2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Cok toplanincayla alakasi yok bence sizin rahiminizle alakali tase yapip kalani dondiruyorlar benim 9 toplanmisti henuz kaci dollenecegi belli olmadan doktorum taze tranafer yapicam dedi ama sonunda 9 dan 2 tane 5.gune gitti oda transfer edildi biri tuttu ozaman bana doktorum rahimin suan cok iyi durumda tam saldirmalik demisti ve 5.gun taze transfer oldum
Anladım kuzum sağol. Bazılarında 15-20 yumoş oluyormuş sanırım. O gibi durumlarda sanki yaptırmayın gibi okumuştum ama zaten dediğin gibi doktor da yönlendiriyordur mutlaka. Darısı bana inşallah 😍 ben de taze olmak istiyorum hayırlısıyla

Merhaba Kızlar kasım topiğinden geliyorum pozitif sonuç almış herkesi tebrik ederim 🩷🙏🏻 istediği sonucu alamayan herkes içinde dua ediyorum umarım tez zamanda pozitif haberler alır herkes 🫶🏻 ben size bişey sorucam pazartesi Opu oldum 14 yumurta toplandı zor geçti ilaçlarla biraz iyiyim ama arada hafif ağrılarım ve gaz sancılarım var. Yarın taze transfere çağırıldım 3. Gün Embriyosu burada bu şekilde transfer olmuş pozitif sonuç alan varmı tam iyileşmeden taze transfer mantıklı mı yada kabul etmeyip dondurmalı mıyım 😟😟
Merhaba canım Rabbim yolunu hayırlı ve kolay eylesin öncelikle valla doktorun senin için en uygun kararı verir benimde taze transferdi fakat 5. Gün embriyosuydu.

Taze transfer olan canım arkadaşlarım 🥰 kaç yumoşunuz toplandı acaba? Çok yumoş toplanınca taze transfer yapılmıyormuş, doğru mu? V vera_61
Merhabalar canım benim 13 yumurtam toplandı ve Taze transfer oldum onu doktorumada sormuştum oda öyle demişti çok yumurta toplanınca Taze transfer yapılmazmis benim için uygun görmüştü

Taze transfer olan canım arkadaşlarım 🥰 kaç yumoşunuz toplandı acaba? Çok yumoş toplanınca taze transfer yapılmıyormuş, doğru mu? V vera_61
canim pcossan asla taze transfer yapmiyor doktorlar benden 23 tane toplanmistim 2 ay rahim dinlendirme ve yumurtlama baskilama tedavisi olmustu buda basari sansini arttircak dedi doktorum oylede oldu❤

Sizin kactane olusmus benim baya sagda solda toplam 5 6 tane falan agri ondanmi oluyormus ben doktora sormayi unuttum da cuma gidicem ozaman sorucam insallah gecer ya beni biraz endiselendirdi cunku
Benim ilk 16 yumurta vardı 10 tane toplandı bu kist olanlar geride kalanlar sanırım büyümeye devam etmişler ama kendi sönüp yok olcak dedi doktorum endişelenme canım. sorun olurmu ddm doktorum olmaz dedi bende tam anlamadım valla 🤷🏼‍♀️

Benim ilk 16 yumurta vardı 10 tane toplandı bu kist olanlar geride kalanlar sanırım büyümeye devam etmişler ama kendi sönüp yok olcak dedi doktorum endişelenme canım. sorun olurmu ddm doktorum olmaz dedi bende tam anlamadım valla 🤷🏼‍♀️
Benim 9 yumurta vardi be hepsi topladi sanirim sonradan kullandigimiz ilaclardan oldu rabbim beneklerimizi korusun

Canım onun çok yumurta toplanmasıyla pek ilgisi yok aslında. Önemli olan rahim hazır mı değil mi. Benim 9 yumurtam toplandı 3. Gün emb ile taze transfer yapıldı diğerleri döllenmedi

Döllenmeme.sebebi ne dediler ..
Onunla ilgili bir açıklama yapılmadı ama döllenmemede %80 yumurtanın kalitesi etkili. Ben bir sene için de çok hızlı bir amh düşüklüğü yaşadım demekki o arada kalite de bozuldu. İlk opum geçen sene aralıkta olmuştu. Amh 1.12 idi 8 yumurtanın dördü döllendi hem de beşinci güne gitti. İkinci opu temmuzda oldu amh 0.3e düşmüş 5 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Üçüncü opu da ekimde oldu işte aynı amh değeriyle 9 yumurta toplandı ikisi döllendi sadece

Onunla ilgili bir açıklama yapılmadı ama döllenmemede %80 yumurtanın kalitesi etkili. Ben bir sene için de çok hızlı bir amh düşüklüğü yaşadım demekki o arada kalite de bozuldu. İlk opum geçen sene aralıkta olmuştu. Amh 1.12 idi 8 yumurtanın dördü döllendi hem de beşinci güne gitti. İkinci opu temmuzda oldu amh 0.3e düşmüş 5 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Üçüncü opu da ekimde oldu işte aynı amh değeriyle 9 yumurta toplandı ikisi döllendi sadece
Anladım canım..şükür ki tutunmuş..sağlıkla kucağına alirisn inşallah 🤲🙏

Canım onun çok yumurta toplanmasıyla pek ilgisi yok aslında. Önemli olan rahim hazır mı değil mi. Benim 9 yumurtam toplandı 3. Gün emb ile taze transfer yapıldı diğerleri döllenmedi
Anladım kuzum 🥰 sağol. Aklıma takıldı da. inşallah benim de rahimciğim hazır olurda taze transferle bir an önce bebişime kavuşurum. Adet bekliyorum bu hafta. Geldiği gibi gieceğim doktora.

X