- 22 Şubat 2023
- 9.659
- 10.730
- 37
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.741
Anladım kuzum sağol. Bazılarında 15-20 yumoş oluyormuş sanırım. O gibi durumlarda sanki yaptırmayın gibi okumuştum ama zaten dediğin gibi doktor da yönlendiriyordur mutlaka. Darısı bana inşallahCok toplanincayla alakasi yok bence sizin rahiminizle alakali tase yapip kalani dondiruyorlar benim 9 toplanmisti henuz kaci dollenecegi belli olmadan doktorum taze tranafer yapicam dedi ama sonunda 9 dan 2 tane 5.gune gitti oda transfer edildi biri tuttu ozaman bana doktorum rahimin suan cok iyi durumda tam saldirmalik demisti ve 5.gun taze transfer oldum
Randevum pazartesi zaten bakalım hayırlısı Rabb'im bizede nasip etsinİdrara sıkışık olarak karından baktı gayet netti herşey seninki bence bir hafta sonra daha net olur diye düşünüyorum
Merhaba canım Rabbim yolunu hayırlı ve kolay eylesin öncelikle valla doktorun senin için en uygun kararı verir benimde taze transferdi fakat 5. Gün embriyosuydu.Merhaba Kızlar kasım topiğinden geliyorum pozitif sonuç almış herkesi tebrik ederimistediği sonucu alamayan herkes içinde dua ediyorum umarım tez zamanda pozitif haberler alır herkes ben size bişey sorucam pazartesi Opu oldum 14 yumurta toplandı zor geçti ilaçlarla biraz iyiyim ama arada hafif ağrılarım ve gaz sancılarım var. Yarın taze transfere çağırıldım 3. Gün Embriyosu burada bu şekilde transfer olmuş pozitif sonuç alan varmı tam iyileşmeden taze transfer mantıklı mı yada kabul etmeyip dondurmalı mıyım
Merhabalar canım benim 13 yumurtam toplandı ve Taze transfer oldum onu doktorumada sormuştum oda öyle demişti çok yumurta toplanınca Taze transfer yapılmazmis benim için uygun görmüştü
canim pcossan asla taze transfer yapmiyor doktorlar benden 23 tane toplanmistim 2 ay rahim dinlendirme ve yumurtlama baskilama tedavisi olmustu buda basari sansini arttircak dedi doktorum oylede oldu❤
Canım senın 2. Adetın gecıkmışmuydı opudan sonracanim pcossan asla taze transfer yapmiyor doktorlar benden 23 tane toplanmistim 2 ay rahim dinlendirme ve yumurtlama baskilama tedavisi olmustu buda basari sansini arttircak dedi doktorum oylede oldu❤
Benim ilk 16 yumurta vardı 10 tane toplandı bu kist olanlar geride kalanlar sanırım büyümeye devam etmişler ama kendi sönüp yok olcak dedi doktorum endişelenme canım. sorun olurmu ddm doktorum olmaz dedi bende tam anlamadım vallaSizin kactane olusmus benim baya sagda solda toplam 5 6 tane falan agri ondanmi oluyormus ben doktora sormayi unuttum da cuma gidicem ozaman sorucam insallah gecer ya beni biraz endiselendirdi cunku
Benim 9 yumurta vardi be hepsi topladi sanirim sonradan kullandigimiz ilaclardan oldu rabbim beneklerimizi korusunBenim ilk 16 yumurta vardı 10 tane toplandı bu kist olanlar geride kalanlar sanırım büyümeye devam etmişler ama kendi sönüp yok olcak dedi doktorum endişelenme canım. sorun olurmu ddm doktorum olmaz dedi bende tam anlamadım valla
Canım onun çok yumurta toplanmasıyla pek ilgisi yok aslında. Önemli olan rahim hazır mı değil mi. Benim 9 yumurtam toplandı 3. Gün emb ile taze transfer yapıldı diğerleri döllenmedi
Döllenmeme.sebebi ne dediler ..Canım onun çok yumurta toplanmasıyla pek ilgisi yok aslında. Önemli olan rahim hazır mı değil mi. Benim 9 yumurtam toplandı 3. Gün emb ile taze transfer yapıldı diğerleri döllenmedi
Negatif gördü maalesefTiniminimavihanim canım ne yaptın gebelık oluştumu
Onunla ilgili bir açıklama yapılmadı ama döllenmemede %80 yumurtanın kalitesi etkili. Ben bir sene için de çok hızlı bir amh düşüklüğü yaşadım demekki o arada kalite de bozuldu. İlk opum geçen sene aralıkta olmuştu. Amh 1.12 idi 8 yumurtanın dördü döllendi hem de beşinci güne gitti. İkinci opu temmuzda oldu amh 0.3e düşmüş 5 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Üçüncü opu da ekimde oldu işte aynı amh değeriyle 9 yumurta toplandı ikisi döllendi sadeceDöllenmeme.sebebi ne dediler ..
Anladım canım..şükür ki tutunmuş..sağlıkla kucağına alirisn inşallahOnunla ilgili bir açıklama yapılmadı ama döllenmemede %80 yumurtanın kalitesi etkili. Ben bir sene için de çok hızlı bir amh düşüklüğü yaşadım demekki o arada kalite de bozuldu. İlk opum geçen sene aralıkta olmuştu. Amh 1.12 idi 8 yumurtanın dördü döllendi hem de beşinci güne gitti. İkinci opu temmuzda oldu amh 0.3e düşmüş 5 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Üçüncü opu da ekimde oldu işte aynı amh değeriyle 9 yumurta toplandı ikisi döllendi sadece
Amin canım hepimiz inşaallahAnladım canım..şükür ki tutunmuş..sağlıkla kucağına alirisn inşallah
Anladım kuzumCanım onun çok yumurta toplanmasıyla pek ilgisi yok aslında. Önemli olan rahim hazır mı değil mi. Benim 9 yumurtam toplandı 3. Gün emb ile taze transfer yapıldı diğerleri döllenmedi
Bende herhangi bir değişiklik yok..normal hayatımdan tek farkım göğsümun biraz sis olması ve dudaklarimin biraz kuruması..Kızlar ilaçlardan mi bilmiyorum benim yüzüm çok kurudu ve dökülme yani soylmalar oluyor sizde de bi farklılık var mı