- 4 Aralık 2024
- 518
- 284
- 18
- 36
Ah canım üzüldüm senin adına gerçekten çok zor bir durum önce bir sakin olmalısın embriyon hazır büyük ihtimalle önce Allah’a sonra doktorlarına güven inan ki herkes birşeyle imtihan oluyor Buda senin imtihanın ama önemli olan imtihanda sabırlı olman sonuçta transfer daha olmamışsın ki diyesin negatif olmuş bir daha yapamam embriyon hazır seni bekliyor demek ki şimdi zamanı değil bir ay sonra yada iki ay sonra olucaktır onun için umutsuz olmayın kaderimize razı gelelim de peki elimizde imkan varken bunu neden yapmıyalım bazı şeylerde bizler çaba göstereceğiz ki o şeye sahip olalım bazıları zor bazıları kolaylıkla elde eder ama önemli olan pes etmemek biraz kalbini ferah tut kendini toparla Rabbim yüzüne baksın emeklerini boşa çıkarmasın seni feraha kavuştursun dilerim sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşursun inşallah AminEşime görede olmuyorsa daha fazla zorlamanın anlamı yok, kader deyip razı gelmeliymişim ama kabullenemiyorum , içim dışıma çıkacak gibi susturamıyorum kendimi evet tek başıma mücadele ediyorum eşim sadece sperm vermeye geldi benimle, doktor muayeneleri, ameliyatlarda falan hep yalnızım, belçikada yaşıyoruz ve bu tedavi için ben sürekli türkiyedeyim