-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.101
Aleykum selam canım. Kayıpların için üzgünüm inşaallah bir daha öyle bir şey yaşanmaz. Ben şahsen aşılamayı çok mantıklı bulmuyorum bana vakit kaybı gibi geliyor. Tüp bebek aşılamadan daha garantili bir yöntemARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama önerir misiniz? yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
Ooo maşaallah değerin baya yüksek canımKizlar gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bugün 11.gun benim değerim 860 cikmis haftaya kese için çağırdı doktorum ilk hamileliğim olduğu için kendimi çok acemi hissediyorumikizmi degilmi diye düşünürken koca bir hafta nasıl bekleyeceğim bakalım
Doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor
Amin merakla bekliyoruz kendimi teke hazırlamıştım nasip tabikiOoo maşaallah değerin baya yüksek canımgerçi değerle ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor ama hayırlısı inşaallah. Haftayı gebelik uygulaması ile öğrenebilirsin. Ama son adetin ilk günü 0. gün olarak kabul ediliyor o şekilde sayılıyor
Aynen öyle bu kadar çabanın sonucunda tekmiş iki taneymiş önemli değil. Hayırla sağlıkla gelsinler yeterAmin merakla bekliyoruz kendimi teke hazırlamıştım nasip tabikiUygulama indirdim aslında 4+6 gözüküyor ama bir arkadasim 6 haftalık demişti bir hafta fazla söyleniyormuş ondan kafam karıştı doktora gidince daha net öğreniriz insaallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza çok bekledik bu anlarıAynen öyle bu kadar çabanın sonucunda tekmiş iki taneymiş önemli değil. Hayırla sağlıkla gelsinler yeterbenim uygulamalarda aynı çıktı ama işte ultrason önden götürüyor o da normalmiş zaten
Amin aminAmin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza çok bekledik bu anlarısizin kaç haftalık oldu ?
YaaAmin aminadet tarihime göre 7+5 ama bugün doktor ultrasona göre 8+1 dedi
Evet duyduk çok şükürYaamasaallah kalp atışı duydunuzmu peki ?
Yaa ne güzel sizinde ikiz olma ihtimalimi varBen de yarın kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Oldu mu olmadı mı tek mi çift mi
Masaallah ne güzel daim olsunEvet duyduk çok şükürama ben nefes aldıkça kalp atışı kalp atışı kesildi biraz zorlandık bir kaç kere denedk doktor nefesini tut dedi ama tutamadım bir türlü sonra da olsun tadını çıkar sonuçta duyduk dedi hatta ekranda o pır pır edişini de gördük millet kalp atışında ağlar ben güldüm resmen
Benim 10. Gün 451 di doktorum büyük ihtimal ikiz dedi ikiz kese gözüktü canım sadece biri diğerinden ufaktı ya gelişir ya gelişmez dedi snnde değerin yüksek ikiz olabilirYaa ne güzel sizinde ikiz olma ihtimalimi var
Hayırlısı olsun canim doktorda öyle dedi haftaya kese için gittiğimizde öğreneceğiz insallah...ikiz istiyormuydun nasıl hissediyorsun ?Benim 10. Gün 451 di doktorum büyük ihtimal ikiz dedi ikiz kese gözüktü canım sadece biri diğerinden ufaktı ya gelişir ya gelişmez dedi snnde değerin yüksek ikiz olabilir
Hayırlısı görürsun insalah..bu defa kalp atışı için zaman geçmiyor ..Ben de yarın kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Oldu mu olmadı mı tek mi çift mi
İki embriyo transfer edildiYaa ne güzel sizinde ikiz olma ihtimalimi var
Hayırlısı görürsun insalah..bu defa kalp atışı için zaman geçmiyor ..
Ben hep isyordum embriyoloğmda şans daha yükselir 2 tane transfer edelim ddi bende hemen olur ddm öncelikle hayırlısı olsun tekde olsa çiftte olsa sağlık olsun evladıma kavuşayım yeter ama inşallah ikiz devam ederHayırlısı olsun canim doktorda öyle dedi haftaya kese için gittiğimizde öğreneceğiz insallah...ikiz istiyormuydun nasıl hissediyorsun ?
Hakkınızda en hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur sagliklica büyür bebişlerinİ
Ben hep isyordum embriyoloğmda şans daha yükselir 2 tane transfer edelim ddi bende hemen olur ddm öncelikle hayırlısı olsun tekde olsa çiftte olsa sağlık olsun evladıma kavuşayım yeter ama inşallah ikiz devam eder
Aynen öyle ..hepsini inşallah atlatiriz ve sağlıkla kucağınıza alıp buyuturuzİki embriyo transfer edildi
Yine bitmicekki
Kalbi attı ama ya durursa
Sağlıklı gelişecek mi
2li test sonucu ne çıkacak
3lü test sonucunu ne çıkacak
Ömür boyu kaygımız bitmeyecek
Ana rahmine düştü bir kere