğimden zevk almıyorum tuhafım sen kaç haftalıksın canımSanki ben yazmışım gibi hissettim bende aynılarını yaşıyorum bazen kasık ağrım öyle bir oluyor ki bütün modum kaçıyor agresfleşiyorum. Bide daha dün yazdım burda iştahım açık diye bugün mide bulantım başladı hafiften