2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Devlet hastahaneside yapıyor özellerde baya pahalı bana 15 bin denilmişti özelde izmirdeyim anesteziyle tabiki anestezi olmadan olmuyor adet bittkten sonra ilk 1 hafta 10 gün içinde olman gerekli diye biliyorum çünkü ben adetliyken gittim kontrole bana gün verilmişti
Sağol canım teşekkür ederim 🙏🏻

Eveeetttt🧚🧚‍♂️🧚‍♀️🤼‍♀️
Sonuç pozitiiifffff 💖💥👯🧿
10 gün sonraya kese randevusu verdi doktor
Yeni heyecan başladı hala kalbim çarpıyor çok mutluyum
Herkese pozitif haber almasını diliyorum
Ay hala heyecanım dinmedi
Şükürler olsun

Kızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm🤲

İkiniz adına da çok sevindim güzel anneler kollarınız miss kokularla dolsun inşallah 🤩🥰💘🌺💐

Kızlar pozitif olanları tebrik ederim😊 ben 5. Günde gayet net bir kırmızı çizgi görmüştüm sonra günden güne koyulaşacağına silikleşmeye başladı bugün test günümdü ve sonucum 8 çıktı :KK43: cuma tekrar bakılacak ama muhtemelen tutunmaya çalıştı ve olmadı :KK43:

Eveeetttt🧚🧚‍♂️🧚‍♀️🤼‍♀️
Sonuç pozitiiifffff 💖💥👯🧿
10 gün sonraya kese randevusu verdi doktor
Yeni heyecan başladı hala kalbim çarpıyor çok mutluyum
Herkese pozitif haber almasını diliyorum
Ay hala heyecanım dinmedi
Şükürler olsun
Canım değerin kaç çıktı progesteron ve hgc kaç çıkmış bana 10 gün demediler yarın gidicem kese için ve tahlil yapılcak yeniden

Kızlar pozitif olanları tebrik ederim😊 ben 5. Günde gayet net bir kırmızı çizgi görmüştüm sonra günden güne koyulaşacağına silikleşmeye başladı bugün test günümdü ve sonucum 8 çıktı :KK43: cuma tekrar bakılacak ama muhtemelen tutunmaya çalıştı ve olmadı :KK43:
çok uzgunum :KK43: Doğru zamanda Allahın izniyle o🙏🏻

Dur bakalım belki yükselir umudunu kaybetme hemen🤗

Bizde haftaya cuma, bu süreç sana da zor geliyor mu ya çünkü 15 gün ne kan ne biseye bakilmicak ya bilmiyorum biraz zor geliyor bana 😊🤲🏼🥹
Yani beklemek biraz zor tabi ama alıştım herhalde 😅 bir de ben öyle çok sık kan vermedim. İki kere verdim bitti. On gün sonra keseyi gördük. Keseden 15 gün sonraya da kalp için çağırdı doktor. Çok zorlanmıyorum o yüzden artık 🤭

Kızlar öncelikle negatif gören bütün arkadaşlarım üzüntünüz kalbimde yara ve dualarım sizinle kalpten inanıyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek dualarımdasınız 🤲

Sonucumu yazmak için doktorumun istediği test günümü bekledim, çok şükür hamileyim. Pazartesi keseyi görmeye gidicez Rabbimin izniyle. Dualarınıza talibim. Bu öyle bi süreç ki pozitif görünce endişe bitmiyor hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ❤️

İnşallah değerin yükselir .. Rabb'im hayırlı bir şekilde nasip etsin 🤲

Kızlar öncelikle negatif gören bütün arkadaşlarım üzüntünüz kalbimde yara ve dualarım sizinle kalpten inanıyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek dualarımdasınız 🤲

Sonucumu yazmak için doktorumun istediği test günümü bekledim, çok şükür hamileyim. Pazartesi keseyi görmeye gidicez Rabbimin izniyle. Dualarınıza talibim. Bu öyle bi süreç ki pozitif görünce endişe bitmiyor hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ❤️
Hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alirisn inşallah ..testten kaç gün sonra kese randevusu verildi

