2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar kasım topiğinden geliyorum pozitif sonuç almış herkesi tebrik ederim 🩷🙏🏻 istediği sonucu alamayan herkes içinde dua ediyorum umarım tez zamanda pozitif haberler alır herkes 🫶🏻 ben size bişey sorucam pazartesi Opu oldum 14 yumurta toplandı zor geçti ilaçlarla biraz iyiyim ama arada hafif ağrılarım ve gaz sancılarım var. Yarın taze transfere çağırıldım 3. Gün Embriyosu burada bu şekilde transfer olmuş pozitif sonuç alan varmı tam iyileşmeden taze transfer mantıklı mı yada kabul etmeyip dondurmalı mıyım 😟😟
Benim de taze trasnfer oldu ama bu kadar yumurta toplanmadı. 9 yumurta toplanmıştı. Gaz sancısı iki gün bende de devam etti ama onun dışında bir ağrım olmadı. Taze ya da dondurulmuş bence çok fark etmiyor diye düşünüyorum. Benim dondurulmuş 5. gün embriyom tutmadı taze transferde 3. gün embriyom tuttu. Nasip işi bu. Ama rahimde bir sorun varsa doktor zaten görür ve nasıl hareket etmenize karar verir diye düşünüyorum. Sen taze ya da dondurulmuşu kafana takma canım. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah 🥰

Kizlar merhaba 10 ekim transfer gunumdu henuz kac haftaligim pek kestiremiyorum 6+5 falan galiba bugun inceden bi midem bulaniyor ogurme kusma yok ama bulaniyor cuma doktor kontrolum var birde hala kasiklarima sanci kramp giriyor bende kist cikti ondanmi yoksa hamiliktenmi onuda pek bilmiyorum
Benim kasık batmalarım eskisi gibi olmuyor ama midem bir değişik bulantı gibi de değil. Çıkarsam rahatlıcam gibi ama gelmiyor da. Tuhaf bir haldeyim. Bir de hiç iştahım yok. Kahvaltıyı 12 gibi yapıyorum akşam yemeği yiyesim gelmiyor. Bir kase çorba fazla fazla yetiyor

Benim de taze trasnfer oldu ama bu kadar yumurta toplanmadı. 9 yumurta toplanmıştı. Gaz sancısı iki gün bende de devam etti ama onun dışında bir ağrım olmadı. Taze ya da dondurulmuş bence çok fark etmiyor diye düşünüyorum. Benim dondurulmuş 5. gün embriyom tutmadı taze transferde 3. gün embriyom tuttu. Nasip işi bu. Ama rahimde bir sorun varsa doktor zaten görür ve nasıl hareket etmenize karar verir diye düşünüyorum. Sen taze ya da dondurulmuşu kafana takma canım. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah 🥰
Canım içimi rahatlatan güzel bi yorum oldu çok teşekkür ederim 🥲🙏🏻 Doğru diyorsun biraz nasip işi ama bu süreç böyle geçiyormuş sanırım paranoyak gibi oldum 🙈😬 bide ilk olduğum için tecrübesizim cok teşekkürler desteğin için 🫶🏻

Benim kasık batmalarım eskisi gibi olmuyor ama midem bir değişik bulantı gibi de değil. Çıkarsam rahatlıcam gibi ama gelmiyor da. Tuhaf bir haldeyim. Bir de hiç iştahım yok. Kahvaltıyı 12 gibi yapıyorum akşam yemeği yiyesim gelmiyor. Bir kase çorba fazla fazla yetiyor
Benimde ayni cikarsam sanki rahatlicam ama cikarma istegi yok bulanti seklinde benimde istah pek yok tatli hic istemiyor canim daha cok bole tuzlu seyler tursu aci eksi gibi seyler bende 12 de bir haslanmis yumurta 2 3 tane zeytin az peynir 1 2 dilim ekmek sonra ta aksam yiyorum ama kasik batmalarim azalmisti 2 gundur ara ara oluyor bi anda kramp giriyor geciyor

Canım içimi rahatlatan güzel bi yorum oldu çok teşekkür ederim 🥲🙏🏻 Doğru diyorsun biraz nasip işi ama bu süreç böyle geçiyormuş sanırım paranoyak gibi oldum 🙈😬 bide ilk olduğum için tecrübesizim cok teşekkürler desteğin için 🫶🏻
İlk denemeyse çok normal insanın korkuları oluyor ama inan bana korkunun hiiiiç faydası olmuyor. Elinden geldiğince kendini rahatlatmaya bak. Allah "ol" dediyse ne yaparsan yap zaten olacak. 🥰

Benimde ayni cikarsam sanki rahatlicam ama cikarma istegi yok bulanti seklinde benimde istah pek yok tatli hic istemiyor canim daha cok bole tuzlu seyler tursu aci eksi gibi seyler bende 12 de bir haslanmis yumurta 2 3 tane zeytin az peynir 1 2 dilim ekmek sonra ta aksam yiyorum ama kasik batmalarim azalmisti 2 gundur ara ara oluyor bi anda kramp giriyor geciyor
Ben normalde tatlı için adam vururum öyle seviyorum 😂😂 ama iki haftadır hiçbir şekilde canım tatlı istemiyor. Ekşiyle normalde aram yok onu hiç aramıyorum ama tuzlu kraker falan yiyorum biraz bastırıyor midemi. Uzun sürmez inşaallah bu süreç

