2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah cnm özele mi gittin gitiysen muane ücreti nedir
Özele gitmedim canım devletteki doktorum çağırdı ben de şaşırdım. Özele bu hafta giderim nasipse inşallah mutlulukla gitmek nasip olsun özel hastaneye 500e yakın ödeniyodu en son
Maşallah ...darısı kalp atışına olsun..daha geçmiş msj Lara bakiyordum 😊
Amin canım inşallah sağlıkla duyalım hepimiz 🤲

Özele gitmedim canım devletteki doktorum çağırdı ben de şaşırdım. Özele bu hafta giderim nasipse inşallah mutlulukla gitmek nasip olsun özel hastaneye 500e yakın ödeniyodu en son

Kız okadat devlette arıyorum randavu yok benim anlamadığım bu devlet kime randavu veriyor diş için bakarım yok kadın hastalıkları için bakarım yok çocuk için bakarım yok 😡 anlamadım gitti

Kız okadat devlette arıyorum randavu yok benim anlamadığım bu devlet kime randavu veriyor diş için bakarım yok kadın hastalıkları için bakarım yok çocuk için bakarım yok 😡 anlamadım gitti
Randevu almadan giriyorum balım ben oranın tüp bebek hastasıyım ya ondan dolayı. Ama doğru girerken soruyolar tüp bebek hastası olmayana randevu ne zaman bulursan diyolar zor yani bulmak

Randevu almadan giriyorum balım ben oranın tüp bebek hastasıyım ya ondan dolayı. Ama doğru girerken soruyolar tüp bebek hastası olmayana randevu ne zaman bulursan diyolar zor yani bulmak
Yok senin için demedim kuzu bu devlet iyice cıvıttı her konuda özele gitmek zorunda kalıyorum 😡peki bunlar kime bakiyor

Medinova 680 TL olmuş
Özel muayenesi olan doktor araştırdın mı aklında var mı biri

Teşekkür ederim canım adaçayı gargara yaparken yutarsam diye korkuyorum bişey olur adaçayı biraz tehlikeli bı bitki😔
Yani kaçsa kaçsa bir iki damla kaçar ondan bir şey olmaz korkma ben de trnsferden sonra grip oldum yaptım gargara bir şey olmadı ama yine de istemiyorsan bal ye ondan bir şey olmaz

X