2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydı Perşembe doktora gidicem transfere göre 5+6 olacak da karından bi kıpırtı görünür mü acaba diye merak ettim
Alttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarın

Alttaydı canım , benim doktorum hep alttan bakıyor , karından bu kadar erken görüneceğini sanmıyorum , inşallah güzel kıpırtılar görürsün yarın
Teşekkür ederim canım benim Bekleme süreleri zor geçiyo endişe doluyo insan ya şu kritik günleri atlatsak inşallah bi rahat nefes alıcaz

Bende 5+1 de gitmiştim canım 12 gün sonra gel dedi hesaplamama göre 7 haftalık oluyorum bende tam o zaman daha net olcak diye sanırım böyle çağırıyolar hayırlı haberler alalım inşallah

Benimde gittiğimde alttan bakmıştı canım 5+1 demişti haftaya perşembe bende kalp atışı için gideceğim tam 7 haftalık oluyoruz nasipse inşallah herşey güzel olur

Selam kızlar bugün itibarıyla 5 + 6 günlük olduk çok şükür doktor randevum 22 Kasım’da fakat ara ara kasıklarımda ağrı oluyor sanki her an adet olacakmışım gibi tabii ki bir tedirginlik kaplıyor beni sonrasında kendimi avutmaya çalışıyorum normal olduğunu düşünmeye çalışıyorum ayrıca bu kadar erken olması normal mi bilmiyorum böyle midem bulanıyor gibi bulanmıyor gibi ağzımın tadı falan bir değişik ve Dehşet derecede gündüzleri ayaklarım donuyor geceleri ayaklarım yanıyor aranızda böyle olan var mı

Sanki ben yazmışım gibi hissettim bende aynılarını yaşıyorum bazen kasık ağrım öyle bir oluyor ki bütün modum kaçıyor agresfleşiyorum. Bide daha dün yazdım burda iştahım açık diye bugün mide bulantım başladı hafiften

Benimde iştahım iyi ama miğdem bi değişik ağzımın tadı yok yediğimden içtiğimden zevk almıyorum tuhafım sen kaç haftalıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…