2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi yapabileceğim başka bişey yok mu kızlar

Kizlar bugün yeniden test yaptım ..transferimin 17. Kan tahlilim 7546 çıktı..yarın kese randevum var..bu değerle çıkması gerekiyor demi..ve yükseliş iki katından fazla çıkmış sorun olmuyor değil mj ..4+5 günlük bugün

Kizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi
Geçmiş olsun canım. Ben normalde boğaz ağrısı için bal yerim üzerine su içmem. Ya da adaçayı ile gargara yaparım. Birkaç seferde faydasını gösterir. Dene istersen

Canım değerin gayet güzel kese görünür tabi inşaallah

4+5 i son adet tarihine göre hesapladın dimi canım. Kese randevun ne zamandı

Geçmiş olsun canım. Ben normalde boğaz ağrısı için bal yerim üzerine su içmem. Ya da adaçayı ile gargara yaparım. Birkaç seferde faydasını gösterir. Dene istersen
Teşekkür ederim canım adaçayı gargara yaparken yutarsam diye korkuyorum bişey olur adaçayı biraz tehlikeli bı bitki

Kızlar telefonunuza indirdiğiniz bir uygulama var mı bebek gelişimiyle ilgili
Happy mom ve Hamilelik+ indirdim canım ben
Kese görünür canım ben de bugün maşallah alttan muayne ile gördüm 5+0 muhtemelen üstten de görünürmüş. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin

Değerin çok güzel maşallah kaç ekimde transfer olmustun

Happy mom ve Hamilelik+ indirdim canım ben

Kese görünür canım ben de bugün maşallah alttan muayne ile gördüm 5+0 muhtemelen üstten de görünürmüş. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canımbu arada neye göre hesapladı gebelik haftasıni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…