2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm🤲
1. Gün demisim 😂pardon transferin 15. Günü değer 1300

Kızlar sonucum çok şükür pizitif çok şükür kan tahlilini gorebildim 1. Günde 1300 değer Rabbim isteyen bekleyen bütün kader arkadaşlarıma nasip etsin belki sizi tanımıyorum ama emin olun her aklıma gelislerinizde toplu olarak size de dua edicrm🤲
Ne güzel bir gün bugün sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Burdan müjdelere devam edelim

Maşallah 😊😊 Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Kuzum amin inş dualarını eksik etme 🤍
Bence erken dönemde yüksek beta hcg olması garantiye alıyor derin bir nefes al canım bu dönemde bunu anladım🤍
5.gun embrıyosu ilk denemendi dimi 🤍
Rabbim biliyor kalbimi en az kendim kadar sizlerinde olmasını istedigimi hep aynı yollardan geçtik aynı hüznü aynı korkuyu aynı sevinci yaşadık kimse bizim birbirimizi anladığı kadar anlamaz ve yürekten belki dua etmez 🤲rabbim diyorum geç et ama guzellestir her basamakta sekince güç kuvvet ver diklestir yüreklerimize bu zor surecin verdiği uzuntuye peygamber sabrı serpistir yarabbi biz bekleyenleri selamete erdir 🤲

Hayırlı olsun canım , Sağlıkla gelsin inşallah 🧿

Herkese günaydın predictor testin yanılma payı var mı arkadaşlar bazı kişiler yanlış sonuç veriyor yazmış sabah pozitifi gördüm şimdi geri moralim bozuldu

Kızlar tanısal histereskopi hakkında bilgisi olan yazabilir mi devlet hastanesinde yaptırabilir miyim? Devlet hastanesinde Yapılıyorsa anesteziyle mi yapıyorlar acaba? Bi de herhangi bir tarih mi gerekli doktorum bir dahaki adetinden sonra yaptır dedi ama biliyorsunuz hastanede randevu bulmak zor adet biriminden hemen sonra herhangi bir günde yaptırabilir miyim
Devlet hastahaneside yapıyor özellerde baya pahalı bana 15 bin denilmişti özelde izmirdeyim anesteziyle tabiki anestezi olmadan olmuyor adet bittkten sonra ilk 1 hafta 10 gün içinde olman gerekli diye biliyorum çünkü ben adetliyken gittim kontrole bana gün verilmişti

X