2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Daha ince ve kısa. İğnenin girdiğini anlamıyorsun hiç. Birkaç tane denemelik al istersen kuzuö
Balım kahverengiyi sevmiyorum oksaparın iğnesinden daha uzun. Aklımda kısa ve ince iğne almak vardı ama şu nolardan anlamıyodum 26g 27g anlayamadım çok hora geçti şuan ya 😂😂

Kızlar öncelikle negatif gören bütün arkadaşlarım üzüntünüz kalbimde yara ve dualarım sizinle kalpten inanıyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek dualarımdasınız 🤲

Sonucumu yazmak için doktorumun istediği test günümü bekledim, çok şükür hamileyim. Pazartesi keseyi görmeye gidicez Rabbimin izniyle. Dualarınıza talibim. Bu öyle bi süreç ki pozitif görünce endişe bitmiyor hepimizin duaya ihtiyacı var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ❤️
Canım benim çok sevindim umarım bu sefer sağlıklı kucağına alırsın 🙏🏻🧿

Kızlar merhaba ☺️ Benim kese randevum normalde bu cuma günüydü ama dayanamadım bugün gittim. 10.gün betam 601 12.gün betam 1275 çıkmıştı. Tek kese göründü çok şükür içinde yolk kesesi de var. Son adet tarihine göre 5+6 günlük kalp atışları da başlamak üzere dedi
Maşallah canım..darısı bize olur inşallah ..kese atlatalim 😊

Kızlar merhaba ☺️ Benim kese randevum normalde bu cuma günüydü ama dayanamadım bugün gittim. 10.gün betam 601 12.gün betam 1275 çıkmıştı. Tek kese göründü çok şükür içinde yolk kesesi de var. Son adet tarihine göre 5+6 günlük kalp atışları da başlamak üzere dedi
Yaaa ne güzel bi haber bu maşallah canım benimm 😍 Bana da yarına kese görmek için gel dediler 5+0da görücem inşallah beklediğimden erken oldu. Yolk kesesi için tekrar gidicem doktor öyle isteyince kabul ettim 🥰

Kizlar merhaba 10 ekim transfer gunumdu henuz kac haftaligim pek kestiremiyorum 6+5 falan galiba bugun inceden bi midem bulaniyor ogurme kusma yok ama bulaniyor cuma doktor kontrolum var birde hala kasiklarima sanci kramp giriyor bende kist cikti ondanmi yoksa hamiliktenmi onuda pek bilmiyorum

Kizlar merhaba 10 ekim transfer gunumdu henuz kac haftaligim pek kestiremiyorum 6+5 falan galiba bugun inceden bi midem bulaniyor ogurme kusma yok ama bulaniyor cuma doktor kontrolum var birde hala kasiklarima sanci kramp giriyor bende kist cikti ondanmi yoksa hamiliktenmi onuda pek bilmiyorum
Muhtemelen hamilelikten canım kistten olduğunu sanmıyorum gebelik belirtisi bunlar genelde

Muhtemelen hamilelikten canım kistten olduğunu sanmıyorum gebelik belirtisi bunlar genelde
Mide bulantisi hamilelikten dirde kisti bilemedim sanki icimde biseyler sıkısıp kramp giriyor gibi bende anlayamadim ama dedigin gibi kasik agrisi rahim genisledigi icin olabiliyormus cuma gunu doktoruma sorucam🙂

Merhaba Kızlar kasım topiğinden geliyorum pozitif sonuç almış herkesi tebrik ederim 🩷🙏🏻 istediği sonucu alamayan herkes içinde dua ediyorum umarım tez zamanda pozitif haberler alır herkes 🫶🏻 ben size bişey sorucam pazartesi Opu oldum 14 yumurta toplandı zor geçti ilaçlarla biraz iyiyim ama arada hafif ağrılarım ve gaz sancılarım var. Yarın taze transfere çağırıldım 3. Gün Embriyosu burada bu şekilde transfer olmuş pozitif sonuç alan varmı tam iyileşmeden taze transfer mantıklı mı yada kabul etmeyip dondurmalı mıyım 😟😟

X