- 6 Ocak 2023
- 4
- 21
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.601
benim de pozitif çok şükür Allahım dileyen herkese nasip etsin. Beta değerim 305, transfer günüm 26 EkimÇok teşekkür ederim
Darısı başınıza inşallah mutlaka yazın sonucunuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de pozitif çok şükür Allahım dileyen herkese nasip etsin. Beta değerim 305, transfer günüm 26 EkimÇok teşekkür ederim
Darısı başınıza inşallah mutlaka yazın sonucunuzu
benim de pozitif çok şükür Allahım dileyen herkese nasip etsin. Beta değerim 305, transfer günüm 26 Ekim
inşallah çok teşekkür ederim ben hiç bu değerlerden anlamıyorum açıkçası ama ikiz hissetmiyor gibiyim hayırlısı bakalım :)Muhteşem
İkiz mi yoksa
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Evet canım ön görüşme ücretsiz. Ben yine de bir görüş derim memnun kalırsan belki bir yolunu da bulursun
Ayyy aynı rüyayı bende gördüm kimseye anlatmadım bilinç altı oyunları diyip kafama takmamaya çalışıyorum Rabb'im saglikla hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsinBende de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ..hiç bir değişiklik yok ..
Bugün de rüyamda düşük yaptığımı gördüm..moralim bozuldu...biran önce kese ve kalp atışını atlatsaydik bir nebze rahatlardim
Amin canım ...evet hep bilinç altıdır ..hayırlı ile.bu günleri geçirelimAyyy aynı rüyayı bende gördüm kimseye anlatmadım bilinç altı oyunları diyip kafama takmamaya çalışıyorum Rabb'im saglikla hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Ben adetin 2. Günü başladım bugün transferimin 15. Günü halen günde 3 tane devamMerhaba hanımlar bugün kontrole gittim estrofem yazdı ilk 4 gün Bi tane sonraki 4 gün 2 tane Bi sonraki 4 günde 3 tane kullanicam sizler nasıl kullandınız bu ilacı kullananlar yazabilirmi
Bendede oldu ayni sey, progestan igneyi 3 e cikardik. Yeniden kan verdim sonuc bekliyorummerhaba transferimin 7.gününden beri ara ara kahverengi ara ara da kızıl kahve lekeleniyorum kan tahlilim yüksek düzenli artıyor . benimle aynı durumda olan var mı aranızda
bana ilave yapmadı aynı şekilde devam ediyorum. umarım artar tahlil değerlerimiz emeklerimiz boşa çıkmasın. bir iki forum da da okudum böyle olup 4 aylığa kadar bu şekil lekelenen kanama yaşayan varBendede oldu ayni sey, progestan igneyi 3 e cikardik. Yeniden kan verdim sonuc bekliyorum
Evet ola bilir böyle dedi ama yinede insan korkuyor.bigun hcg 600 çıktı ikiz ola bilir mi acabaHayırlı olsun. Kanaman inşaallah yerleşme kanamasıdır canım. Doktorunla görüştün mü?
İkiz olması hcgden anlaşılmıyor diyorlar. Benim 13. Gün betam 532 çıkmıştı tek kese gördükEvet ola bilir böyle dedi ama yinede insan korkuyor.bigun hcg 600 çıktı ikiz ola bilir mi acaba
Anladim teşekkür ederim ceavp verdiğiniz için bende yarın adetin 3 günü baslicamBen adetin 2. Günü başladım bugün transferimin 15. Günü halen günde 3 tane devam
Çok teşekkür ederim V vera_61 gebze ulaşım için biraz ters kalacak bana maalesef İstanbul ya da Ankara gibi uçakla ulaşım sağlayabileceğim bi yer olmalı. Ama ön görüşme ücretsiz mi bi fikir alabilirim en azındanHakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım. Ben gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutluya gittim. Gerek doktordan gerek merkezden çok memnun kaldım. İstersen bir ön görüşme yapabilirsin
bi görüşeyim canım çok teşekkür ederimEvet canım ön görüşme ücretsiz. Ben yine de bir görüş derim memnun kalırsan belki bir yolunu da bulursun
Yaa olsun sağlıkla gelsin ne gelecekse hayatımda zamanın bu kadar yavaş ilerlediğini hatırlamıyorum zor bir süreç gerçektenİkiz olması hcgden anlaşılmıyor diyorlar. Benim 13. Gün betam 532 çıkmıştı tek kese gördük
Ben adetin 2. Günü başladım bugün transferimin 15. Günü halen günde 3 tane devam
Olabilir canım benim 10. Gün 451 çıktı doktorum ikiz olabilir diyor şeninde olabilir yaniEvet ola bilir böyle dedi ama yinede insan korkuyor.bigun hcg 600 çıktı ikiz ola bilir mi acaba
Pozitif canımSonucunuz ne çıktı acaba