- 6 Mart 2023
- 174
- 434
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.041
Evet canimDoktorunuz son adet tarihine göre mi hesapladı 6+3'ü?
Tamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demi
Ben o zaman 6 haftalık daha küçük diye mi düşüneyim canimTamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demişti
6+0 olarak düşün canım inşallah gümbür gümbür duyarsın o kalp sesini ama tabi tıbbi bi bilgim yok tahmini konuşuyorum bekleyip görücez inşallahBen o zaman 6 haftalık daha küçük diye mi düşüneyim canim
Cumartesi günü benimde oldu kasığıma giren şiddetli bir ağrıyla birlikte biraz fazlaydı korktum hastaneye gittim , doktor kahverengi ve pembemsi kanamadan korkma bolca dinlen yoğun kırmızı ve parçacıklı olursa hemen gel dediKızlar 6+3 günüm bugün az önce lavaboda peceteye kahverengi iplik gibi akıntı geldi bir defa sonra olmadı çok korkuyorum
Evet canım bana da aynısını dedi hatta bende muayeneye gittim gitmisken kalbini duyarım dedim ama sonuç hüsranCumartesi günü benimde oldu kasığıma giren şiddetli bir ağrıyla birlikte biraz fazlaydı korktum hastaneye gittim , doktor kahverengi ve pembemsi kanamadan korkma bolca dinlen yoğun kırmızı ve parçacıklı olursa hemen gel dedi
Erken canim daha inan 3 gun bile farkediyor alttanmi bakiyor ustenmiO kadar iyi geldi ki bu yazdıkların kendimi çok kötü hissettim doktor kalp atışı göremedim dediği an dan sonrasıni duymadım
Bugün bende doktora kese randevusuna gittim alttan baktı 5+6dayım kalp atışı duymadı ama ekranda ufak ufak atış gördü Yine de net duymak için 15 gün sonrasına randevu verdi. Ümitsizliğe Kapılmayın iyi düşünelim iyi olsunEvet canım bana da aynısını dedi hatta bende muayeneye gittim gitmisken kalbini duyarım dedim ama sonuç hüsran
Benim ekranda pıt pıt bile yoktu yaBugün bende doktora kese randevusuna gittim alttan baktı 5+6dayım kalp atışı duymadı ama ekranda ufak ufak atış gördü Yine de net duymak için 15 gün sonrasına randevu verdi. Ümitsizliğe Kapılmayın iyi düşünelim iyi olsunUltrason cihazıları bile görüntü olarak çok fark ediyor , cumartesi kanamam olunca evime yakın bir özel hastaneye gittim orda keseyi bile zor gördü,
Canım adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi 5+6 da kalp atışı görüldü?Bugün bende doktora kese randevusuna gittim alttan baktı 5+6dayım kalp atışı duymadı ama ekranda ufak ufak atış gördü Yine de net duymak için 15 gün sonrasına randevu verdi. Ümitsizliğe Kapılmayın iyi düşünelim iyi olsunUltrason cihazıları bile görüntü olarak çok fark ediyor , cumartesi kanamam olunca evime yakın bir özel hastaneye gittim orda keseyi bile zor gördü,
Ayy bana hiç öyle bir şey denmediopudan sonra zaten doğum kontrol hapı veriyor 1 ay ilişki yasak demişti , transferden sonrada olmuyormuş
Transfer tarihine göre 5+6dayım canım ultrasondada 5+5 olarak yazılmış öyle büyük birşey değildi pıt pıt hareketlilik vardı doktorum yeni yeni başlıyor 2 haftaya hem duyarız tüm hatlarıyla inceleriz dediCanım adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi 5+6 da kalp atışı görüldü?
Dondurulmuş da ilişki yasağı olmuyor..taze tranafer de opu dan sonra yasak genelde..Ayy bana hiç öyle bir şey denmedibiz çatır çutur devam etmiştik
Ayy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydıTransfer tarihine göre 5+6dayım canım ultrasondada 5+5 olarak yazılmış öyle büyük birşey değildi pıt pıt hareketlilik vardı doktorum yeni yeni başlıyor 2 haftaya hem duyarız tüm hatlarıyla inceleriz dedi
Ben de geçen hafta 6+1 de gittim vajinal bakıldı. Bende de ekranda gözüken bişey yoktu. Doktor daha erken dedi ama görenler olunca da evham yapıyorum maalesef. Bu hafta 7 haftalıkken gidicem içimde kötü bir his var nedense. Sanırım burayı bu kadar okumak bana iyi gelmiyor çok sorguluyorumBenim ekranda pıt pıt bile yoktu ya
Gözün aydın cnm kaç haftalık ve karindan mi vajinadan miKızlar Rabbime bin şükür bugün kalp atışını duyduk çok güzel bir şey Rabb'im hepimizin sonuçlarını hayra çıkarsın darısı bekleyenlere
Canım konudan bağımsız olarak sen o iğneden aldın mı memnun kaldın mıAyy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydıPerşembe doktora gidicem transfere göre 5+6 olacak da karından bi kıpırtı görünür mü acaba diye merak ettim
Balım benim iğnem değişti kalçadan verdi son gittiğimde doktor o yüzden almadımCanım konudan bağımsız olarak sen o iğneden aldın mı memnun kaldın mı
Hep iyi düşünmek gerekiyor ama ister istemez o his bnde de oluyor ..hep alışma kendini kaptırma diyorum ya kalp atışı olmazsa diyprum ..rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahBen de geçen hafta 6+1 de gittim vajinal bakıldı. Bende de ekranda gözüken bişey yoktu. Doktor daha erken dedi ama görenler olunca da evham yapıyorum maalesef. Bu hafta 7 haftalıkken gidicem içimde kötü bir his var nedense. Sanırım burayı bu kadar okumak bana iyi gelmiyor çok sorguluyorum