Hayırlı olsun..sağlıkla kucağına alirisn inşallah ..testten kaç gün sonra kese randevusu verildi
Canım ben ilk testimi cuma verdim aslında sağlık ocağında 134 çıkmıştı ondan 10 gün sonra gitmiş olucam genelde de 10 güne veriyolar transferin 20 21.günleri gibi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰

Çok şükür pozitifi gördün ♥️ inşaallah bundan sonra da güzel bir şekilde ilerler. Bir ara üyelik iptali falan yazıyordu. Ben de korktum acaba negatif gördü de o yüzden mi gitti diye

Çok şükür pozitifi gördün ♥️ inşaallah bundan sonra da güzel bir şekilde ilerler. Bir ara üyelik iptali falan yazıyordu. Ben de korktum acaba negatif gördü de o yüzden mi gitti diye
Yaa balım benim bi kaybım var ya beta artışında çok stresli oluyorum. Negatif hiçbi düşünceye girmek istemedim telefondan uzaklaştım beta takibim bitmiş oldu öyle geldim stres yapmaktan korktum 🥰

Canım ben ilk testimi cuma verdim aslında sağlık ocağında 134 çıkmıştı ondan 10 gün sonra gitmiş olucam genelde de 10 güne veriyolar transferin 20 21.günleri gibi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰
Anladım canım ..tşk ederim..bende cuma günü gideceğim inşallah..transferin 17 .günü adete göre de 4+6 oluyor ..bakalım inşallah gorunur..

Anladım canım ..tşk ederim..bende cuma günü gideceğim inşallah..transferin 17 .günü adete göre de 4+6 oluyor ..bakalım inşallah gorunur..
Karından görünmezse korkma vajinal görünür de bazen karından geç görünüyor stres yapma hiç 😍 Sağlıkla kucağına al inşallah canımm 🥰🥰

Yaa balım benim bi kaybım var ya beta artışında çok stresli oluyorum. Negatif hiçbi düşünceye girmek istemedim telefondan uzaklaştım beta takibim bitmiş oldu öyle geldim stres yapmaktan korktum 🥰
sev9 sev9 canım sağlıkla kucağına al inş.
Benim erken donemde kaybım 2.
2 transferde de pozıtıf sonuc aldım devam etmedi 3 kerede beta takibi yaptım 2.5 kat arttı.
Şimdi kendi doktorum dondurulmusun var diğer adetınle gel deneyelım dıyor. Kromozom testi yaptırmak istiyorum onun dediği de iki kardes aynı mı değil o yuzden denemem yonunde.
Ben 1bucuk ayda test cıksın sonra transfer asamasında embrıyolardan secılıyormus.
Bilemedim…
Var mıdır boyle baska da tecrubesı olanlar?

sev9 sev9 canım sağlıkla kucağına al inş.
Benim erken donemde kaybım 2.
2 transferde de pozıtıf sonuc aldım devam etmedi 3 kerede beta takibi yaptım 2.5 kat arttı.
Şimdi kendi doktorum dondurulmusun var diğer adetınle gel deneyelım dıyor. Kromozom testi yaptırmak istiyorum onun dediği de iki kardes aynı mı değil o yuzden denemem yonunde.
Ben 1bucuk ayda test cıksın sonra transfer asamasında embrıyolardan secılıyormus.
Bilemedim…
Var mıdır boyle baska da tecrubesı olanlar?
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah ❤️ Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu sonra eşime ve bana test yapıldı kromozom ve pıhtılaşma. Bende pıhtılaşma genlerinden bi kaçı heterezigot çıktı. Diğerleri normon gelince tekrar transfere gittik bendeki sorun pıhtılaşma gibi gözüküyor onun önlemini aldık Allaha emanet ettik 🤲 Senin ve eşinin testleri nasıl yapılmış mıydı daha önce

X