- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.121
Amin canım cümlemizin inşallahHakkınızda en hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur sagliklica büyür bebişlerin
veraaa seni merak etmıstım kalp atısı için çok sevındımAynen öyle bu kadar çabanın sonucunda tekmiş iki taneymiş önemli değil. Hayırla sağlıkla gelsinler yeterbenim uygulamalarda aynı çıktı ama işte ultrason önden götürüyor o da normalmiş zaten
Biraz erkem sank kalp atışı için
Erkenmiş görülmedi. Ben kanamadan sonra keseyi gördüğüme çok sevindim allah inşallah kalp atışını da duymayı nasip ederErken canım ..
Aynen canım ..bmde kanamadan sonra kese görmek bile.mutluluk verdi..inşallah en byuk hediye olurErkenmiş görülmedi. Ben kanamadan sonra keseyi gördüğüme çok sevindim allah inşallah kalp atışını da duymayı nasip eder24 kasımda doğum günümde kalp atışı için gidicem
Aynı ilerliyordu sürecimi sizle 24 Kasım'da inşaallah ikimizde kalp atışını duyariz. Benim randevum 16:00 da keşke sabah olsaydıErkenmiş görülmedi. Ben kanamadan sonra keseyi gördüğüme çok sevindim allah inşallah kalp atışını da duymayı nasip eder24 kasımda doğum günümde kalp atışı için gidicem
Canımm ne guzel cok sevındım bende kanamam olunca ona dua etmıstım ama malesef düşük yaptım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunAynen canım ..bmde kanamadan sonra kese görmek bile.mutluluk verdi..inşallah en byuk hediye olur
veraaa seni merak etmıstım kalp atısı için çok sevındım
Amin inşallah.. Rabb'im sağlıkla sana da nasip etsinCanımm ne guzel cok sevındım bende kanamam olunca ona dua etmıstım ama malesef düşük yaptım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Oyy maşaallahÇok şükür ben de bugün 7+0’da güçlü bir kalp atışı duydum
Aynen canım ..bmde kanamadan sonra kese görmek bile.mutluluk verdi..inşallah en byuk hediye olur
Benim de 14 te artık beklicez napalımAynı ilerliyordu sürecimi sizle 24 Kasım'da inşaallah ikimizde kalp atışını duyariz. Benim randevum 16:00 da keşke sabah olsaydı
Az önce arkadaşımla konuşuyordum. Ona da söyledim sana da yazayım şimdi sana konuşmak kolay diceksin ama nisanda ben de düşük yaptım. Sonra burada bazı arkadaşların düşük yaparken doğum yapmak zorunda kaldığını hatta sezeryan olanları gördüm.Canımm ne guzel cok sevındım bende kanamam olunca ona dua etmıstım ama malesef düşük yaptım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Direkt tüp bebek.hic vakit kaybetmeARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
Benim 8.gun 288, 10.gun 700 çıktı. İkiz gebelik oluştu. Büyük ihtimalle senin de ikizKizlar gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bugün 11.gun benim değerim 860 cikmis haftaya kese için çağırdı doktorum ilk hamileliğim olduğu için kendimi çok acemi hissediyorumikizmi degilmi diye düşünürken koca bir hafta nasıl bekleyeceğim bakalım
Evet degerlerimiz çok yakınBenim 8.gun 288, 10.gun 700 çıktı. İkiz gebelik oluştu. Büyük ihtimalle senin de ikiz
Evet benden istedi daha yaptirmadim 24 dunde randevum ozamana kadar yaptiricamKalp atışını duyan anne adaylarımmdoktor sizden kan ve idrar tahlili istedi mi?
Bana tahlilleri yaptırıp mail atarsınız dedi. Ben de bugün sağlık ocağına gittim hem gebeliği haber vermek için hem de kan ve idrar örneği verdim ama sağlık ocağı idrar kültürünü yapmıyormuş. Onun için hastaneye gitmem lazımEvet benden istedi daha yaptirmadim 24 dunde randevum ozamana kadar yaptiricam