2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa ikisi de mi tuttu maşaallah doktor benim yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi. İnşaallah senin de geçer bir an önce

Vay be bişeye daha hayret ettim ne enteresan şu insan vucudu
Ya ben dün şöyle bişey okudum...
Tutunma esnasında eahımden saf su gelıyormus az mıktarda.
Bunun sebebi de tutunma esnasında rahımın mikrop kapma olasılıgınaa karsı rahım bu sıvı ıle kendini temizliyormuş. Cok ilginc yanı.

Benimde sag ve sol tarafda irili ufakli kistler olusmus doktor bi sorun tesgil etmez tup bebek tedavilerinde olabiliyor dedi

Be bendede kasik agrisi cok

Benimde sag ve sol tarafda irili ufakli kistler olusmus doktor bi sorun tesgil etmez tup bebek tedavilerinde olabiliyor dedi
Bendede olmuş canım doktorum kendi yok olucak dedi ama 1 ayı bulur ddi ağrıları çekecez artık inşallah daha kısa sürede kistlerden kurtuluruz bebişlerimiz sağlıkla ilerler canım

İdrara sıkışık olarak karından baktı gayet netti herşey seninki bence bir hafta sonra daha net olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bendede olmuş canım doktorum kendi yok olucak dedi ama 1 ayı bulur ddi ağrıları çekecez artık inşallah daha kısa sürede kistlerden kurtuluruz bebişlerimiz sağlıkla ilerler canım
Sizin kactane olusmus benim baya sagda solda toplam 5 6 tane falan agri ondanmi oluyormus ben doktora sormayi unuttum da cuma gidicem ozaman sorucam insallah gecer ya beni biraz endiselendirdi cunku

Taze transfer olan canım arkadaşlarım kaç yumoşunuz toplandı acaba? Çok yumoş toplanınca taze transfer yapılmıyormuş, doğru mu? V vera_61
Cok toplanincayla alakasi yok bence sizin rahiminizle alakali tase yapip kalani dondiruyorlar benim 9 toplanmisti henuz kaci dollenecegi belli olmadan doktorum taze tranafer yapicam dedi ama sonunda 9 dan 2 tane 5.gune gitti oda transfer edildi biri tuttu ozaman bana doktorum rahimin suan cok iyi durumda tam saldirmalik demisti ve 5.gun taze transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…