2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aleykum selam canım. Kayıpların için üzgünüm inşaallah bir daha öyle bir şey yaşanmaz. Ben şahsen aşılamayı çok mantıklı bulmuyorum bana vakit kaybı gibi geliyor. Tüp bebek aşılamadan daha garantili bir yöntem

Kizlar gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bugün 11.gun benim değerim 860 cikmis haftaya kese için çağırdı doktorum ilk hamileliğim olduğu için kendimi çok acemi hissediyorum ikizmi degilmi diye düşünürken koca bir hafta nasıl bekleyeceğim bakalım

Ooo maşaallah değerin baya yüksek canım gerçi değerle ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor ama hayırlısı inşaallah. Haftayı gebelik uygulaması ile öğrenebilirsin. Ama son adetin ilk günü 0. gün olarak kabul ediliyor o şekilde sayılıyor

Amin merakla bekliyoruz kendimi teke hazırlamıştım nasip tabiki Uygulama indirdim aslında 4+6 gözüküyor ama bir arkadasim 6 haftalık demişti bir hafta fazla söyleniyormuş ondan kafam karıştı doktora gidince daha net öğreniriz insaallah

Aynen öyle bu kadar çabanın sonucunda tekmiş iki taneymiş önemli değil. Hayırla sağlıkla gelsinler yeter benim uygulamalarda aynı çıktı ama işte ultrason önden götürüyor o da normalmiş zaten

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza çok bekledik bu anları sizin kaç haftalık oldu ?

Yaa masaallah kalp atışı duydunuzmu peki ?
Evet duyduk çok şükür ama ben nefes aldıkça kalp atışı kalp atışı kesildi biraz zorlandık bir kaç kere denedk doktor nefesini tut dedi ama tutamadım bir türlü sonra da olsun tadını çıkar sonuçta duyduk dedi hatta ekranda o pır pır edişini de gördük millet kalp atışında ağlar ben güldüm resmen

Masaallah ne güzel daim olsun kalp atışı duymadan tam anlayamayacagiz galiba hala inanamiyorum ben...evet evet ağlarız diye düşünüyorum en çokta eşimin tepkisini merak ediyorum

Benim 10. Gün 451 di doktorum büyük ihtimal ikiz dedi ikiz kese gözüktü canım sadece biri diğerinden ufaktı ya gelişir ya gelişmez dedi snnde değerin yüksek ikiz olabilir
Hayırlısı olsun canim doktorda öyle dedi haftaya kese için gittiğimizde öğreneceğiz insallah...ikiz istiyormuydun nasıl hissediyorsun ?

Yaa ne güzel sizinde ikiz olma ihtimalimi var
İki embriyo transfer edildi

Hayırlısı görürsun insalah..bu defa kalp atışı için zaman geçmiyor ..

Yine bitmicekki
Kalbi attı ama ya durursa
Sağlıklı gelişecek mi
2li test sonucu ne çıkacak
3lü test sonucunu ne çıkacak
Ömür boyu kaygımız bitmeyecek
Ana rahmine düştü bir kere

İ
Hayırlısı olsun canim doktorda öyle dedi haftaya kese için gittiğimizde öğreneceğiz insallah...ikiz istiyormuydun nasıl hissediyorsun ?
Ben hep isyordum embriyoloğmda şans daha yükselir 2 tane transfer edelim ddi bende hemen olur ddm öncelikle hayırlısı olsun tekde olsa çiftte olsa sağlık olsun evladıma kavuşayım yeter ama inşallah ikiz devam eder

Hakkınızda en hayırlısı olsun umarım gönlüne göre olur sagliklica büyür bebişlerin

Aynen öyle ..hepsini inşallah atlatiriz ve sağlıkla kucağınıza alıp buyuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…