• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba rabbim sağ salim kucagiixa almayı nasip etsin kaçın ci gün du embriyonuz.bende dün gölge kadar bi belirti anca gorebilidim de 3.gun çift embriyoydu 5.gunumdr yapmistim test bugün 6 hrnuz😂
Amin cnm Allah razı olsun. Darısı sizlerin başına .5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum cnm

Cnm beni dinlersen yarın yapma bnm en erken 5. Gün çıktı ki bn ikiz olduğunu düşünüyorum .Ondan önce yaptıklarım hepsi negatifti. Madem pahalı bişey alıyorsun değsin.
Öyle mi diyon peki Madem öyle yapım. Sen ne zaman başladın hiç negatif gördün mü 5. Günden önce

Ben göndermeden önce durmuştu ilk transfer de sonra test yaptım genetik taşıyıcıyım sonrasında hep Ngs gönderdim
Anladım canım maalesef ilk tüp bebek ilk transferimde ben de eşimi dinlemedim aman taze transfer olsun diye bunun da ceremesini çektim işte hep maddi hem manevi 9.haftada kalbi durdu kalan bir embriyom için ngs ye gönderdik bugün ödemesini yapıp ona göre transfer olcm bir soruma gelmezse yoksa ben de sil baştan hayırlısı bakalım

Back