- 6 Mart 2024
- 3.027
- 3.179
- 48
Tedavi gördüğünüz merkezden bilgi almalısınız heryerın fiyatı ayrı oluyorAyyy lütfen cevap verin embriyo genetik testi yaptıran varmı fiyatlar ne kadar güncel fiyat lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi gördüğünüz merkezden bilgi almalısınız heryerın fiyatı ayrı oluyorAyyy lütfen cevap verin embriyo genetik testi yaptıran varmı fiyatlar ne kadar güncel fiyat lütfen
Ben yaptırdım canım yurt dışında yaptırdım ama Türkiye de fiyatlar değişik. Ben Kıbrıs’ta her embriyo başına 350 Euro’ya yaptırdımAyyy lütfen cevap verin embriyo genetik testi yaptıran varmı fiyatlar ne kadar güncel fiyat lütfen
Kesinlikle öyleEvet ya en ihtiyacımız olan pozitif her anlamda
İki yere gidicem bursada ikamet ediyorum ama fiyatlar bu sene nasıl acaba hiç bilgi yok mart ayında rapor alıcam önden hazırlık için sordumTedavi gördüğünüz merkezden bilgi almalısınız heryerın fiyatı ayrı oluyor
Ne zaman yaptırdınız ya kusura bakmayın rahatsız ediyorum sonuçlar nasıl geldi umarım olumludurBen yaptırdım canım yurt dışında yaptırdım ama Türkiye de fiyatlar değişik. Ben Kıbrıs’ta her embriyo başına 350 Euro’ya yaptırdım
Embriyolar oluşuyor 5. Güne geliyor. O zaman çok hücreli oldugu için bi kaç hğcre alıyorlar biyopsi gibi düşün. Genetik embriyologlara gönderiyorlar. İnceliyorlar kromozom sayısını ve doğru yerdeler mi bakıyorlar. Sağlıklı olup olmadığını ona göre söylüyorlar.İki yere gidicem bursada ikamet ediyorum ama fiyatlar bu sene nasıl acaba hiç bilgi yok mart ayında rapor alıcam önden hazırlık için sordum
Ne zaman yaptırdınız ya kusura bakmayın rahatsız ediyorum sonuçlar nasıl geldi umarım olumludur
Embriyolar oluşuyor 5. Güne geliyor. O zaman çok hücreli oldugu için bi kaç hğcre alıyorlar biyopsi gibi düşün. Genetik embriyologlara gönderiyorlar. İnceliyorlar kromozom sayısını ve doğru yerdeler mi bakıyorlar. Sağlıklı olup olmadığını ona göre söylüyorlar.
Ben bi kere 2 gönderdim sağlıksızdı. Bi kere bir tane gönderdim sağlıksızdı. Bir kere 3 gönderdim sağlıksızdı. Bir kere 5 tane gönderdim bir tane sağlıklı geldi. Ama tutmadı. Bir kere de 10 tane gönderdim 5 sağlıklı geldi
Eşimin annesi eşiminde benimde piskolojimizi çok bozdu, eşim tekrar üzülmemi istemediğmden istemiyor birdaha denemeyiEşiniz annesine karşı sizi korumuyor mu
Varmıdır acaba progesteronu yüksek olup yinede transfer olanlar? Yeni konu nasıl açılır onuda bilmiyorumTrasnfer olabiliyorsunuz o değerle bi tık yüksek ama transfere engel değil. Progestan değeri 2.5 altı olursa trasnfer olunur ama üstü olursa olunmaz
Bana sadece ovitrelle verdi ya yaptım az önce onu da estrofem kullaniyorum bide ne verdiler ki oyleNasılsınız nasıl geçti bende kan verdim 0,1 çıkmış herşey yolunda bı dünya ilaç yazdı yarından itibaren basliyorum pazartesi son kontrol salı transfer inşallah
Bilemiyorum ki sizinki tazemiydi benimki dondurulmuş onun farkimi bilemiyorum evde değilim şimdi yazarım ama baya baya var yani 9 tane birde balık yağı ve Multi vitamin toplam 11 ilaç 9 taneden aklımda kalan enox iğne coraspin duphaston cycl prognova bı antibiyotik verdi günlük progesteron iceren bı iğne vs hangisini ne zaman alacağım şaşırdım hatta yarından itibaren başlanacak bı düzenleme yapıp ayarlayacagim saatlerini antibiyotik 3 tane ama gerisini test gününe kadar devam dediBana sadece ovitrelle verdi ya yaptım az önce onu da estrofem kullaniyorum bide ne verdiler ki oyle
