KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar dün kontrol vardı opu için gün aldım birde histerokobi olmam gerekirmiş .opu ile aynı gün o operasyonu olacam biraz korkuyorum

Allahımmmmmmmm kızlar sanırım regl oluyorum 😂😂😂😂😂😂😂 benim önceden çok ağrılı geçerdi ama nedense bu hormon ilaçlarından sonra regl olduğumu bile anlamıyorum, hiç ağrım olmuyor ki benim rahim ters yani ona rağmen 😂 inşallah Kasım sonuna yetişirim transfer için🧿🧿🧿🧿

Manisa Celal bayar üniversitesi tüp bebek merkezinde başladım ama önünüzdeki hafta Tavmergen merkezine randevu aldım onlarla da öngörüşme yapacağım tam nerede veya hangi doktorda tedavi olacağıma karar veremedim ama fakülteyi eledik özel merkezlerde ön görüşmeler yapıp kararlayacağız. Rabbim hepimize evlat nasip etsin kucağımız boş kalmasın.
Merhaba bende tavmergene ön görüşmeye gittim geçen ay bu sabah regli oldum pazartesi muayene ye gideceğim

Bazıları kötü yorum yapmış tavmergen için. Sizin ilk görüşünüz nasıl? Bende oraya başlayacağım
Evet bende kötü yorumlar gördüm ama ben şehir dışından gideceğim buraadaki doktoruma güveniyorum o yönlendirdi.ama burdan başka bir ark ile görüştüm o çok memnun idi.ilk izlenim olarak benim için iyi geçti yani muayene olduk tahlil verdik asıl iş pazartesi başlıyor sanirim

Evet bende kötü yorumlar gördüm ama ben şehir dışından gideceğim buraadaki doktoruma güveniyorum o yönlendirdi.ama burdan başka bir ark ile görüştüm o çok memnun idi.ilk izlenim olarak benim için iyi geçti yani muayene olduk tahlil verdik asıl iş pazartesi başlıyor sanirim
Bende şehir dışından gidicem ve doktorum önerdi benimde. Doktoruma da çok güvendiğim için şüphe oluşmadı kafamda. 1-2 gün var benimde regle. Sonrasında direk başlıcam. Sadece mesafe biraz var nasıl olacak gidip gelme onu düşünüyorum

Bende şehir dışından gidicem ve doktorum önerdi benimde. Doktoruma da çok güvendiğim için şüphe oluşmadı kafamda. 1-2 gün var benimde regle. Sonrasında direk başlıcam. Sadece mesafe biraz var nasıl olacak gidip gelme onu düşünüyorum
Bizim 2 saat sürüyor balikesir den gidecegiz

X