- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.781
Çok teşekkür ederim balımGözün aydın canımbu arada neye göre hesapladı gebelik haftasıni
Nar biraz tehlikeli görünüyor ..en azından gebelikten belli bir zaman geçmesi gerekiyor tüketmek içinNar ve portakal suyu karıştırıp iç süper iyi geliyor boğaza
Benim de 5 ekim evet şuan 5+1 canım4 Ekim'de adet tarihi..evet yanlış hesaplamisim 5+1 oluyor bugün..haftalık değil aya gire gitmişim ..
Benim de 5 ekim evet şuan 5+1 canım
Bugün gördüm çok şükür yazdım ya biraz önce canımSizin kese randevunuz ne zaman ..
Dudak kuruluğu da var ama yüzüm çok soyuluyor ya internetten baktım progestron değeri yükselince olabilirmis yani ama yinede emin olamadimBende herhangi bir değişiklik yok..normal hayatımdan tek farkım göğsümun biraz sis olması ve dudaklarimin biraz kuruması..
Maşallah sağlıkla tamamlansın inşallahAdet tarihine göre 5 haftaligim embriyo transferi tarihine göre 5+1 im
Canım kalp atışını ne zaman duyucan hayırlısıylaBugün gördüm çok şükür yazdım ya biraz önce canım
10 gün sonra gel dedi canım inşallah duyarız sağlıklaCanım kalp atışını ne zaman duyucan hayırlısıyla
İnşallah cnm özele mi gittin gitiysen muane ücreti nedir10 gün sonra gel dedi canım inşallah duyarız sağlıkla
Maşallah ...darısı kalp atışına olsun..daha geçmiş msj Lara bakiyordumBugün gördüm çok şükür yazdım ya biraz önce canım
aynıymışBenimde 4 Ekim adet transfer 23 ekim
Özele gitmedim canım devletteki doktorum çağırdı ben de şaşırdım. Özele bu hafta giderim nasipse inşallah mutlulukla gitmek nasip olsun özel hastaneye 500e yakın ödeniyodu en sonİnşallah cnm özele mi gittin gitiysen muane ücreti nedir
Amin canım inşallah sağlıkla duyalım hepimizMaşallah ...darısı kalp atışına olsun..daha geçmiş msj Lara bakiyordum
Kız okadat devlette arıyorum randavu yok benim anlamadığım bu devlet kime randavu veriyor diş için bakarım yok kadın hastalıkları için bakarım yok çocuk için bakarım yokÖzele gitmedim canım devletteki doktorum çağırdı ben de şaşırdım. Özele bu hafta giderim nasipse inşallah mutlulukla gitmek nasip olsun özel hastaneye 500e yakın ödeniyodu en son
Amin canım inşallah sağlıkla duyalım hepimiz
Randevu almadan giriyorum balım ben oranın tüp bebek hastasıyım ya ondan dolayı. Ama doğru girerken soruyolar tüp bebek hastası olmayana randevu ne zaman bulursan diyolar zor yani bulmakKız okadat devlette arıyorum randavu yok benim anlamadığım bu devlet kime randavu veriyor diş için bakarım yok kadın hastalıkları için bakarım yok çocuk için bakarım yokanlamadım gitti
Yok senin için demedim kuzu bu devlet iyice cıvıttı her konuda özele gitmek zorunda kalıyorumRandevu almadan giriyorum balım ben oranın tüp bebek hastasıyım ya ondan dolayı. Ama doğru girerken soruyolar tüp bebek hastası olmayana randevu ne zaman bulursan diyolar zor yani bulmak
Medinova 680 TL olmuşÖzele gitmedim canım devletteki doktorum çağırdı ben de şaşırdım. Özele bu hafta giderim nasipse inşallah mutlulukla gitmek nasip olsun özel hastaneye 500e yakın ödeniyodu en son
Amin canım inşallah sağlıkla duyalım hepimiz
Benim doktorum livada canım çok memnunum Gülsün Öztürk SütçüMedinova 680 TL olmuş
Özel muayenesi olan doktor araştırdın mı aklında var mı biri
Haklısın canım özeller ateş pahası şuanYok senin için demedim kuzu bu devlet iyice cıvıttı her konuda özele gitmek zorunda kalıyorumpeki bunlar kime bakiyor
Yani kaçsa kaçsa bir iki damla kaçar ondan bir şey olmaz korkma ben de trnsferden sonra grip oldum yaptım gargara bir şey olmadı ama yine de istemiyorsan bal ye ondan bir şey olmazTeşekkür ederim canım adaçayı gargara yaparken yutarsam diye korkuyorum bişey olur adaçayı biraz tehlikeli bı bitki