2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demi

Tamam bunu sormamın sebebi bebek 6+4 gözükse ve kalbi atmasa Allah korusun sorun olabilir ama bebeğin küçükmüş zaten ultrason +3 -3 gün oynarmış doktor bana da sorun olmaz demişti
Ben o zaman 6 haftalık daha küçük diye mi düşüneyim canim

Kızlar 6+3 günüm bugün az önce lavaboda peceteye kahverengi iplik gibi akıntı geldi bir defa sonra olmadı çok korkuyorum
Cumartesi günü benimde oldu kasığıma giren şiddetli bir ağrıyla birlikte biraz fazlaydı korktum hastaneye gittim , doktor kahverengi ve pembemsi kanamadan korkma bolca dinlen yoğun kırmızı ve parçacıklı olursa hemen gel dedi

Evet canım bana da aynısını dedi hatta bende muayeneye gittim gitmisken kalbini duyarım dedim ama sonuç hüsran

Evet canım bana da aynısını dedi hatta bende muayeneye gittim gitmisken kalbini duyarım dedim ama sonuç hüsran
Bugün bende doktora kese randevusuna gittim alttan baktı 5+6dayım kalp atışı duymadı ama ekranda ufak ufak atış gördü Yine de net duymak için 15 gün sonrasına randevu verdi. Ümitsizliğe Kapılmayın iyi düşünelim iyi olsun Ultrason cihazıları bile görüntü olarak çok fark ediyor , cumartesi kanamam olunca evime yakın bir özel hastaneye gittim orda keseyi bile zor gördü,

Benim ekranda pıt pıt bile yoktu ya

Canım adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi 5+6 da kalp atışı görüldü?

Canım adet tarihine göre mi transfer tarihine göre mi 5+6 da kalp atışı görüldü?
Transfer tarihine göre 5+6dayım canım ultrasondada 5+5 olarak yazılmış öyle büyük birşey değildi pıt pıt hareketlilik vardı doktorum yeni yeni başlıyor 2 haftaya hem duyarız tüm hatlarıyla inceleriz dedi

Ayy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydı Perşembe doktora gidicem transfere göre 5+6 olacak da karından bi kıpırtı görünür mü acaba diye merak ettim

Benim ekranda pıt pıt bile yoktu ya
Ben de geçen hafta 6+1 de gittim vajinal bakıldı. Bende de ekranda gözüken bişey yoktu. Doktor daha erken dedi ama görenler olunca da evham yapıyorum maalesef. Bu hafta 7 haftalıkken gidicem içimde kötü bir his var nedense. Sanırım burayı bu kadar okumak bana iyi gelmiyor çok sorguluyorum

Vajinal ya da karından bakılması doktorun tercihine göre değişiyor bence. Benim doktorum vajinal bakmayı tercih etmiyor. 5+5te gitmiştik biz. Önce açıklama yaptı bugün göremeyebiliriz neden göremedik diye üzülmeyin dedi. Yarın da kalp atışı için gidicez. 7+5 olacak yarın

Ayy çok soru sordum peki karından mıydı alttan mıydı Perşembe doktora gidicem transfere göre 5+6 olacak da karından bi kıpırtı görünür mü acaba diye merak ettim
Canım konudan bağımsız olarak sen o iğneden aldın mı memnun kaldın mı

Hep iyi düşünmek gerekiyor ama ister istemez o his bnde de oluyor ..hep alışma kendini kaptırma diyorum ya kalp atışı olmazsa diyprum ..rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…