- 6 Mart 2024
- 2.961
- 3.019
- 48
Zaten ikinci ismi kimliğe yazdırmıyormuşsun kuzucum sen biliyormuşsun çocuğa zarar olmasın dieAma peygamberimiz tek isim koymuş canım çocuklarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ikinci ismi kimliğe yazdırmıyormuşsun kuzucum sen biliyormuşsun çocuğa zarar olmasın dieAma peygamberimiz tek isim koymuş canım çocuklarına
Canım sende ngs ye göndermiştin embriyonu dii mi seninde mi kalbi durmuştu bebeğinin ?Bende transferin 3. Günü hep duş alırım ılık suyla ayakta al. Bide çok durma duşta
Doğru valla bn de oradan aldımKız yok yok alma Trendyol da 5 li erken gebelik testi 170₺ 2 güne geliyor
Fatsek senınki ikiz olacakMerhaba rabbim sağ salim kucagiixa almayı nasip etsin kaçın ci gün du embriyonuz.bende dün gölge kadar bi belirti anca gorebilidim de 3.gun çift embriyoydu 5.gunumdr yapmistim test bugün 6 hrnuz
Ben geçen defa her gün test yapmıştım geriye tek erken gebelik testim kaldı bu kez yapmayacağım kan gününe kadarDoğru valla bn de oradan aldım
7,5-8 den başlıyor zatenKızlar söylemeyi unuttum rahim tabakası 10.5 du transferde iyi değil mi ?
Evet evet onu biliyorum hatta kimseye soylenmiyor oZaten ikinci ismi kimliğe yazdırmıyormuşsun kuzucum sen biliyormuşsun çocuğa zarar olmasın die
İyi o zaman aman okumayacam dedim herşey geliyor aklıma7,5-8 den başlıyor zaten
Bende kızımın ismini İsra koyucam allah nasip ederseÇift isim hiç sevmem gereksiz yük gibi geliyo bana kızımın ismide Esra sade kısa kolay anlam olarak anlamlı kısa ve öz seviyorum
Amin cnm Allah razı olsun. Darısı sizlerin başına .5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum cnmMerhaba rabbim sağ salim kucagiixa almayı nasip etsin kaçın ci gün du embriyonuz.bende dün gölge kadar bi belirti anca gorebilidim de 3.gun çift embriyoydu 5.gunumdr yapmistim test bugün 6 hrnuz
Öyle mi diyon peki Madem öyle yapım. Sen ne zaman başladın hiç negatif gördün mü 5. Günden önceCnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
Sandalye de kıl canım eğilip kalkma çok kasılıyorsan . Sonuçta keyfi bi durumda değilsin . Rabbim merhamet eder biz aciz kullarınaKızlar peki transfer sonrası namazı nasıl kildiniz secdede benim karnım çok kasıyor hissediyorum
Ben göndermeden önce durmuştu ilk transfer de sonra test yaptım genetik taşıyıcıyım sonrasında hep Ngs gönderdimCanım sende ngs ye göndermiştin embriyonu dii mi seninde mi kalbi durmuştu bebeğinin ?
Ayy hadi inşallah Esra İsra aynı anlama çıkıyor etrafımda var diye Esra koydum ben eşimle bizimde e harfiyle başlıyor isimlerimiz e ailesi diyolar bizeBende kızımın ismini İsra koyucam allah nasip ederse
Doğrudur cnm hayırlısıyla hepiniz müjdelenirsiniz inşallah5. Gün zaten kan verecek umayis progesterondan sebep o zaman baktiracakmis o zamana kadar deneyecek sanırım
Kız o zamanla bu zaman aynı mı o zaman çok işim seçeneği yoktu. Herseyi de islama vurmalayalım isteyen 3 isim de koyar peygamberimiz koymadı diye biz kıyunca bişey olmaz canımAma peygamberimiz tek isim koymuş canım çocuklarına
Benim ismim de Irem Nur o yüzden İ le başlattımAyy hadi inşallah Esra İsra aynı anlama çıkıyor etrafımda var diye Esra koydum ben eşimle bizimde e harfiyle başlıyor isimlerimiz e ailesi diyolar bize
Anladım canım maalesef ilk tüp bebek ilk transferimde ben de eşimi dinlemedim aman taze transfer olsun diye bunun da ceremesini çektim işte hep maddi hem manevi 9.haftada kalbi durdu kalan bir embriyom için ngs ye gönderdik bugün ödemesini yapıp ona göre transfer olcm bir soruma gelmezse yoksa ben de sil baştan hayırlısı bakalımBen göndermeden önce durmuştu ilk transfer de sonra test yaptım genetik taşıyıcıyım sonrasında hep Ngs gönderdim