-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.801
Ben üç dört günde bir nar yiyorum internette de faydalı yazıyorNar biraz tehlikeli görünüyor ..en azından gebelikten belli bir zaman geçmesi gerekiyor tüketmek için
Benim doktorum livada canım çok memnunum Gülsün Öztürk Sütçü
Haklısın canım özeller ateş pahası şuan
Ben üç dört günde bir nar yiyorum internette de faydalı yazıyor
Evet canım ona da gittim o da çok iyi biz Gülsün hanımla aileden biri gibi olduk artıkOnu da deneyim bari
Medinovadaki Burcu Bıçakçı da çok tatlı
Yani genelde son adetin ilk günü baz alınır ama geç yumurtlamada nasıl olur bilemiyorum. Benim son adet 22 eylül ama transfer 10 ekim. Doktor direkt adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi. Bence senin de aynıdır çünkü doğal yolla gebe kalanların da aynu şekilde hesaplanıyor sonuçta onların ne zaman yumurtladığı bilinmiyorSelam kızlar. Bisey sorcam
Ben 23 eylülde adet oldum. Gec yumurtlamisim Transferim te 21 ekimde yapıldı. Son adet tarihine göre gebelik hesaplayinca fazla çıkıyor hafta. Henüz doktora gitmedim 19 unda gideceğim. Adet tarihim mi revize edilecek acaba?
Düzeltilmiş adet tarihi olacak canım. Transfer gününe göre hesaplayacaksın çünkü öbür türlü çok ileride gibi gözüküyoSelam kızlar. Bisey sorcam
Ben 23 eylülde adet oldum. Gec yumurtlamisim Transferim te 21 ekimde yapıldı. Son adet tarihine göre gebelik hesaplayinca fazla çıkıyor hafta. Henüz doktora gitmedim 19 unda gideceğim. Adet tarihim mi revize edilecek acaba?
Düzeltmiş adet tarihine göre okur diye tahmin ediyorum. Diğer türlü test yaptığım gün zaten 6 haftalık görünürdu. Ama test günü 4 haftalık aslindaYani genelde son adetin ilk günü baz alınır ama geç yumurtlamada nasıl olur bilemiyorum. Benim son adet 22 eylül ama transfer 10 ekim. Doktor direkt adet tarihine göre hesaplıyoruz dedi. Bence senin de aynıdır çünkü doğal yolla gebe kalanların da aynu şekilde hesaplanıyor sonuçta onların ne zaman yumurtladığı bilinmiyor
Evet ben de öyle düşünüyorum ama bu keseye göre belli olacak sanırım.Düzeltilmiş adet tarihi olacak canım. Transfer gününe göre hesaplayacaksın çünkü öbür türlü çok ileride gibi gözüküyo
Düzeltilmiş adet tarihi ne ben ilk defa duydumDüzeltmiş adet tarihine göre okur diye tahmin ediyorum. Diğer türlü test yaptığım gün zaten 6 haftalık görünürdu. Ama test günü 4 haftalık aslinda
Evet ben de öyle düşünüyorum ama bu keseye göre belli olacak sanırım.
Canım çok geçmiş olsun bir sıkıntı olmaz inşaallah kendine dikkat etKizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..
İnşallah ..Canım çok geçmiş olsun bir sıkıntı olmaz inşaallah kendine dikkat et
Benim gibi geç yumurtlayanlar, geç döllenme olanlar için haftaları kolay takip etmek adına yapılıyor ama nasıl yapılıyor onu ben de bilmiyorumDüzeltilmiş adet tarihi ne ben ilk defa duydum
Hiç olmadı canımKızlar transferin kacıncı günu ilişkiye girdiniz?
Geçmiş olsun canım tuzlu su ile gargara yap ve sirkeli su ile aynı şekilde toparlıyor hemen test edildiKizlarr yaaa ben faranjit olmuşum yutkunurken boğazım yemek borum hep ağrıyor doktor sadece su iç dedi
Hiçbir günü. Opudan dört beş gün önce bıraktık. Doktor hala tamam demediKızlar transferin kacıncı günu ilişkiye girdiniz?
Canım çok geçmiş olsun bebeğin Allaha emanet olsun. Yat dinlen kıpırdama. Kan sulandırıcı ne kullanıyosun bildiğim kadarıyla asprin kesilip iğneye devam ediliyo doktorun bişey dedi mi bu konudaKizlar yarın kese randevum vardı ..ama 2saat önce kanamam başladı..proluton Depot vurup hemen doktora geldim..kese yerinde çok şükür...ama düşük tehliken var dedi..ve sancım hala dewam ediyor ..
Sağol canım..oksapar ve apsirin 3 gün kes dedi..sonra tekrar dewam edersin ..Canım çok geçmiş olsun bebeğin Allaha emanet olsun. Yat dinlen kıpırdama. Kan sulandırıcı ne kullanıyosun bildiğim kadarıyla asprin kesilip iğneye devam ediliyo doktorun bişey dedi mi bu konuda