2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa balım benim bi kaybım var ya beta artışında çok stresli oluyorum. Negatif hiçbi düşünceye girmek istemedim telefondan uzaklaştım beta takibim bitmiş oldu öyle geldim stres yapmaktan korktum 🥰
Ayy iyi başka bir şey olmasın da 🥰 iyi yapmışsın böyle devam et stresten uzak durmaya ama burdan gitmeden 🤩

Ayy iyi başka bir şey olmasın da 🥰 iyi yapmışsın böyle devam et stresten uzak durmaya ama burdan gitmeden 🤩
Yaaa canımsınn 😍😍 Gittim ama uzaktan okudum ayrı duramadım 😂😂 Ya ben çok beyaz tenliyim ve oksapar resmen çürüttü derimi mor oldu artık ten rengim 😂 Eczaneye sordum hametol krem verdi nemlendiriciymiş vazelin gibi şeyler kullanma zararlı bunun zararı yok dedi günde iki kez çok az sürüyorum bişey olmaz heralde dimi eczane verdi sonuçta doktora sormayı unuttum. Senin nasıl morluk çok oluyo mu

Yaaa canımsınn 😍😍 Gittim ama uzaktan okudum ayrı duramadım 😂😂 Ya ben çok beyaz tenliyim ve oksapar resmen çürüttü derimi mor oldu artık ten rengim 😂 Eczaneye sordum hametol krem verdi nemlendiriciymiş vazelin gibi şeyler kullanma zararlı bunun zararı yok dedi günde iki kez çok az sürüyorum bişey olmaz heralde dimi eczane verdi sonuçta doktora sormayı unuttum. Senin nasıl morluk çok oluyo mu
Yaa benim morluk değil de yeşillik oluyor. Ben de yoruldum artık iğneden ama 10. haftaya kadar devam dedi doktor.

sev9 sev9 canım sağlıkla kucağına al inş.
Benim erken donemde kaybım 2.
2 transferde de pozıtıf sonuc aldım devam etmedi 3 kerede beta takibi yaptım 2.5 kat arttı.
Şimdi kendi doktorum dondurulmusun var diğer adetınle gel deneyelım dıyor. Kromozom testi yaptırmak istiyorum onun dediği de iki kardes aynı mı değil o yuzden denemem yonunde.
Ben 1bucuk ayda test cıksın sonra transfer asamasında embrıyolardan secılıyormus.
Bilemedim…
Var mıdır boyle baska da tecrubesı olanlar?
Embriolara da genetik tarama yaptırıyor ngs ve ya pgt genetik tarama sistemi..ama ngs de sonuç hemen çıkmıyor yaklaşık bir hafta sürüyor o zaman embriyoların çözdürülüp biyopsi alınıp tekrardan dondurulması gerekiyor bu da bu da embriyoların 2 defa çözülmesine sebep oluyor yani 2 çözümde Embrionun gelişimde durabilme ihtimali oluyor..ngs kapsamlı tarama oluyor..pgt aynı gün çıkıyor tekrar dondurulur mu bilmiyorum..pgt sadece 3 hastalığa bakılıyor ..
Sende de eşindim kromozom analizinde hiç sıkıntı çıkmazsa bile embriyolarda bazen sıkıntılar çıkabiliyor ...

sev9 sev9 canım sağlıkla kucağına al inş.
Benim erken donemde kaybım 2.
2 transferde de pozıtıf sonuc aldım devam etmedi 3 kerede beta takibi yaptım 2.5 kat arttı.
Şimdi kendi doktorum dondurulmusun var diğer adetınle gel deneyelım dıyor. Kromozom testi yaptırmak istiyorum onun dediği de iki kardes aynı mı değil o yuzden denemem yonunde.
Ben 1bucuk ayda test cıksın sonra transfer asamasında embrıyolardan secılıyormus.
Bilemedim…
Var mıdır boyle baska da tecrubesı olanlar?
Alttan muyane de sıkıntı olmuyor demi ..

Benim oksapar 9 ay devam inşallah 😅 O yeşillik sertleştiriyo da ondan zor giriyo iğne
Ben oksapar kullanmıyorum Allahtan 😅 prolutex sadece. Bu uygulama iğneleri renk renk oluyor ya ben kahverengi gibi olanı kullanıyordum. Eşim geçen bir medikalciden almış sarı iğne daha ince batırırken hiç acımıyor.

Ben oksapar kullanmıyorum Allahtan 😅 prolutex sadece. Bu uygulama iğneleri renk renk oluyor ya ben kahverengi gibi olanı kullanıyordum. Eşim geçen bir medikalciden almış sarı iğne daha ince batırırken hiç acımıyor.
No felan var mı iğnenin biz de alıcaz şimdi progestan için 😅

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah ❤️ Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu sonra eşime ve bana test yapıldı kromozom ve pıhtılaşma. Bende pıhtılaşma genlerinden bi kaçı heterezigot çıktı. Diğerleri normon gelince tekrar transfere gittik bendeki sorun pıhtılaşma gibi gözüküyor onun önlemini aldık Allaha emanet ettik 🤲 Senin ve eşinin testleri nasıl yapılmış mıydı daha önce
Yok canım yaptırmadık, bu hafta kan verıcez.
Iste sonuc cıkana kadar beklememiz daha mantıklı duruyor.

Embriolara da genetik tarama yaptırıyor ngs ve ya pgt genetik tarama sistemi..ama ngs de sonuç hemen çıkmıyor yaklaşık bir hafta sürüyor o zaman embriyoların çözdürülüp biyopsi alınıp tekrardan dondurulması gerekiyor bu da bu da embriyoların 2 defa çözülmesine sebep oluyor yani 2 çözümde Embrionun gelişimde durabilme ihtimali oluyor..ngs kapsamlı tarama oluyor..pgt aynı gün çıkıyor tekrar dondurulur mu bilmiyorum..pgt sadece 3 hastalığa bakılıyor ..
Sende de eşindim kromozom analizinde hiç sıkıntı çıkmazsa bile embriyolarda bazen sıkıntılar çıkabiliyor ...
Çok tesekkur ederım bılgılendırme ıcın. Cuma gunu embrıyolog ile de gorusecegız ama bana dedıklerı transferden once cozdurup bunu yaratan kromozom dızılımını hangı embrıyoda var yok bakıp onu transfer etmek.

Yok canım yaptırmadık, bu hafta kan verıcez.
Iste sonuc cıkana kadar beklememiz daha mantıklı duruyor.
Evet canım sonucunu al problemin ne olduğunu büyük ihtimalle göreceksin zaten. Yani en azından insan moral buluyor sorun yokmuş demek bile iyi gelebilir

Eklentiler

• IMG_20231108_130008.jpg
    IMG_20231108_130008.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20231108_125955.jpg
    IMG_20231108_125955.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 47
30g yazıyo bendeki de kahverengi 26g yazıyo onda da. Şimdi bu daha acısız balım tam da iğne alcakken iyi ki söyledin ya bu kahverengiden daha mı uzun yoksa daha mı küçük
Daha ince ve kısa. İğnenin girdiğini anlamıyorsun hiç. Birkaç tane denemelik al istersen kuzuö

X