Yani beklemek biraz zor tabi ama alıştım herhalde 😅 bir de ben öyle çok sık kan vermedim. İki kere verdim bitti. On gün sonra keseyi gördük. Keseden 15 gün sonraya da kalp için çağırdı doktor. Çok zorlanmıyorum o yüzden artık 🤭
Muhtemelen ondan, herkeste çok farklı tabi süreç ama ne bileyim 🫢 ben yapısal olarakta heyecanlı biriyim haydi inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşaallah 😊

9 eylülde 3. Gün embriyo transferi olmuştum bugün kalp atışını duydum Allahım herkese nasip etsin inşallah 6 hafta 3 gün olarak söyledi doktorum 👼
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benim de 7 Ekim'di transferim 5. gün embriyosuydu keseyi geçen hafta gördük çok şükür henüz kalp atışı için gitmedim acaba duyulur mu

sev9 sev9 çok sevindim güzel haberini görünce hesabı kapatınca eyvah dedim negatif herhalde çok şükür öyle değilmiş çok tebrik ederim
Sağlıkla kucağımıza alalım

Slm kızlar... Erken teşhis önemli..

Sonucum negatif.

Yok yere erken kan verdım diye bide linç yedim anlıyorum herkes ıyı olsun istiyor ama işte malesef herzaman ıyı olmuyor.

Gün gün gelişim anlatan bana gerızekalı muamelesi ceken arkadaşta ( Petunya508 Petunya508 ) hesabı kapamıs. Görürseniz soyleyın bundan sonra her önüne gelene boş yapmasın...

Neyın ne oldugunu ondan ıyı bılıyormusum...
Yok kabuktan çıkıyomuş ta yok tutunuyomusta bilmem ne.

Böyleleri bence burda olmamalı. Kaostan boş bilgiden kafa karıstırmaktan baska işe yaramıyorlar hos bnm kafamı karıstıramadı o ayrı.

Tekrar kusuruma bakmayın... Pozıtıf hanımları tebrik ediyorum. Negatıflerde üzülmesin rabbım ol demeden olmuyor malesef😔
Vaktinizi aldım tekrardan özür dilerim
Iyı aksamlar.. 🌸

Merhaba Kızlar kasım topiğinden geliyorum pozitif sonuç almış herkesi tebrik ederim 🩷🙏🏻 istediği sonucu alamayan herkes içinde dua ediyorum umarım tez zamanda pozitif haberler alır herkes 🫶🏻 ben size bişey sorucam pazartesi Opu oldum 14 yumurta toplandı zor geçti ilaçlarla biraz iyiyim ama arada hafif ağrılarım ve gaz sancılarım var. Yarın taze transfere çağırıldım 3. Gün Embriyosu burada bu şekilde transfer olmuş pozitif sonuç alan varmı tam iyileşmeden taze transfer mantıklı mı yada kabul etmeyip dondurmalı mıyım 😟😟
Ben varım taze transfer olarak ama benm 5.Gün embriyosu pozitif sonucum 2 tane transfer ettiler 2side tutmuş ama henüz keseleri yeni gördük çok küçükler

Doktorunuzu dinleyin sonucta uygun gormese yapmaz benimde taze transfer ama 5.gun emriyosu 2 tane kondu 1 ri tuttu

Kızlar benm durumum tuhaflaştı size danışayım benm betam 10.gün 451 12.gün 1088 14.gün 2457 16.gün yani bugün 5754 tabi değerler böyle olunca doktorum ikiz oldğunu anladı değerlerden bugün gittim vajen olarak keseler minicik gözüktü. Ama bende aşırı kasık ağrısı var sıvı birikimi olmuş o yapıyormuş sıvının geçmesi 1 ayı bulur dedi doktor ayrıca opudan kalan yumurtalar kocaman olmuş kendi yok olucak dedi başına böyle bşy gelen var mı yada duydunuz mu hiç 😞

Slm kızlar... Erken teşhis önemli..

Sonucum negatif.

Yok yere erken kan verdım diye bide linç yedim anlıyorum herkes ıyı olsun istiyor ama işte malesef herzaman ıyı olmuyor.

Gün gün gelişim anlatan bana gerızekalı muamelesi ceken arkadaşta ( Petunya508 Petunya508 ) hesabı kapamıs. Görürseniz soyleyın bundan sonra her önüne gelene boş yapmasın...

Neyın ne oldugunu ondan ıyı bılıyormusum...
Yok kabuktan çıkıyomuş ta yok tutunuyomusta bilmem ne.

Böyleleri bence burda olmamalı. Kaostan boş bilgiden kafa karıstırmaktan baska işe yaramıyorlar hos bnm kafamı karıstıramadı o ayrı.

Tekrar kusuruma bakmayın... Pozıtıf hanımları tebrik ediyorum. Negatıflerde üzülmesin rabbım ol demeden olmuyor malesef😔
Vaktinizi aldım tekrardan özür dilerim
Iyı aksamlar.. 🌸
Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alırsın🥰

X