-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.721
Yaa ikisi de mi tuttuKızlar benm durumum tuhaflaştı size danışayım benm betam 10.gün 451 12.gün 1088 14.gün 2457 16.gün yani bugün 5754 tabi değerler böyle olunca doktorum ikiz oldğunu anladı değerlerden bugün gittim vajen olarak keseler minicik gözüktü. Ama bende aşırı kasık ağrısı var sıvı birikimi olmuş o yapıyormuş sıvının geçmesi 1 ayı bulur dedi doktor ayrıca opudan kalan yumurtalar kocaman olmuş kendi yok olucak dedi başına böyle bşy gelen var mı yada duydunuz mu hiç
Ben de şunu merak ediyorum doktora sormayı unuttumDoktorunuzu dinleyin sonucta uygun gormese yapmaz benimde taze transfer ama 5.gun emriyosu 2 tane kondu 1 ri tuttu
İnşallah kuzum sağolYaa ikisi de mi tuttumaşaallah doktor benim yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi. İnşaallah senin de geçer bir an önce
Ben de taze transfer oldum aslında ama acaba toplanan yumurta sayısı ile mi ilgiliİnşallah kuzum sağolDoktora sormayı unuttum ama taze transferden ötürü böyle oldu galiba benim anladığım
Ben doktora sordum o vücut tarafından emiliyormuşBen de şunu merak ediyorum doktora sormayı unuttum
O tutmayan noluyor vucuttan atılıyor mu kanamayla falan
Olabilir canımBen de taze transfer oldum aslında ama acaba toplanan yumurta sayısı ile mi ilgili
Tesekkürler balım. Rabbım senı de sag salım yavruna kavustursun insallahHakkında hayırlısı olsun canım inşaallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın
Amin ecmain kuzumTesekkürler balım. Rabbım senı de sag salım yavruna kavustursun insallah
Ben doktora sordum o vücut tarafından emiliyormuş
Ya ben dün şöyle bişey okudum...Vay be bişeye daha hayret ettim ne enteresan şu insan vucudu
Bende hic sormadim ama benim hic kanamam olmadi transferden beri nokta kadar oldugu icin muhtemelen vucut imha ediyordur heraldeBen de şunu merak ediyorum doktora sormayı unuttum
O tutmayan noluyor vucuttan atılıyor mu kanamayla falan
Benimde sag ve sol tarafda irili ufakli kistler olusmus doktor bi sorun tesgil etmez tup bebek tedavilerinde olabiliyor dediKızlar benm durumum tuhaflaştı size danışayım benm betam 10.gün 451 12.gün 1088 14.gün 2457 16.gün yani bugün 5754 tabi değerler böyle olunca doktorum ikiz oldğunu anladı değerlerden bugün gittim vajen olarak keseler minicik gözüktü. Ama bende aşırı kasık ağrısı var sıvı birikimi olmuş o yapıyormuş sıvının geçmesi 1 ayı bulur dedi doktor ayrıca opudan kalan yumurtalar kocaman olmuş kendi yok olucak dedi başına böyle bşy gelen var mı yada duydunuz mu hiç
Be bendede kasik agrisi cokKızlar benm durumum tuhaflaştı size danışayım benm betam 10.gün 451 12.gün 1088 14.gün 2457 16.gün yani bugün 5754 tabi değerler böyle olunca doktorum ikiz oldğunu anladı değerlerden bugün gittim vajen olarak keseler minicik gözüktü. Ama bende aşırı kasık ağrısı var sıvı birikimi olmuş o yapıyormuş sıvının geçmesi 1 ayı bulur dedi doktor ayrıca opudan kalan yumurtalar kocaman olmuş kendi yok olucak dedi başına böyle bşy gelen var mı yada duydunuz mu hiç
Bendede olmuş canım doktorum kendi yok olucak dedi ama 1 ayı bulur ddi ağrıları çekecez artık inşallah daha kısa sürede kistlerden kurtuluruz bebişlerimiz sağlıkla ilerler canımBenimde sag ve sol tarafda irili ufakli kistler olusmus doktor bi sorun tesgil etmez tup bebek tedavilerinde olabiliyor dedi
İdrara sıkışık olarak karından baktı gayet netti herşey seninki bence bir hafta sonra daha net olur diye düşünüyorumMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenim de 7 Ekim'di transferim 5. gün embriyosuydu keseyi geçen hafta gördük çok şükür henüz kalp atışı için gitmedim acaba duyulur mu
Sizin kactane olusmus benim baya sagda solda toplam 5 6 tane falan agri ondanmi oluyormus ben doktora sormayi unuttum da cuma gidicem ozaman sorucam insallah gecer ya beni biraz endiselendirdi cunkuBendede olmuş canım doktorum kendi yok olucak dedi ama 1 ayı bulur ddi ağrıları çekecez artık inşallah daha kısa sürede kistlerden kurtuluruz bebişlerimiz sağlıkla ilerler canım
Cok toplanincayla alakasi yok bence sizin rahiminizle alakali tase yapip kalani dondiruyorlar benim 9 toplanmisti henuz kaci dollenecegi belli olmadan doktorum taze tranafer yapicam dedi ama sonunda 9 dan 2 tane 5.gune gitti oda transfer edildi biri tuttu ozaman bana doktorum rahimin suan cok iyi durumda tam saldirmalik demisti ve 5.gun taze transfer oldum