Canım yazdım ya bana babamdan geçen babama babasından geçen kromozom sorunum var :) benle kardeşim mucizevi şekilde sağlıklı doğduk ama annemin 9 kürtajı var. Yıllar önce tüp bebek bu kadar bilinmiyordu annemde doğal yoldan hep kayıp verdi. Benim 1. Ve 5. Kromozomum yer değiştirmiş. Taşıyıcı translokasyonum var. Yani kendi sağlık problemlerim yok ama benden olacak çocukların çoğu engelli oluyor tüp bebek şart böyle hastalara. Sağlıksız evlat dünyaya getirmek çok çok zor. Hem anne baba için hemde çocuk için. Biz bilmeden tüp bebeğe Eşimdeki sıkıntıdan başladık ama iyi ki başlamışız. Her şerde hayır vardırTam olarak sorun neydi bizde dandy Walker sendromu denilen bir sorun çıktı bunun yüzünden iki bebeğimi kaybettim tüp bebek şart denildi embriyo genetik testleri çok pahalı sonuç sağlıklı çıkma ihtimali beni deli ediyor düşündükçe umarım sağlıklı bebişlere kavuşuruz kafamda deli sorular
Malesef canım. Olan bi kaç kişi var ama tutmamış asla. Konularda görmüştüm. Riske atma. Doktorun demek ki iyi biri riske atmamış. Çoğu doktor sırf para için bile riske atıyorVarmıdır acaba progesteronu yüksek olup yinede transfer olanlar? Yeni konu nasıl açılır onuda bilmiyorum
Umarım sonuçlar güzel gelir bizde de taşıyıcı hastalık var o yüzden embriyo genetik test olacak inşallah güzel geçer her şeyCanım yazdım ya bana babamdan geçen babama babasından geçen kromozom sorunum var :) benle kardeşim mucizevi şekilde sağlıklı doğduk ama annemin 9 kürtajı var. Yıllar önce tüp bebek bu kadar bilinmiyordu annemde doğal yoldan hep kayıp verdi. Benim 1. Ve 5. Kromozomum yer değiştirmiş. Taşıyıcı translokasyonum var. Yani kendi sağlık problemlerim yok ama benden olacak çocukların çoğu engelli oluyor tüp bebek şart böyle hastalara. Sağlıksız evlat dünyaya getirmek çok çok zor. Hem anne baba için hemde çocuk için. Biz bilmeden tüp bebeğe Eşimdeki sıkıntıdan başladık ama iyi ki başlamışız. Her şerde hayır vardır
Benimde dondurulmuş bana cumartesi günü makrofaj aşısı yapilacak merkeze onun için gidicem pazartesi transfer sonrasi birde intralipid serum takilacakBilemiyorum ki sizinki tazemiydi benimki dondurulmuş onun farkimi bilemiyorum evde değilim şimdi yazarım ama baya baya var yani 9 tane birde balık yağı ve Multi vitamin toplam 11 ilaç 9 taneden aklımda kalan enox iğne coraspin duphaston cycl prognova bı antibiyotik verdi günlük progesteron iceren bı iğne vs hangisini ne zaman alacağım şaşırdım hatta yarından itibaren başlanacak bı düzenleme yapıp ayarlayacagim saatlerini antibiyotik 3 tane ama gerisini test gününe kadar devam dedi
Rahim kalinliginiz ne kadar olmusBilemiyorum ki sizinki tazemiydi benimki dondurulmuş onun farkimi bilemiyorum evde değilim şimdi yazarım ama baya baya var yani 9 tane birde balık yağı ve Multi vitamin toplam 11 ilaç 9 taneden aklımda kalan enox iğne coraspin duphaston cycl prognova bı antibiyotik verdi günlük progesteron iceren bı iğne vs hangisini ne zaman alacağım şaşırdım hatta yarından itibaren başlanacak bı düzenleme yapıp ayarlayacagim saatlerini antibiyotik 3 tane ama gerisini test gününe kadar devam dedi
Evet orası öyle ama umudumu kaybettim artık çünki her defasında bi aksilik çıkıyor ve aile baskısında çok yoruldum yıprandım, gücüm yok bir ay daha yeniden tedaviye başlamaya 2 yıldır aralıksız ilaç ve iğne kullanıyorum aradaki ameliyatlarda çabası, tekrar elim boş döncem belçikaya, piskolojim çok bozuldu artık ne eşimi nede ailesini görmek istemiyorum,eşim birdaha o şansı vermeyecek çünki bana, bu aon demişti ölmüş babaaının üzerine yemin etmişti çok çaresizim hep içimde kalacak çocuk isteği buna nasıl dayanırım bilmiyorumMalesef canım. Olan bi kaç kişi var ama tutmamış asla. Konularda görmüştüm. Riske atma. Doktorun demek ki iyi biri riske atmamış. Çoğu doktor sırf para için bile riske atıyor